Перейти до змісту

ФК Волинь сезону 2015/2016

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нічия і так добре, враховуючи, що відскочили в першому таймі і закінчили не 2-0 чи 3-0. В захисті - пожежа, в атаці без того ж Бікфалві нема кому щось створювати.

• Відповідей 630
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Наставники Василий Сачко и Виталий Кварцяный после матча "Ворсклы" с "Волынью" (1:1) обошлись без традиционного рукопожатия, предписанного Регламентом.

- Я не знаю, куда он делся. Что, я буду бегать за Сачко? Я в гостях, - отметил Кварцяный в разговоре с телеканалом "Футбол 1". - Сачко моложе меня на 30 лет, так что за ним бегать не должен.

Ничего не станется, если я ему не пожму руку. Это не моя инициатива. Я пожал руку другим тренерам, администраторам. Сачко не было, я его не видел.

- Мы как-то разминулись, - объяснил Сачко. - Проблем никаких не вижу. С уважением отношусь к Виталию Владимировичу. Если у него какие-то претензии, пусть мне об этом скажет. С моей стороны все нормально, и быть по-другому не может. Он много для меня сделал, благодаря ему я сейчас работаю тренером.

Отметим, что в матче прошлого чемпионата, когда "Ворскла" обыграла "Волынь" (2:0), Кварцяный в сердцах сказал Сачко, что ему лучше в Луцк не приезжать.

Опубліковано

Слабенько звичайно зіграли обидві команди, але це перша гра.

А у Волині потенціал по гравцях хороший, аби грати мали бажання, а не плакали про гроші.

Хоча без них також мотивації мало...

Опубліковано

Сачко моложе меня на 30 лет, так что за ним бегать не должен.

Нехай і молодший, нехай і у гостях... но так це підкреслювати і про це казати...Кварц у свому репертуарі!:(

а не плакали про гроші.

А ви підете працювати туди де вам зарплату не платять, або почнуть боргувати 7 місяців?!:)
Опубліковано

20b231.jpeg

Флорентин Матей подал иск в ФИФА на Волынь

19 июля 2015, воскресенье. 10:50

Румынский полузащитник Флорентин Матей заявил, что не хочет выступать за луцкую "Волынь".

"Подал иск в ФИФА в связи с задолженностью по зарплате. "Волынь" заплатила некоторым игрокам, а мне в клубе платить не хотят, пока я не подпишу новый контракт.

Я уже покинул Украину и вернусь только при условии, если мне не нужно будет продлевать действующий контракт.

Не хочу возвращаться. В такой ситуации мне нужны изменения. У меня есть предложения от многих команд", – сказал Матей.

http://www.ua-footba...isk-v-fifa.html
Опубліковано

в Киатй тоже хоче?

Він хоче нормального, цивілізованого відношення і в решті решт того, що прописано в нього по контракту!!!
Опубліковано

Сьогодні о 15.00 розпочнеться продаж квитків на цей поєдинок. Перепустки можна буде придбати у касі, що на проспекті Грушевського. До дня матчу саме тут можна буде купити квитки на гру Волинь-Шахтар із 10.00 до 17.00.

Їхня ціна буде такою:

«Standart» (сектори 1, 2, 3, 4, 11, 12, 13, 26, 27, 28) - 35 грн

«Standart +» (сектори 14, 15, 16, 29) - 40 грн

Сектори 5, 6, 7, 8, 20, 21, 22, 23, 24 - 25 грн

«Fan» (Фанати) (сектори 17) - 25 грн

«Lux» (трибуни А та B) - 70 грн

«V.I.P.» (трибуна D, ряди 1-3, 5-6) - 100 грн.

Опубліковано

Хоче в четвер грати, та ще й на 19-00.

Та не хоче, а вже буде! І Волинь погодилась?:) Чи заплатили щоб погодилась?:)
Опубліковано

Шкода....

Кобахідзе повернеться в Дніпро

Півзахисник Волині Олександр Кобахідзе найближчим часом повернеться в розташування Дніпра.

Нагадаємо, 28-річний хавбек збірної Грузії належить Дніпру, за Волинь він виступав на правах оренди.

З початку минулого сезону Кобахідзе зіграв 24 матчі в червоно-білій футболці і забив 6 голів.

Додамо, що ще місяць тому Мирон Маркевич не збирався повертати з Луцька орендованих футболістів Дніпра, пише Tribuna.com.

Як відомо, раніше Мирон Маркевич заявив, що у команди серйозні проблеми зі складом.

Опубліковано

Важко буде знайти йому достойну заміну

Це зрозуміло! У Дніпра повний атас зі складом, може піти Калініч, а Колома грошей на трансфери не дає! То йому для забави та іміджу олігархічного клуб і футбол були потрібні, а тепер... не до футболу, да і чхав він на нього як і Палиця на Волинь :(
Опубліковано

Бєня, жидок зі стажем. Він розуміє, що чемп не той. Прибутки не ті, грн/дол. різниця шалена. Той самий циган, половину скаду продав а купить....не купив.

Опубліковано

Той самий циган, половину скаду продав а купить....не купив.

Ну у "цигана" склад і так був на 2,5 повноцінні команди, а Дніпро і так на жилах минулий сезон дограв! І був-же результат, розвивай команду... а Колома все завалює!:(
Опубліковано

А як вам таке????

orig_269906.jpg

Грузинский полузащитник «Волыни»Александр Кобахидзе в эфире ТК Футбол прокомментировал информацию о своем возвращении в «Днепр».

«Я пока ничего не могу комментировать, потому что сейчас думаю только об игре с «Шахтером». Про «Днепр» я пока ничего не могу сказать, так как еще ничего не ясно до конца.Когда я окажусь в «Днепре», то уже смогу сказать, что перешел»

Источник — Sport.ua

Опубліковано

А як вам таке???

Він просто класний чувак і справжній професіонал.

Колись з ним пересікся у кінотеатрі Прем"єр Сіті на прем"єрі фільму "Форсаж7",мала йому випадково на ногу наступила,і каже "Вибачте" а він "Да нет не извеняйтесь, всё нормально".Малій 11 років. До чого я це все, він просто хороша людина, і по поведінці і по своїй роботі,ми це самі бачимо,ніколи не жаліється не стоне не симулює ,а просто працює і працює,дай Бог йому здоров"я щоб він заграв у Дніпрі і гарно виступав у ЛЄ! )))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...