taurus07 Опубліковано 4 Травня, 2016 в 19:55 #76 Опубліковано 4 Травня, 2016 в 19:55 2 часа назад, Waver сказал: Ну що... думаю, буду перший на форумі, хто покаже реальну таблицю (реальні гроші і доходи). Як я писав уже раніше, вісім місяців назад, брат інвестував $1300, хоча ще набагато раніше, щоб "вкурити" як це все працює, він починав з $100. Ось, його таблиця, реальні гроші і доходи, за останні 3 місяці... Якось до того всього раніше ставився скептично... але, +22.23% за три місяці - зовсім не дурно! Зараз і сам починаю вивчати всю цю "кухню" ))) а як до того можна приєднатись? чи поки в україні то без варіантів?
Waver Опубліковано 8 Травня, 2016 в 19:35 #77 Опубліковано 8 Травня, 2016 в 19:35 On 5/4/2016 at 2:55 PM, taurus07 said: а як до того можна приєднатись? чи поки в україні то без варіантів? Нажаль, певно що так. Вчора, нарешті зарееструвався... В США з це дуже легко - завантажуєш на телефон в апп-стор програмку, рееструєшся... при реестрації мусиш вказати своє справжнє ім'я та призвіще, адресу та номер соціального страхування (для уплати податків) та привязуєш цей акаунт до свого банківського рахунку... і все, бавишся прямо з телефона скільки завгодно оперуючи любими сумами, причому в любий момент можна як покласти, так і зняти і перевести всі свої гроші назад на свій банківський рахунок. Думаю, з Україною ці брокери не працюють тільки з-за неможливості стягування податків, так як в сша цей податок громадяни сплачуюють в кінці року і вираховується він в усіх по різному від суми загального сімейного доходу за рік.
taurus07 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 06:20 #78 Опубліковано 26 Травня, 2016 в 06:20 В 18.05.2016 at 12:28, kvovtsik сказал: Поцікавтесь проектом Questra. Зараз можна непогано заробити. Зараз тільки розвивається. Якщо цікаво пишіть на пошту kvovtsik@gmail/com , або на цьому форумі. поцікавився Цитата По обыкновению, вводная часть: Questra Holdings Inc (questra.es) по всем отзывам и даже поверхностной оценке - является самой стандартной финансовой пирамидой, без попытки что-то доказать. ОО АИ "Профит" редко берет на анализ подобные проекты, по очевидной причине - не заметить в предложении аферу (читай мошенничество) труда не составит, но с учетом того что Questra Holdings Inc (questra.es) создали именно жители Украины и наглым образом раскручивают её тоже в Украине - пройти мимо такой наглости и циничности, ОО АИ "Профит" просто не смог. Итак, анализ будет построен из 2-х частей, первая часть - непосредственный анализ финансовой пирамиды, вторая часть - непосредственно информация о создателях этой украинской аферы и их заслуги в прошлом. Честно? А як же. http://profita.org/investigation/443-finansovaya-piramida-i-moshennichestvo-questra-holdings-inc-questraes-otzyvy-i-analiz.html
sergkots Опубліковано 27 Травня, 2016 в 15:14 #79 Опубліковано 27 Травня, 2016 в 15:14 Цікавить когось напрямок бізнесу дотичний до біоенергетики? Продукція на експорт. Стартовий капітал для початку з "0" десь 50 000 долл.
Barugan Опубліковано 27 Травня, 2016 в 18:27 #80 Опубліковано 27 Травня, 2016 в 18:27 3 годин тому, sergkots сказано: Цікавить когось напрямок бізнесу дотичний до біоенергетики? Продукція на експорт. Стартовий капітал для початку з "0" десь 50 000 долл. Тут є користувач, непомню тільки нік. Вони паливні гранули експортують.
sergkots Опубліковано 27 Травня, 2016 в 19:58 #81 Опубліковано 27 Травня, 2016 в 19:58 1 година тому, Barugan сказано: Тут є користувач, непомню тільки нік. Вони паливні гранули експортують. Це не пеллети. Специфічне деревне вугілля найвищої якості. Основні покупці із-за кордону, Турція, Греція. Наскільки мені відомо то на Європу ще не експортують. А у нас вигідне розташування, та й сировину поки можна ще знайти.
rrid Опубліковано 28 Травня, 2016 в 06:35 #82 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 06:35 10 годин тому, sergkots сказано: Специфічне деревне вугілля найвищої якості. знаю людей, які колись таким займались. там мільйон нюансів - наприклад, ніхто й ніколи не міг сказати наперед, скільки буде тривати цикл випалювання - 10 годин, чи 36 (в середньому - 12..20) 10 годин тому, sergkots сказано: сировину поки можна ще знайти високотехнологічне виробництво на піролізних печах виявилось неконкурентним низькоякісному вугіллю кустарників, які працюють на краденому лісі. я б не починав виробництво з єдиним постачальником сировини (де монополія і корупція). з експортом також не все просто - їхні перекупщики вимагають великі партії (не пам'ятаю точно, але порядка 100 тонн в місяць - тут 50кілобаксів не вистачить для такого обсягу), а ціну пропонують зовсім відмінну від роздрібної (тобто, націнка 5-10% на опті їх не влаштовує). а внутрішній ринок вже насичений
Barugan Опубліковано 28 Травня, 2016 в 07:05 #83 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 07:05 11 годин тому, sergkots сказано: Це не пеллети. Специфічне деревне вугілля найвищої якості. Основні покупці із-за кордону, Турція, Греція. Наскільки мені відомо то на Європу ще не експортують. А у нас вигідне розташування, та й сировину поки можна ще знайти. ні не деревне вугілля, а саме гранули, ті що з тирси пресують.
sergkots Опубліковано 28 Травня, 2016 в 08:55 #84 Опубліковано 28 Травня, 2016 в 08:55 2 годин тому, rrid сказано: знаю людей, які колись таким займались. там мільйон нюансів - наприклад, ніхто й ніколи не міг сказати наперед, скільки буде тривати цикл випалювання - 10 годин, чи 36 (в середньому - 12..20) Все залежить від печі і від сировини. Але я веду мову не про звичайне деревне вугілля, кустарні печі такий продукт не зроблять. 2 годин тому, rrid сказано: високотехнологічне виробництво на піролізних печах виявилось неконкурентним низькоякісному вугіллю кустарників, які працюють на краденому лісі. У цьому випадку різний продукт виробництва. 2 годин тому, rrid сказано: я б не починав виробництво з єдиним постачальником сировини (де монополія і корупція). Так але трохи не так. Є також інші постачальники сировини, хоча і там корупція присутня. 2 годин тому, rrid сказано: з експортом також не все просто - їхні перекупщики вимагають великі партії (не пам'ятаю точно, але порядка 100 тонн в місяць - тут 50кілобаксів не вистачить для такого обсягу), а ціну пропонують зовсім відмінну від роздрібної (тобто, націнка 5-10% на опті їх не влаштовує). а внутрішній ринок вже насичений Продукцію готові купувати в Україні за готівку і меншими партіями. Хоча ціна і не така як в Європі але валюта.
rrid Опубліковано 29 Травня, 2016 в 17:52 #85 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 17:52 On 28.05.2016 at 11:55, sergkots сказано: Все залежить від печі і від сировини. Але я веду мову не про звичайне деревне вугілля, кустарні печі такий продукт не зроблять. моя справа - попередити знайомі цей бізнес закрили пару років тому якщо інвестор особисто не буде там днювати й ночувати (буквально), не буде особисто вникати в усі тонкощі технології виробництва й продаж, контролювати все хоча б перших півроку - найманий директор на прибутки сам не вийде.
sergkots Опубліковано 29 Травня, 2016 в 20:07 #86 Опубліковано 29 Травня, 2016 в 20:07 2 годин тому, rrid сказано: моя справа - попередити знайомі цей бізнес закрили пару років тому якщо інвестор особисто не буде там днювати й ночувати (буквально), не буде особисто вникати в усі тонкощі технології виробництва й продаж, контролювати все хоча б перших півроку - найманий директор на прибутки сам не вийде. На вході просто не дрова а інша сировина. А з іншим згоден - так і є.
rrid Опубліковано 30 Травня, 2016 в 07:10 #87 Опубліковано 30 Травня, 2016 в 07:10 11 годин тому, sergkots сказано: На вході просто не дрова а інша сировина. якщо не секрет - яка? з чого, крім дерева, можна робити деревне вугілля?
MrSAGEM Опубліковано 30 Травня, 2016 в 07:18 #88 Опубліковано 30 Травня, 2016 в 07:18 думаю мається на увазі брикети PiniKay
rrid Опубліковано 30 Травня, 2016 в 07:43 #89 Опубліковано 30 Травня, 2016 в 07:43 15 хвилин тому, MrSAGEM сказано: думаю мається на увазі брикети PiniKay на вході для виробництва On 27.05.2016 at 22:58, sergkots сказано: Специфічне деревне вугілля найвищої якості. ? з брикетів на вході - вугілля на виході? не думаю а на вході PiniKay також дрова
sergkots Опубліковано 30 Травня, 2016 в 08:59 #90 Опубліковано 30 Травня, 2016 в 08:59 2 годин тому, MrSAGEM сказано: думаю мається на увазі брикети PiniKay Так. А печі вже звичайні не підійдуть.
RojkFV Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 10:42 #91 Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 10:42 Зогляду на те що на борді дуже активна аудиторія велолюбителів, виникла думка про створення підприемства яке буде виготовляти велосипеди, проектування збірка та виготовлення деяких елементів-комплектуючих. як вам ідея мати "Свій" велосипед?
VojinSvitla Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 10:50 #92 Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 10:50 8 хвилин тому, RojkFV сказано: Зогляду на те що на борді дуже активна аудиторія велолюбителів, виникла думка про створення підприемства яке буде виготовляти велосипеди, проектування збірка та виготовлення деяких елементів-комплектуючих. як вам ідея мати "Свій" велосипед? Наприклад тадполи
RojkFV Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 11:00 #93 Опубліковано 4 Вересня, 2016 в 11:00 @VojinSvitla ...як варіант. Рами (різноманітних конфігурацій) можна проектувати і виготовляти у нас а комплектуючі закуповувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.