Перейти до змісту

Другий Вело-Екофест "Адреналін"

Kostefan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Запрошуємо на Вело-Екофест "Адреналін"

8 серпня

Початок о 10.00

Організатори:

СОК "Адреналін Сіті"

Спорткомітет Луцької міської ради

Волинський обласний центр фізичного здоровя населення "Спорт для всіх"

ЧОМУ ВЕЛО?

Долучайся до 1000 лучан-прихильників велоспорту

Відпочивай спортивно і активно

Зустрінься з друзями

Отримай у подарунок сертифікат на послуги "Адреналін Сіті" на 50 грн.

Прийми участь у грандіозному заході твого міста

ЧОМУ ЕКО ?

Велоспорт - один з найекологічніших видів спорту

Голосуємо «ЗА» здоровий спосіб життя та чисте повітря

Дрес-код заходу:

Зелений колір в аксесуарах та вбранні

ЧОМУ ФЕСТ ?

Це-не просто велопробіг, а свято спорту, драйву і відпочинку

Святкуємо 6 років "Адреналін Сіті" у колі друзів

Приймаємо участь у розважальній програмі та конкурсах

Смакуємо стравами та напоями на свіжому повітрі

ПРОГРАМА Вело-Екофесту

10.00-11.00-Реєстрація учасників на території "Адреналін Сіті"

11.00-Старт пробігу

11.30-Фініш, вело-флешмоб учасників "Happy birthday!"

12.00- Розважальна програма, конкурси, вуличні забави, розіграші призів. Смачна їжа на свіжому повітрі

У меню : гамбургери, чізбургери, гвардійські ковбаски, пиво, еко-напої власного виробництва

14.00 - Роздача гарантованих призів учасникам велопробігу, розіграш мега-вело-призу на 6000 грн.

Не зволікай! Жми на педалі і приїжджай!*

Точка збору – територія «Адреналін Сіті» (біля озера «Гарнізон»)

*Діє стоянка для велосипедів

Довідки за телефоном 787-221

Опубліковано

Минулого року був саме такий маршрут. Наразі цього року ведуться перемовини про кільце як на Велодень, але зі стартом і фінішем в Адреналін-Сіті. Тому маршрут і програма ще уточнюються.

Одразу є прохання - минулого року не вийшло гарної колони. Хочемо цього року виправити ситуацію - потрібна допомога в організації та підтримки колони по маршруту. Хто може допомогти?

Якщо є пропозиції щодо проведення - готові розглядати... Відкриті до спілкування...

Якщо ця тема повинна бути в якійсь рубриці, то прохання адмінів перенести до відповідної рубрики.

Опубліковано

Хочемо провести виставку оригінальних нестандартних велосипедів під час Вело-Екофесту. Учасникам призи. Хто має незвичайний унікальний велосипед звертайтесь до організаторів за детальними умовами. Вікторія 099-2754535.

Опубліковано

Хто має незвичайний унікальний велосипед ...

А що це мається на увазі? Просто для цікавості, що орги вкладають в термін незвичайний і унікальний?

Опубліковано

Хто має незвичайний унікальний велосипед ...

А що це мається на увазі? Просто для цікавості, що орги вкладають в термін незвичайний і унікальний?

в мене мозок такі слова вже автоматично фільтрує в контексті об'яв та реклами :smile3:

Опубліковано

Унікальний незвичайний велосипед - мається на увазі велосипеди з нестандартними рішеннями по дизайну та характеристикам, ретро, авангардні, з якимись власними доробками, нестандартними колесами, рамами... щось схоже на http://www.gowes.org/ru/10-sepeda-ramah-lingkungan.html

• 2 тижня потому...
Опубліковано

УРААААА!!!!

Вже відомий маршрут велопробігу. В цьому році нам вдалося його розширити. Дивіться карту. Розповідайте друзям велосипедистам про подію, щоб наші старання не пропали даром. Є гарний привід поколесити містом! :)

post-46-0-92336800-1438327920_thumb.jpg

post-46-0-45444300-1438327937_thumb.jpg

Опубліковано

Унікальний незвичайний велосипед - мається на увазі велосипеди з нестандартними рішеннями по дизайну та характеристикам, ретро, авангардні, з якимись власними доробками, нестандартними колесами, рамами... щось схоже на http://www.gowes.org...lingkungan.html

По-моєму, унікальними та незвичайними насамперед є описи приведених велосипедів. Для прикладу:
83d4262c85f6.png

А це - взагалі неперевершено :_07::0159:

b2411560117e.png

:0155: З чого-чого виготовлені шини останнього вела?

Опубліковано

To Miro, :):):)

Та я ж до прикладу. Скільки разів бачив на велодні цікаві експонати. Саме про щось незвичне і йшлася мова....

Але про шини то РЕСПЕКТ!

Опубліковано

Виходить, що маршрут навіть довший ніж зазвичай на Велодень! Ще раз прошу по максимуму розповсюдити інформацію.

Опубліковано

В мене та знайомих не виходить зареєструватись... так має бути???

зараз вияснимо... в чому причина "не виходить"?

Опубліковано

Актуалізую подію! Велосипедисти - приєднуємось! Покажемо, що нас в цьому місті багато і з нами потрібно рахуватися.... Беріть своїх двоколісних друзів і чекаємо Вас на Вело-Екофесті!

Нагадую, що початок в 10.00 від Адреналін-Сіті.

Опубліковано

Все як завжди класно, дякую організаторам, але є одне "але". Якщо вже колона йде і супроводжується мигалками, то якось не дуже добре зупинятись на переходах, цим створюється дуже аварійна ситуація в колоні. Я коли дивлюсь як ті "діти" тормозять а потім рушають, мені з малим на багажнику стає страшно їхати далі :) але ж "куди подінешся з підводного човна" )

Опубліковано

10.jpg

20.jpg

Більше фото можна переглянути тут http://viligurski.in.ua/2015/08/08/velo-ekofest-2015/

Є багато гарних фоток учасників бойового гопака і капоейри, зацікавленим можу надіслати емейлом.

Опубліковано

Були як плюси, так і мінуси. Як і на кожному подібному заході.

Із їжою справді було не дуже. І якщо морозиво ще можна було взяти по 8грн, то літра квасу за 15грн.. Це перебор.

Збір о 10, виїзд в 11. Усе було б нічого, якби не палюче сонце. Під ним чекати цілу годину й дорослим було важко, що там казати про дітей.

Так само розтягнули із розігруванням призів. Затягнули, сильно затягнули. Думаю, із-за цього десь з половина учасників покинула територію комплексу. Спека. Я особисто також поїхав додому, а потім виявилося, що виграв призову продуктову картку на 250грн, від "Нашого Краю". Добре, що попередньо залишив свій номер :) Біля Варшавського розвернувся й забрав.

Крім мене, ще призову картку виграла доця на 100грн, на розваги від "Адреналіну" (перегони на квадроциклах, три кола).

А ще були обов'язкові призи для всіх учасників, на розваги в "Адреналіні" на 50грн. Отримували їх самі найстійкіші до спеки.)

Опубліковано

Все прошло отлично ) Все таки одно падение было :) Было порепетирован отвод от основной колонны детей через Шопена. Когда выступал дед с косой, было стремновато )) Жаль пацана который куда то делся и пролетел с главным призом. Когда выстрелили конфети чуть не сбили дрон :)

Очень не понравилось когда двигалась колонна с двумся машина ГАИ с включеными мигалками, "быдло" обгоняло по встречке через двойную сплошную вообще не замечая гаиншиков. БМВ Х5 матовый на Відродження и пацаны на мотоцикле.

Адреналин пообещал всячески поддерживать в любых массовых спортивных акциях, за это им огромное спасибо!

Я тут подумал почему бы в сентябре не провести "Велоночь" :) Ночной велопробег кароч, название можно додумать

Опубліковано

Скорочення маршруту для дітей мені теж сподобалось. Практикуйте так і надалі. І взагалі - рух колони відбувся, на мою думку, найбільш організовано зі всього цього дійства. Хлопці в червоних футболках добре працювали. Танці козачат і капоейристів теж гарно вписались в захід. А от відсутність пандусів для комфортного в"їзду на територію Адреналін-Сіті - це прокол. :) Власне, Адреналіну це треба зробити на совість, а не так щоб на один день. Статус зобов"язує.

Опубліковано

Адреналин пообещал всячески поддерживать в любых массовых спортивных акциях, за это им огромное спасибо!

Я ж казав - "Адреналін" - добрі друзі АВЛ і вони дійсно підтримають при будь-яких рокладах. :)
Опубліковано

Дякую всім особисто... Хто був і проїхав маршрут... Хто підтримував чим міг... Хто дочекався в спеку призів... Особлива подяка хлопцям які допомогли організувати рух колони (в цьому році вийшло все набагато організованіше, хоч і без "бидла" не обійшлося) та дійсно скорочення маршруту дітям, це гарна практика... На жаль сам не зміг бути присутнім із-за важливої події в моєму житті - я одружився, але по всім відгукам та враженням від організаторів чув тільки позитив, і що свято вдалося в цьому році набагато краще ніж в минулому... Є натхнення вже в наступному році виправити ті зауваження, що були в цьому.... Бажання в організаторів проводити цей Велофест і надалі і зробити його щорічним - залишилося... Над всіма Вашими зауваженнями вже працюють... Ще раз дякую всім...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...