Перейти до змісту

оренда кармана для вінта з ноута

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю а кого можна було б взяти в оренду карман для ноутбучного вінта. Потрібно скинути інфу з вінта для обмвну його по гарантії, має дефекти. Пиво, сік, завдаток - все якщо нада)

Опубліковано

є така штука. SATA to USB карман.

простий самий ,але свою функцію виконує.

А є перехідник із додатковим живленням.

Шукаю а кого можна було б взяти в оренду карман для ноутбучного вінта.

Опубліковано

якщо є інет - скиньте інфу на google drive і т.п. і забудьте про диски,кармани і т.д...

да что ви гаваритє? 500 гіг? На гугл драйв? та й ще зі швидкістю максимум 100 мбіт\сек?

В мене є карман під 2.5'' USB 3.0 але в мене він деколи відключається самовільно, так що копіювати тре малими пакетами і під контролем.

Опубліковано

да что ви гаваритє? 500 гіг?

не хочу вникати, але просто цікаво, 500 гіг інфи в домашніх умовах - це що має бути?

фіг з ним, навіть в масштабах невеликого підприємства?

я маю на увазі - БД,документи і т.п., набереться 500 гіг? чи хоча б 100?

Опубліковано

да что ви гаваритє? 500 гіг?

не хочу вникати, але просто цікаво, 500 гіг інфи в домашніх умовах - це що має бути?

фіг з ним, навіть в масштабах невеликого підприємства?

домашні фотки, хоум відео наприклад...та хоч улюблене ххх відео.... яка різниця

а карман можу похичити, точніше навіть не карман а сама плата з кабелем - розбирати не потрібно :)

Опубліковано

домашні фотки

для такого - цілком вистачить флешки, кількох дисків, чи того ж гугл драйв

хоум відео наприклад...

те ж не проблема на диск записати і в "ничку" покласти,хіба що воно регулярно записується :_08:

Опубліковано

домашні фотки

для такого - цілком вистачить флешки, кількох дисків, чи того ж гугл драйв

Розкажи це фото і відеолюбителям, яки цим "добром" терабайт за рік набивають легко.

Опубліковано

Розкажи це фото і відеолюбителям, яки цим "добром" терабайт за рік набивають легко.

та я ж не спорю що можна "забити" любий об'єм, сам недавно поміняв 2 х 1,5 ТБ, на більші, хоч я не фотограф....

і не вважаю фільми чи будь-що інше зкачане з інету - важливою інфою... Я, просто пропонував ТС - простіший варіант, хоча, крім ТС - ніхто не знає скільки там інфи і наскільки вона важлива...

Опубліковано

На роботі принесли нотік. Вмерла материнка. 160-ка вінт забитий фотками наполовину. по 40+ гіг на кожному розділі.

Фіг зним музика і кіно.

майже 90 гіг фото.

А є люди, які багато подорожують. І в них сотні гіг фото.

А є такі, що в клубі в туалеті 750 фоток, а потім гамбургер, перед тим як з'їсти ще 920. Не рахуючи всякі селфі і тому подібну єрєсь.

З рештою людина хоче скинути ВСЕ. Нам не шкода допомогти. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...