Перейти до змісту

інтернет від Київстар- чим замінити

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня всім! Користуюсь інтернетом на відродження. Згідно їхньої зміни місяць тому- оплата всією сумую першого числа і раз в місяць за послуги. 2 Гий місяць підряд немає інтернету на 2 дні( гроші заплатив у 7 вечора, зарахувалось сьогодні в 1 годні ночі і все-одно вікно фінансового блокування)(зрозуміло що під час цих махінацій і ребутив роутера, і підключав на пряму) Рознервувався- в підтримку не додзвонитись- всі лінії заняті, приходжу в київстар на київській- розводять руками. Цікавить ваша порада на що перейти, щоб було найменше технічних проблем, гарна підтримка та незахмарні ціни за 100 Мбіт/с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

ну то блін риторичне питання таке.... у всіх провайдерів є проблеми і нюанси, час від часу, ну аналог то хіба Airbites. ФотакомДатагруп та сама шняга, ну їх в дупу, Укртелеком ясно що ні, і все, ВОля теж гі..... Вроді і вибір є, тільки вибрати нема з чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зміни місяць тому- оплата всією сумую першого числа і раз в місяць за послуги.

на ДГ уже декілька років так + при потребі є кнопка "робота в кредит на 7 днів" і на протязі 7 днів можна оплатити рахунок

можливо провайдер щось не так налаштував або користувач гальмує з оплатою. чого не заплатити 25 числа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оплату дійсно зробив не до 3 години а у 7мій. Але жд не 2 дні чекати коли інтернет запрацює. Тиждень довіри- також не вмикався.Захотів відмовитись- гроші кажуть не повернуть. На вирішення питання кажуть дайте нам 3 робочих дні. То нафіга такий інтернет- гроші здерли- сумарно 5 днів нема інтернету. Та й в підтримку хрін додзвонишся- онлайн чат- ніхто не відписує. Що хоч роби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Цікавить ваша порада...

Платить на день раньше :)

...по теме, пользуюсь КС почти год, за год два раза не было инета на 1-2 часа, всё...

Раньше был Укртелеком. Назад не хочу.

Если у Вас стабильный инет, а единственный нюанс появился из-за просрочки оплаты, я бы платил на день раньше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..

Платить на день раньше :)

Автора цікавлять провайдери, які будуть крутити інет задурно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня всім! Користуюсь інтернетом на відродження. Згідно їхньої зміни місяць тому- оплата всією сумую першого числа і раз в місяць за послуги. 2 Гий місяць підряд немає інтернету на 2 дні( гроші заплатив у 7 вечора, зарахувалось сьогодні в 1 годні ночі і все-одно вікно фінансового блокування)(зрозуміло що під час цих махінацій і ребутив роутера, і підключав на пряму) Рознервувався- в підтримку не додзвонитись- всі лінії заняті, приходжу в київстар на київській- розводять руками. Цікавить ваша порада на що перейти, щоб було найменше технічних проблем, гарна підтримка та незахмарні ціни за 100 Мбіт/с

Перегружаєш роутер або відключаєш кабель і все працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше того в аірбайті на Відродження майже кожного тижня (вже понад 2 місяці підряд) на пів дня відключають інтернет, аргументують ремонтними роботами на лінії...немає вже сил з ними боротись!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора теж не працював КС з 7 до 11 ранку, гроші зараховувались з затримкою - подзвонив на 460, "автомат" зразу попередив про збій, в 11 годин - все саме включилось... перший збій за 4 роки))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше того в аірбайті на Відродження майже кожного тижня (вже понад 2 місяці підряд) на пів дня відключають інтернет, аргументують ремонтними роботами на лінії...немає вже сил з ними боротись!!!

Відключать просто електрику по будинках - проводять ЖЕКовці профілактику електромереж, і тому пропадає нет коли відключають будинок де знаходиться узлова з якої підключені інші будинки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був КиЇвстар. Змінив на волю, а там де зара мешкую дата груп підлкючив. За пів року жодного разу нет не пропадав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

«Мобильный WiFi роутер» — коробочное ре

Хто тут?? Шо то було....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Airbites "не единого разрыва"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключив Волю. Будем тестувати. Всім дякую за поради. Тему можна закривати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

В кого київстар проявляється реклама прямо у браузері, раніше таке було тільки коли рахунок наближається до нуля видавало попередженна, а зараз тупо реклама. За сьогодні вже 3 раз, починає бісити.

Screenshot_-_20151229_090710.jpg

чат с київстаром, відповідь просто шок ))

2015-12-29 09:07:23: Дмитрий, Вас вітає Online-помічник Київстар! Будь ласка, очікуйте на з'єднання з оператором.

2015-12-29 09:08:10 Дмитрий: Почему я уже вижу третий раз от вас спам о какойто рекалме самсунга и остальной муры прямо в браузере при просмотре сайтов?
2015-12-29 09:09:17: До Вас приєдналася оператор Юлія, котра проконсультує Вас з питань на тему "Домашній Інтернет - Сервісні питання".
2015-12-29 09:09:26 Юлія: Вітаю! Передусім, прийміть наші вибачення за тривале очікування з'єднання з оператором. Наразі нам надходить велика кількість online-звернень. Я з готовністю спробую допомогти Вам у рішенні Вашого питання.
2015-12-29 09:10:49 Юлія: информационные интернет сообщения не влияют на работу услуги Домашний интернет и направлены на представление полезной информации
2015-12-29 09:11:11 Юлія: Это всего лишь информирование о дополнительных возможностях
2015-12-29 09:13:15 Дмитрий: мне не нужна ваша реклама, как ее отключить, если єтого сделать нельзя я не собираюсь оставаться на вашем интернете
2015-12-29 09:14:30 Дмитрий: плюс она реально навязчивая, за 15 минут уже третий раз, это извините наглость
2015-12-29 09:15:14 Юлія: информация предоставляется по желанию - Я зафиксировала информацию и передаю заявку техническим специалистам для исправления. Уточните, пожалуйста, на какой номер можно Вас проинформировать о рассмотрении вопроса?
2015-12-29 09:15:53 Дмитрий: Спасибо, проинформируйте пожалуйста на емаил 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене вчора ввечері самсунг такий самий висвітлювався. Дістало за вечір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене після мого посту ще 4 рази було, це просто наглість. Прочитав що треба замінити ДНС наприклад на 8.8.8.8 та 8.8.4.4 (це ДНС гугл) в мене перший ДНС був від Київстар, другий гугл. Зараз замінив всі на гугл ДНС, вроді пока немає реклами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене після мого посту ще 4 рази було, це просто наглість. Прочитав що треба замінити ДНС наприклад на 8.8.8.8 та 8.8.4.4 (це ДНС гугл) в мене перший ДНС був від Київстар, другий гугл. Зараз замінив всі на гугл ДНС, вроді пока немає реклами.

Так і є, якщо змінити днс на "гуглівські" - не вилазить реклама, вже тиждень )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж вчора реклама від КС випливала в майже кожному вікні. Adblock Plus її не бере. Зміна DNS на гуглівські не допомогла. Теж написав в чат КС:

29.12.2015 1:05:30 Світлана: До Вас приєдналася оператор Світлана, котра проконсультує Вас з питань на тему "Домашній Інтернет - Сервісні питання".

29.12.2015 1:05:39 Світлана: Вітаю! Чим я можу Вам допомогти?

29.12.2015 1:05:42 Я: Доброї ночі! В браузері постійно вискакує синє вікно Київстар з повідомленням "Поповніть рахунок і спіть спокійно". Причому заборгованості в мене немає. Наскільки я розумію, це ваш сервіс "інформаційні інтернет-повідомлення". http://www.kyivstar.ua/kyiv/home-kyivstar/internet/screens_policy/Як вимкнути це неподобство? Я не підписувався на цю послугу і не бажаю її отримувати. На сторінці з описом послуги інформації про те, як її позбутися, немає.

29.12.2015 1:06:41 Світлана: Обов'язково Вас проконсультую!

29.12.2015 1:08:01 Світлана: Такі повідомлення відображаються разовов.Зараз є складнощі і тому вони відображаються часто.

29.12.2015 1:08:14 Світлана: Складнощі будуть усунені до 29.12 до 15:00.

29.12.2015 1:08:27 Світлана: І надалі буде лише разове відображаення.

29.12.2015 1:08:40 Я: Мені не потрібні ці повідомлення ні разово, ні часто, ніяк взагалі! Вимкніть цей СПАМ, будь ласка

29.12.2015 1:09:02 Світлана: Добре. Я подаю заявку, щоб Вам їх взагалі відключили.

29.12.2015 1:09:12 Світлана: Термін розгляду до 31.12 до 15:00

29.12.2015 1:09:22 Світлана: По факту розгляду Вас проінформувати в смс?

29.12.2015 1:09:28 Я: Дуже Вам дякую!

29.12.2015 1:09:39 Я: Так

29.12.2015 1:09:53 Світлана: На який номер?

29.12.2015 1:10:03 Я: +38067ххххххх

29.12.2015 1:10:14 Світлана: Заявка подана

29.12.2015 1:10:26 Я: Дякую ще раз!

29.12.2015 1:10:39 : Відвідувач Я залишив сесію

Сьогодні прийшла СМС "Шановний абоненте! Ускладнення із відкриттям інформаційних повідомлень усунені. Просимо вибачення за незручності. З повагою, Київстар." Спам дійсно зник, але як то кажуть "осад залишився". Неприємно, що хтось моніторить твій трафік, і може в будь який момент вставити свій фрейм з рекламою, попередженням, або ще якимось лайном. Часткове рішення проблеми - заблокувати в роутері або Adblock Plus айпішки 94.153.128.1:848 та 94.153.128.2:848, звідки лізе ця гидота. Але тоді замість заблокованого фрейма все одно буде видавати пусту білу сторінку, і знову треба тиснути F5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подібна реклама вже пів року, ви щойно побачили?? Заявки/скарги до одного місця - реклама двигун бізнесу.

Тут більш жваве обговорення із методами боротьби - http://kyivstar-inet.com/threads/kievstar-i-reklama.3851/page-10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був Київстар коли жив на старій квартирі. Це був жах. Постійно вибивало і зникав нет. І куча фігні. На новій квартирі підключив датагруп... задоволений. Інет за рік раза два пропадав і то не надовго. А так і не лагає і постійно є. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З іншої теми перенаправили. Хтось користувався доманім тв від кс? Які враження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З іншої теми перенаправили. Хтось користувався доманім тв від кс? Які враження.

Користуюсь вже быльше 3 місяців. Дуже сподоабалась можливість дивитись тв через планшет або смартфон. Давно таке чекав. І тарифи нормальні Домашній Київстар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Київстар сьогодні "порадував" смскою про збільшення швидкості  з 20 до 25 мб/сек та зростанням абонплати з 60 до 80 грн. Ось сижду і думаю, чи потрібно мені Воля-ТБ за 40 грн. і інет від Київстара за 80 грн. (на сьогодні) чи варто перекочовувати повністю на Волю чи Київстар з Віасатом? Хто що порадить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...