Перейти до змісту

Мукачево-2?


Basil

Рекомендовані повідомлення

На Волині невідомі в балаклавах влаштували стрілянину

Сьогодні у Шацьку невідомі чоловіки в масках завітали додому до одного з бізнесменів. Чоловіки не представились, однак одразу заявили, що не пустять чоловіка на територію його володінь, аргументувавши це тим, буцімто він бандит. Під володіннями вони мали на увазі ягідну плантацію, належну підприємству «Флора», та на сьогодні вона вже належить іншій юридичній особі, - повідомляє «Під прицілом».

Наразі на приватній території, яка належить підприємцю, перебуває близько 200 невідомих осіб спортивної статури у балаклавах. Разом з ними також стоять і працівники правоохоронних органів на чолі з начальником Шацького РВМ Анатолієм Оксентюком. За даними джерел, які повідомили про рейдерський напад, координує дії людей у балаклавах представник акціонерів горезвісного підприємства «Флора» Ігоря Діденка та Сергія Бондарчука – Максим Поляков, який на сьогодні є нардепом і представляє депутатську групу «Депутатський контроль».

Разом з тим, невідомі не висунули жодних офіційних вимог чи претензій. Представники правоохоронних органів також не пред'явили жодного офіційного документу на обшук чи доступ до майна підприємства.

Наразі на місці була стрілянина, в ході якої за словами джерел, один з правоохоронців почав стріляти під ноги людям, які зібрались для з'ясування всіх обставин і недопущення рейдерського захоплення приватного майна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бізнес віджимають/рейдерствуюють.

дружина бувшого власника заявила, що вона не в курсі, що її чоловік продав Флору, а оскільки то спільне майно, то без її згоди продаж неправочинний. і тому, Флора, в яку вже нові власники інвестували кучу баблосів, повинна бути повернута. і навіть подала це діло в суд і виграла

У Луцьку засідання суду перервала «граната»

12 червня, 15:07НовиниКоментарі (0) • 513

Міліцію Луцька повідомили про те, що один з слухачів засідання Апеляційного суду Волині приніс з собою гранату.

Про це 12 червня правоохоронців повідомив анонім.

Суд розглядає справу за позовом Алли Байди до її чоловіка Юрія Байди, Михайла Мигеля, Сергія Бондарчука, Ігоря Діденка та Романа Приходька щодо визнання недійсним договору дарування корпоративних прав. Якщо позов задовольнять, Алла Байда буде володіти частиною статутного капіталу підприємства, який нині становить 18 750 000 гривень, – вважає її представник Андрій Осіпов.

Зауважимо, що суд першої інстанції – Рожищенський районний суд – задовольнив позов Алли Байди.

ІСТОРІЯ

Приводом до появи справа стала передача 31 жовтня 2006 року Юрієм Байдою корпоративних прав на приватне підприємство «Флора» Михайлу Мигелю. Тоді статутний капітал підприємства був 100 гривень. Згодом Мигель передав по 25% підприємства Ігорю Діденку та Сергію Бондарчуку.

Однак з цим рішення чоловіка не погодилася Алла Байда, яка стверджує, що без її дозволу він не міг здійснити цієї передачі. Тож нині вона хоче відсудити частку підприємства, статутний капітал якого виріс до 18,7 мільйона гривень.

СУД

Під час засідання представник одного із відповідачів Олег Гончар доводив, що Алла Байда нібито знала: чоловік продав корпоративні права, тому могла оскаржити цю дію ще у 2006 році. Тому йому не зрозуміло, чому вона «тягнула» до цього часу, і, на його думку, строки позову спливли 8 років тому.

Натомість представник позивача Андрій Осіпов відзначив, що його клієнт дізналася про дарування пізніше.

Водночас представники Діденка, Бондарчука та ПП «Флора» звинуватили колегію суддів у «злочині», бо ті відхилили їхні клопотання. Зокрема, вони поскаржилися на те, що колегія суддів під час засідання вчиняє злочин, передбачений статтею 375 ККУ – «Постановлення суддею (суддями) завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови». Причиною стало те, що суд відхилив всі їх клопотання, які, на думку Осіпова та представника відповідача Мигеля Ярослава Бачинського, були необґрунтованими.

ГРАНАТА

Зрештою засідання таки перервали, бо в міліцію надійшов анонімний дзвінок про те, що один із вільних слухачів на процесі заніс в зал суду гранату. Підозрюють, що це зробив один із чоловіків у камуфляжі, яких запросили представники ПП «Флора». Через це судове засідання тимчасово припинили. Учасників та слухачів засідання станом на 14:50 проводили через рамку з металодетектором, аби визначити, чи вони в когось є граната.

Додамо, що під час засідання представник відповідача Олега Гончара заявив, що членів колегії суддів підкупили та клопотав про відвід суду.

Натомість представник позивача Андрій Осіпов заявив, що такі заяви безпідставні та є намаганням затягнути процесі і тиснути на суд. Таку ж думку він висловив щодо повідомлення про гранату.

Суд клопотання про відвід відхилив.

11212449_810800182302496_973671506_n.jpg 11276219_810800075635840_1652889134_n-848x565.jpg

Відзначимо, що ПП «Флора» займається збиранням та збутом ягоди лохини і зареєстроване у селі Ростань Шацького району. А раніше Михайло Мигель заявив, що в липні 2013 року відбулося рейдерське захоплення підприємства та призначення на нього директором В’ячеслава Полякова. Проте сам Поляков це заперечує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я трохи про інше... Я про тих, хто в балаклавах...

Оце класно сказано, а то забагато вже тих у формі ходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перебуває близько 200 невідомих осіб спортивної статури у балаклавах

200? точно не опечатка. 200 це ж мля....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишуть, шо 45... і називається це "хуліганство":

Правоохоронці прокоментували стрілянину на Волині

Вранці в чергову частину Шацького РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від підприємця, 40-річного жителя міста Рожище, про те, що поблизу села Ростань Шацького району виник конфлікт між охоронцями його підприємства та невідомими особами Близько 45 людей в балаклавах заблокували проїзд на територію підприємства, - повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.На місце події негайно виїхали керівництво обласного управління міліції, слідчо-оперативна група та співробітники спецпідрозділів УМВС.

- Правоохоронці діяли у правовому полі та стримали конфлікт, аби він не переріс у силове протистояння, при цьому табельну вогнепальну зброю працівники міліції не застосовували. Правоохоронці провели огляд місця події виявили два транспортні засоби, пошкоджені із травматичної зброї, та опитали учасників конфлікту, - розповів перший заступник начальника управління Анатолій Петрушин.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже в нас на Волині є сотня готових за гроші на всІлякі ,,блокування,, молодиків.

Питання , чому вони не в АТО?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боротьба за бубку. (((

До речі це підприємство завжди було над прибуткове, того і муляло око рейдерам.

А лохина дуже смачна. ))))

Подробиці стрілянини біля Шацька або Волинь за крок до власного Мукачевого?

53655.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роту армійців туди і повручати повістки тим, що в балаклавах.Можна зразу і у військомат відвезти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жесть канЄшно

але якщо, "До слова, побували на місці події керівники волинської міліції – головний слідчий Анатолій Петрушин і начальник кримінальної поліції Олександр Балицький. За словами учасників конфлікту, бачили неподалік і авто прокурора Волині Дмитра Чепіжака." ... і це НІЧОГО не змінило, то блінннннннннннннн ... робіть висновкі самі ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і це НІЧОГО не змінило, то блінннннннннннннн ... робіть висновкі самі ....

я ж написав -- підприємство надприбуткове ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отже фабула така. Кілька років тому , за правляння Легітимного, його донецькі сатрапи віджали у знаного володаря волинських лісів та полів Столяра ягодища.

Зараз Столяр хоче їх собі повернути.Суд наче на його стороні.

Сатрапи привезли балаклавців, походу це не місцеві.

От хай би нашПС розібрався, чому це на Волині чужі братки хозяйнують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...