Перейти до змісту

Боротьба з раком

areshkov27

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани!

Дуже прошу, можливо хто знає хто зтикався з такою хворобою як рак шлунка 4 стаді, нажаль неоминула така хвороба.

Дуже прошу хто має якісь поради, чи знає як можна це побороти чи хоча б призупинити, або знає можливо дійсно цілителів які б могли щось порадити буду дуже Вам Вдячний.

Дякую

Опубліковано

що варто запастися знеболюючим

такого знеболюючого - в аптеці не купиш...

В лікаря були, що радили, де діагностику робили?

Опубліковано

Як на мене, то при 4-й стадії варто шукати хорошу клініку і лікарів, а не на форумі сидіти і порад просити... Сорі, може надто гостро, але при 4-й стадії на кону ваше життя... Я би віднісся до цього серйозно...

Опубліковано

Все ж таки, акцентуйте на лікарні.... Знахарі, здебільшого, це тільки викачування Ваших коштів, і не більше.

Опубліковано

Найкраще лікування онкології, на жаль, не в Україні, їдьте в Білорусь, просто тупо шукайте контакти в інеті, телефонуйте і домовляйтесь. Дві знайомих сім’ї стикнулись з онкологією і лікувались в Білорусії, в одного - шлунок 4та стадія, в іншої - лімфома, робили пересадку кісткового мозку. Не зволікайте!

Опубліковано

Я всім дякую за поради. І увпгу до цього питання.

Я трішки не так висловив ситуацію.

Рак не у мене а у Батька, зараз лежить в онколікарні що на потебні,

Зробили операцію, ну як зробили: розразали і зашили, сказали що вже нічого зробити неможливо я в це невірю!!! І маю надію що всетаки Батька спасу.

Опубліковано

есть такая теория лечение содой тулио симончини http://econet.ru/articles/65581-tulio-simonchini-rak-izlechimoe-gribkovoe-zabolevanie

думаю надо пробовать выхода я так понимаю все равно нет.Удачи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...