Перейти до змісту

volyn.ua, lutsk.ua - "И вновь продолжается бой!"


Рекомендовані повідомлення

Ранувато темку прикрили про них... Король помер? Фіг там! Хай живе король! Вражаюча акція галактичного масштабу від Візора триває! Оплати домен в зонах volyn.ua, lutsk.ua та отримай в подарунок:

1) ТП-шко, нездатне вирішити НІЧОГО замість саппорта (я доменами не займаюся, а одміна нема), який взагалі то прописано на сайті ЦІЛОДОБОВИЙ;

2) Термін виконання найпростішого завдання - від тижня до безкінечності;

3) Вічно відсутнього на роботі адміна;

4) Неробочу (НЕІСНУЮЧУ на сервері) електронку, на яку кажуть відсилати ЗАЯВКУ по домену;

5) Щодня, щохвилини список сюрпризів може поповнюватись!

В мене складається враження, що то вже не тупість, не пофігізм, не довбо**ізм навіть, а тупо САБОТАЖ! На початку МИНУЛОГО тижня був відправлений лист такого змісту:

Просимо терміново внести наступні зміни в А-запис домена ***.lutsk.ua:

1) Змінити ІР-адресу на ********

2) Створити запис

www.****** IN A *********

для коректного відкриття сайту за адресою www.********.lutsk.ua , а не

лише як ******.lutsk.ua

Що в даних 2-х реченнях НЕЗРОЗУМІЛОГО для АДМІНА??? Змінити, млять, адресу, не ДОДАТИ другу, а ЗМІНИТИ, і додати запис для www! Результат - тупо доданий 2-й айпішник, сайт або не відкривається, або через раз, а користувача перекидає на ГЕТЬ НЕ ТУ СТОРІНКУ, великого ОДМіНА традиційно НЕМА. Є правда здогадка, що писати їм просто треба було не "терміново", а "бистронах", додавши парочку нецензурних епітетів, та підкріпивши листа дзвінком по телефону відповідного змісту. Нема культурних слів, просто НЕМА... Або вчіться ЧИТАТИ ЛИСТ, ДУМАТИ, ЙОГО ЧИТАЮЧИ, і ПРАЦЮВАТИ з ДНС, або давайте клієнту ДОСТУП до АДМІНКИ, як НОРМАЛЬНІ ХОСТЕРИ РОБЛЯТЬ, і не кохайте моцк! ЗРОЗУМІЙТЕ НАРЕШТІ - не СВОЛОТНІСТЬ КЛІЄНТА, а такий стан справ, який наразі є - основна причина ПРОЛІТАЮЧИХ ПОВЗ ВАШ ПИСОК ТАПКІВ! Бо поки що "адміністрування" доменів, на превеликий жаль, виглядає якось так, і то частенько:

apeape.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візор не є ні адміністратором зони, ні тим більше реєстратором. Це різні фірми. Тим більше, не розумію, що заважає перенести домени до іншого реєстратора, де є панель управління, де всі зміни відбуваються через EPP протокол АВТОМАТИЧНО через адмін панель? Чи Ви в доменах не розбираєтесь? Ну якщо так, то для чого лізли в цю сферу? Можливо варто було б спочатку розібратись? І взагалі, у Вас послуги ким саме надаються? Яка конкретно фірма? Чи договору немає? Договір на хостинг чи на домен все-таки? Який саме домен? Можна в пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Договір не в мене, в іншої організвції, на ДОМЕННЕ ІМ'Я, підписаний з Візором якраз. Хоститься сайт в нас. На рахунок "не розбираєтесь" - в мене певно тільки на 3-х робочих серваках під FreeBSD прописані власноручно ДНСи для близько 50 доменних імен та MX для них же, плюс піддомени, плюс самі сайти там же переважно (секондарі - на Хостмастері і secondary.net.ua), і все працює, і не один рік вже. Захотів - змінив, і все ОК. А домени volyn і lutsk традиційно навіть через той же thehost.ua відкриваєш (як я людям, доречі і радив - так ні, напряму побігли до Візора) - після оплати може і два дні, і 2 тижні пройти, поки запрацює, com.ua, ua, та навіть інші "обласні" - інколи на другий день, інколи в той же навіть, як коли... Хоча вищенаведеним "рекомендованим" методом - зарегають 100% - Київ "хвоста прижме", а от "на місці" - гра в хованки з літаючим яко Бетмен по декількох роботах + на пари в універ (таке складається враження) по Луцьку адміном... Був ще прикол, трохи не по темі, коли, як я зрозумів, сервака з бекапа підняли вони, то ліг ДНС в 16 чи то 19 сайтів...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В свій час була та сама проблема з доменами lutsk.ua, допомогло як писали вище перенесення доменів до іншого реєстратора (хоча процедура також затягнулась десь на місяць).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, Ви дивний. Що заважає перенести домен до любого іншого реєстратора? Я власне користуюсь політикою - якщо щось не влаштовує і ти не можеш це змінити - зміни ситуацію. В мене порядка 300 доменів в .lutsk.ua / .volyn.ua в різних реєстраторів - проблем не мав ніколи, навіть з Візором. В них до речі, десь половина доменів лежить. І переїзжати від них не збираюсь. А якщо хочете і сервіс хороший - то вибачте, але платіть більше і їдьте до іншого реєстратора. Чи гроші економите, а побити пальцями по клавішах - то бачу час є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще вже переносити на imena.ua - це свого роду godaddy тільки українського розмаху :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще вже переносити на imena.ua - це свого роду godaddy тільки українського розмаху :)

Та зараз зона на EPP протоколі і вручну втручатись в домени немає смислу, все робиться автоматично. Я, наприклад, тримаю в укрнеймс ще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...