Перейти до змісту

Перспективні напрямки для вкладання інвестицій/створення бізнесу у Луцьку

Damask

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, Waver сказал:

Ну що... думаю, буду перший на форумі, хто покаже реальну таблицю (реальні гроші і доходи).

Як я писав уже раніше, вісім місяців назад, брат інвестував $1300, хоча ще набагато раніше, щоб "вкурити" як це все працює, він починав  з  $100.

Ось, його таблиця, реальні гроші і доходи, за останні 3 місяці...

IMG5628Fotor.jpg

Якось до того всього раніше ставився скептично... але, +22.23% за три місяці - зовсім не дурно! Зараз і сам починаю вивчати всю цю "кухню" )))  

а як до того можна приєднатись? чи поки в україні то без варіантів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 92
  • Створено
  • Остання відповідь
On 5/4/2016 at 2:55 PM, taurus07 said:

а як до того можна приєднатись? чи поки в україні то без варіантів?

Нажаль, певно що так.

Вчора, нарешті зарееструвався... В США з це дуже легко - завантажуєш на телефон в апп-стор програмку, рееструєшся... при реестрації мусиш вказати своє справжнє ім'я та призвіще, адресу та номер соціального страхування (для уплати податків) та привязуєш цей акаунт до свого банківського рахунку... і все, бавишся прямо з телефона скільки завгодно оперуючи любими сумами,  причому в любий момент можна як покласти, так і зняти і перевести всі свої гроші назад на свій банківський рахунок.

Думаю, з Україною ці брокери не працюють тільки з-за неможливості стягування податків, так як в сша цей податок громадяни сплачуюють в кінці року і вираховується він в усіх по різному від суми  загального сімейного доходу за рік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
В 18.05.2016 at 12:28, kvovtsik сказал:

Поцікавтесь проектом Questra. Зараз можна непогано заробити. Зараз тільки розвивається. Якщо цікаво пишіть на пошту kvovtsik@gmail/com , або на цьому форумі. 

поцікавився

Цитата

По обыкновению, вводная часть: Questra Holdings Inc (questra.es) по всем отзывам и даже поверхностной оценке - является самой стандартной финансовой пирамидой, без попытки что-то доказать. ОО АИ "Профит" редко берет на анализ подобные проекты, по очевидной причине - не заметить в предложении аферу (читай мошенничество) труда не составит, но с учетом того что Questra Holdings Inc (questra.es) создали именно жители Украины и наглым образом раскручивают её тоже в Украине - пройти мимо такой наглости и циничности, ОО АИ "Профит" просто не смог. Итак, анализ будет построен из 2-х частей, первая часть - непосредственный анализ финансовой пирамиды, вторая часть - непосредственно информация о создателях этой украинской аферы и их заслуги в прошлом. Честно? А як же. 

http://profita.org/investigation/443-finansovaya-piramida-i-moshennichestvo-questra-holdings-inc-questraes-otzyvy-i-analiz.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить когось напрямок бізнесу дотичний до біоенергетики? Продукція на експорт. Стартовий капітал для початку з "0" десь 50 000 долл. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, sergkots сказано:

Цікавить когось напрямок бізнесу дотичний до біоенергетики? Продукція на експорт. Стартовий капітал для початку з "0" десь 50 000 долл. 

Тут є користувач, непомню тільки нік. Вони паливні гранули експортують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Barugan сказано:

Тут є користувач, непомню тільки нік. Вони паливні гранули експортують.

Це не пеллети. Специфічне деревне вугілля найвищої якості. Основні покупці із-за кордону, Турція, Греція. Наскільки мені відомо то на Європу ще не експортують. А у нас вигідне розташування, та й сировину поки можна ще знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, sergkots сказано:

Специфічне деревне вугілля найвищої якості.

знаю людей, які колись таким займались. там мільйон нюансів - наприклад, ніхто й ніколи не міг сказати наперед, скільки буде тривати цикл випалювання - 10 годин, чи 36 (в середньому - 12..20)

10 годин тому, sergkots сказано:

сировину поки можна ще знайти

високотехнологічне виробництво на піролізних печах виявилось неконкурентним низькоякісному вугіллю кустарників, які працюють на краденому лісі.

я б не починав виробництво з єдиним постачальником сировини (де монополія і корупція).

з експортом також не все просто - їхні перекупщики вимагають великі партії (не пам'ятаю точно, але порядка 100 тонн в місяць - тут 50кілобаксів не вистачить для такого обсягу), а ціну пропонують зовсім відмінну від роздрібної (тобто, націнка 5-10% на опті їх не влаштовує).

а внутрішній ринок вже насичений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, sergkots сказано:

Це не пеллети. Специфічне деревне вугілля найвищої якості. Основні покупці із-за кордону, Турція, Греція. Наскільки мені відомо то на Європу ще не експортують. А у нас вигідне розташування, та й сировину поки можна ще знайти.

ні не деревне вугілля, а саме гранули, ті що з тирси пресують. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, rrid сказано:

знаю людей, які колись таким займались. там мільйон нюансів - наприклад, ніхто й ніколи не міг сказати наперед, скільки буде тривати цикл випалювання - 10 годин, чи 36 (в середньому - 12..20)

Все залежить від печі і від сировини. Але я веду мову не про звичайне деревне вугілля, кустарні печі такий продукт не зроблять.

високотехнологічне виробництво на піролізних печах виявилось неконкурентним низькоякісному вугіллю кустарників, які працюють на краденому лісі.

У цьому випадку різний продукт виробництва.

я б не починав виробництво з єдиним постачальником сировини (де монополія і корупція).

Так але трохи не так. Є також інші постачальники сировини, хоча і там корупція присутня.

з експортом також не все просто - їхні перекупщики вимагають великі партії (не пам'ятаю точно, але порядка 100 тонн в місяць - тут 50кілобаксів не вистачить для такого обсягу), а ціну пропонують зовсім відмінну від роздрібної (тобто, націнка 5-10% на опті їх не влаштовує).

а внутрішній ринок вже насичений

Продукцію готові купувати в Україні за готівку і меншими партіями. Хоча ціна і не така як в Європі але валюта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 28.05.2016 at 11:55, sergkots сказано:

Все залежить від печі і від сировини. Але я веду мову не про звичайне деревне вугілля, кустарні печі такий продукт не зроблять.

моя справа - попередити :) знайомі цей бізнес закрили пару років тому :(

якщо інвестор особисто не буде там днювати й ночувати (буквально), не буде особисто вникати в усі тонкощі технології виробництва й продаж, контролювати все хоча б перших півроку - найманий директор на прибутки сам не вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя справа - попередити :) знайомі цей бізнес закрили пару років тому :(

якщо інвестор особисто не буде там днювати й ночувати (буквально), не буде особисто вникати в усі тонкощі технології виробництва й продаж, контролювати все хоча б перших півроку - найманий директор на прибутки сам не вийде.

На вході просто не дрова а інша сировина. А з іншим згоден - так і є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, sergkots сказано:

На вході просто не дрова а інша сировина.

якщо не секрет - яка?

з чого, крім дерева, можна робити деревне вугілля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю мається на увазі брикети PiniKay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, MrSAGEM сказано:

на вході для виробництва

On 27.05.2016 at 22:58, sergkots сказано:

Специфічне деревне вугілля найвищої якості.

?

з брикетів на вході - вугілля на виході? не думаю

а на вході PiniKay також дрова ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, MrSAGEM сказано:

Так. А печі вже звичайні не підійдуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Зогляду на те що на борді дуже активна аудиторія велолюбителів, виникла думка про створення підприемства яке буде виготовляти велосипеди, проектування збірка та виготовлення деяких елементів-комплектуючих. як вам ідея мати "Свій" велосипед?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, RojkFV сказано:

Зогляду на те що на борді дуже активна аудиторія велолюбителів, виникла думка про створення підприемства яке буде виготовляти велосипеди, проектування збірка та виготовлення деяких елементів-комплектуючих. як вам ідея мати "Свій" велосипед?

Наприклад тадполи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@VojinSvitla 

...як варіант. Рами (різноманітних конфігурацій) можна проектувати і виготовляти у нас а комплектуючі закуповувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...