Перейти до змісту

Чим обробити днище?

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу обробити днище авто? Все вагаюсь з вибором.

Поки надивився BODY 930.

Які плюси і мінуси? Де в Луцьку продається? На Формулі не знайшов.

Опубліковано

Є багато аналогів але завжди брав бронзову

Це сказано мабуть про велкор? Але вона якась м"яка і липка. І пил увесь до себе вбирає.

Опубліковано

якщо це в плані профілактики то будь яку мастику. мені подобається запорізька - вона гарно розбавляється розчинником і наноситься навіть краскопультом

але якщо днище варене/ржаве то тут треба інший підхід: зачистка, кислотний грунт, епоксидний грунт, і вже потім мастика , а ще краще перед мастикою ще шовний герметик який йде під кісточку

Опубліковано

Ага. Я останній раз знайшов в магазині автозапчастин в напрямку крупи,за дубенським кільцем з лівоі сторони

Я робив атомну суміш з пуш.сала,нігролу і парафіну,нагрівав і задував , на пару років хватає і іржі немає....

Опубліковано

Я колись собі биті пороги обробляв спреєм Баранек.....воно мож в ціні не фонтан, але дуже просто та досі тримається.

Опубліковано

обробка днища і обробка "скрытых полостей" це різні речі. атомна суміш на днищі триматись не буде. а от всередину мовіль з пушечним салом - без альтернатив!

Опубліковано

кислотний грунт, епоксидний грунт, і вже потім мастика ,

В більшості випадків робиться набагато простіше, і використовується звичайний нітро грунт.

На рахунок виду самої мастікі це залежить від того якого ефекту хочеться добитись. Якщо брати не повністю застигаючу мастику то той пил і камінці які до неї прилипнуть знизу будуть давати ніби додатковий шар захисту. Баранек же після засихання стає повністю як пластиковий шар але для обробкі ним потрібен спеціальний пульверизатор.

Опубліковано

Я тоже бачив як сусід гнилу шістку в пороги позаганяв пінку будівельну і покрив все краскою як више сказано бараником. То на продажу і так піде.Уявляю лице нового власника, коли він виявить обман. А для себе треба вибирати оптимальний варіант ціна якість.

Опубліковано

кислотний грунт, епоксидний грунт, і вже потім мастика ,

В більшості випадків робиться набагато простіше, і використовується звичайний нітро грунт.

а яка основа нітрогрунту і баранека? Алкідна чи акрлилова?

Опубліковано

Боді 930 в Луцьку не знаходив, але у всіх продавців знаходив квадратні очі,бо торік теж вивчав питання. Я купував в Києві і одна велика банка ще залишилась.

На рахунок атомних сумішей то краще використовувати гудрон, він утворить дійсно броню

Опубліковано

В мене днище покрите заводським антикором типу бараника,чим покрити його???? Треба збирати старе покритяя перед нанесенням нового ????

BODY 930 є в києві,можна замовити через інтернет. Чим воно краще чим велкор чи щось подібне???

Опубліковано

дуже хвалили хамеліоновську мастику

роки два назад обробляв днище баранеком, правда перед тим всю ржавчину вичистив і прогрунтував. Пока нарікань нема

Опубліковано

Я вже 7 років на Dinitrol'і їжджу. Тримається огого. Ржавчини не помічав.

більш детально можна описати. Який саме, де купували, де оброблями?

Опубліковано

хочу в заводський банці приблизно 1кг на пробу.

нажаль він приходить у картонній тарі по 30-35кг,

фасуємо по 3кг=60грн

Опубліковано

Я вже 7 років на Dinitrol'і їжджу. Тримається огого. Ржавчини не помічав.

більш детально можна описати. Який саме, де купували, де оброблями?

Ну, 7 років тому, на "Хмельниччина-Авто", він іде в різний тарі. От тут офсайт.

Опубліковано

2 vaz75,

наносили самі? яке воно в результаті виходить? чи липке воно в жару? чи прилипає до нього пил?

Я поки думаю про Dinitrol 479. Щось чули?

Опубліковано

2 vaz75,

наносили самі? яке воно в результаті виходить? чи липке воно в жару? чи прилипає до нього пил?

Я поки думаю про Dinitrol 479. Щось чули?

Ні, не сам на СТО. Коли наносять на авто певний час воно ліпке, а потім робиться як "мішки гаммі", зараз воно тверде.

Про 479 - це базова обробка, без всяких викрутасів, підходить для всіх авто.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...