Перейти до змісту

Проблема с подключением Wi Fi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Телефон Sony Ericsson, включаешь на телефоне Wi Fi и домашний интернет вылетает через несколько минут (роутер TP LINk tl wr741nd) ноут работает нормально до включения на телефоне Wi Fi(((((( кто знает как решить проблему?!?! буду благодарен)))

Опубліковано

Телефон Sony Ericsson, включаешь на телефоне Wi Fi и домашний интернет вылетает через несколько минут (роутер TP LINk tl wr741nd) ноут работает нормально до включения на телефоне Wi Fi(((((( кто знает как решить проблему?!?! буду благодарен)))

Може перегрів роутера або прошивка глючна.

Опубліковано

Наблюдаю цю ж проблему вже другий місяць, планшет працює а телефон ніяк , тільки в мене телефон леново, і що цікаво що на роботі телефон можна підключити без проблем, а дома ніяк . Якась містика .

Опубліковано

Наблюдаю цю ж проблему вже другий місяць, планшет працює а телефон ніяк , тільки в мене телефон леново, і що цікаво що на роботі телефон можна підключити без проблем, а дома ніяк . Якась містика .

спробуйте змінити канал та шифрування
Опубліковано

а якщо, для тесту, забрати пароль на WiFi ?

спасиб попробую)))

спробуйте змінити канал та шифрування

не помогло(((((

Опубліковано

для тп-лінків :

в налаштуванні з браузера/ в налаштуваннях бездротової мережі спробуй наступне :

- Authentication Type выбираем WPA2-PSK;

- Encryption выбираем TKIP/AES;

- в поле Pre-Shared Key вводим ключ доступа к Вашей беспроводной сети, который придумаете и будете знать только Вы (минимум 8 символов, латинские буквы и цифры).

- WDS Mode отмечаем Off;

- в настройках Wireless MAC Address Filter параметр Active отмечаем как Deactivated.

После того, как все параметры введены, нажимаем кнопку «SAVE».

собі сьогодні теж налаштовував так. працює без проблем.

Опубліковано

для тп-лінків :

в налаштуванні з браузера/ в налаштуваннях бездротової мережі спробуй наступне :

- Authentication Type выбираем WPA2-PSK;

- Encryption выбираем TKIP/AES;

- в поле Pre-Shared Key вводим ключ доступа к Вашей беспроводной сети, который придумаете и будете знать только Вы (минимум 8 символов, латинские буквы и цифры).

- WDS Mode отмечаем Off;

- в настройках Wireless MAC Address Filter параметр Active отмечаем как Deactivated.

После того, как все параметры введены, нажимаем кнопку «SAVE».

собі сьогодні теж налаштовував так. працює без проблем.

как по wi fi войти в настройки роутера или только по кабелю?

Постав змішаний режим b/g/n

в какое меню зайти?

Опубліковано

я в таких випадках канал "понижував"... 11 постав, повинно допомогти

в каком меню это сделать?

Опубліковано

57b9b3e35ae1d5cb15024dea583bb66b.png

якось так))) Просто виберіть канал і не забудьте зберегти!

Опубліковано

как зайти в это меню? по кабелю к ноутбуку или через Wi Fi можно?

Опубліковано

З власного досвіду.TL-WR842ND-2 роки проробив і також почав глючити вай-фай,помагав ребут,перепрошивки.Дві неділі назад здох вай-фай,ремонт не носив(не було часу купив інший).Такі випадкі були і в знайомих.Сильно гріється,підставку робив,можливо перегрівається,дома багато гаджетів ))).

Опубліковано

не помогло((( ещё варианты!!!!

обновление прошивки тоже не помогло((

наблюдается следущее: включаешь на телефоне Wi Fi начинаешь загрузку приложений через Google Play если прога больше 50 мб интернет пропадает на остальных гаджетах(подключены к Wi Fi (нотик))((((

Опубліковано

А я боюсь в настройки лізти а то як щось настрою то все пропаде, є в мене така думка перепрошити , це точно допоможе, а може це щось з телефоном, інший телефон (чоловіка) підключається без проблем, ну і ще напевне треба підставку все таки зробити перегрів по любому є.

Опубліковано

при підключенні телефону інтернет відвалюється тільки по WI-FI, чи по кабелю теж?

А я боюсь в настройки лізти а то як щось настрою то все пропаде, є в мене така думка перепрошити , це точно допоможе, а може це щось з телефоном, інший телефон (чоловіка) підключається без проблем, ну і ще напевне треба підставку все таки зробити перегрів по любому є.

На всяк випадок підкажу, що змінювати налаштування роутера можна і по кабелю і по WiFi, а перепрошивати - тільки по кабелю.

Опубліковано

В мене трошки роутер не такий Асус і настройки не такі , я зайшла з планшета через браузер ширина каналу в мене стоіть 20/40 MHZ ще можна вибрати 20 mnz сам канал авто ну і там ще куча всяких настройок які я боюсь чіпати :) коли я включаю вайфай на телефоні то інтернет просто пропадає пише що немає підключення як на планшеті так і на телефоні ( на компютері незнаю давно не включала, треба провірити) відключаю вайфай на телефоні перегружаю роутер, і на планшеті є інтернет .

Опубліковано

Я щось собі подумала що це проблема в телефоні , от включила телефон роутер показав що підключився другий пристрій а зайти нікуди не можна пише що відсутнє підключення ітд. Виключила телефон перезагрузила роутер і все працює

Опубліковано

Я щось собі подумала що це проблема в телефоні , от включила телефон роутер показав що підключився другий пристрій а зайти нікуди не можна пише що відсутнє підключення ітд. Виключила телефон перезагрузила роутер і все працює

со всем уважением к вам прошу, создайте свою тему!!!

Опубліковано

как вариант, попробовать переставить роутер в другое место (возможно посторонние шумы) Еще попробуйте поменять ssid ( название вашей wifi сети) в меню роутера.

Резет роутера на настройки по умолчанию.

к стати, как давно "это" началось и после чего?

как только появился телефон SE, неделю назад(((

Опубліковано

просто сканерніть мережу своїм роутером, й виберіт той канал який взагалі не використовується, або той який менш загружений.

Опубліковано

как вариант, попробовать переставить роутер в другое место (возможно посторонние шумы) Еще попробуйте поменять ssid ( название вашей wifi сети) в меню роутера.

Резет роутера на настройки по умолчанию.

к стати, как давно "это" началось и после чего?

как только появился телефон SE, неделю назад(((

ну тогда х.з. если есть возможность - попробовать поэкспериментировать с другим роутером. О! Еще попробуйте выяснить какой модуль wifi установлен у Вас в телефоне и почитайте техническую документацию роутера. Возможно, модуль Вашего телефона по каким-то причинам не совместим с данной моделью роутера.

больше даже и не знаю на что грешить. Последний вариант - может какая то из программ (возможно вирус) отправляет в интернет большое количество запросов и роутер просто не справляется и тухнет

спасибо и на этом!

просто сканерніть мережу своїм роутером, й виберіт той канал який взагалі не використовується, або той який менш загружений.

чем и как сканировать?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...