Перейти до змісту

Модеми,різниця швидкості.


Рекомендовані повідомлення

Привіт! Підскажіть,чому при одній і тій самій сім картці отримую різну швидкість 2G інтернету -використовуючи модем Хуавей Е 153 помітно нижчу ніж при використанні мобільного як модем,підключеного до компа через кабель. Наголошую,сімка одна і таж,Хуавей налаштований і сімка теж під нього,мережа однаково,тільки Хуавей може грузити сторінку секунд 25,а модем мобільний ту саму секунд 5. Це так має бути чи я чогось не врахував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...при слабому сигналі, для збільшення швидкості і-нета, теж мусив вставляти укртелекомівську карточку в iphone і роздавати wi-fі на ноут... чомусь, швидкість тоді була краща ніж напряму через модем (картку в модем, модем в ноут через usb...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть роутер tp-link 3420 и usb modem novatel u760. Провайдер интертелеком. Работает эта связка от вышки в с. Радомышль. На закачку скорость около 2Мбит, а на отдачу 0.02Мбит. В том же месте портативный wi-fi роутер выдает 1мбит на отдачу. Писал в техподдержку интертелекома, они сказали что модем иногда переходит в режим 1х, из-за этого маленькая скорость. Кто сталкивался с проблемой плохой отдачи на интертелекоме? Или какой лучше юсб модем в связке с роутером использовать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...