Перейти до змісту

Порадьте у виборі б/у автомобіля

Kiber_Slava

Рекомендовані повідомлення

2,5 роки тому вибирав між сенсом 2005 і рено меган 96-го. Вибрав останній. Зараз, коли сідаю в ланос або сенс, особливо за кермо - чорти беруть. Це якєсь нєдоразумєніє.

Сідушкі викликають дискомфорт, руль - як штурвал на катері, в дзеркалах нічого не видно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про 200т пробігу і 1997рік це підстава. Маю знайомих, які за рік від 50 до 100тис. пробігу робили.

а є такі як я, які в рік 12-15 тищ накатують. Мій пробіг 100% оригінальний, 99 рік і 237 тищ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ланоси тіпа не беруть :_07: . Їх на таксі - як грязі.

А що хтось каже що ланоси не беруть?? Один таксист розказував що під 350 000 накатав, причому на газу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

YouRich, згоден не та, але і в ціні 3500-4000 иожна знайти такий стан авто, просто це трохи складніше.

ЗІ а пассати такі стоять зараз по 6штук на ринку нашому, тиждень тому був, дивився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(скоріше за все зіграло роль збільшення ціни на паливо). Мій пробіг 215 тис. (2003 рік).

та сама фігня=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також проти део, ненадійна машина, сипиться, часто ламається (недаром запчастини недорогі :_02: ), але мазда (97-го року) теж пережиток.

Ага, сиплеться. Таксисти по 300++ тис. км. накатують на Lanos і навіть на Sens'ах без особливих вливань і простоїв на ремонт.

Зважайте на те, що людина вибирає перше авто. Щоб купувати автівку з минулого століття треба бути автолюбителем з навиками автомеханіка, зі своїм гаражем, інструментом і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій пробіг 50 тисяч, машина 2012 осінь.

20к в рік +- залежно від поїздок за кордон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб купувати автівку з минулого століття треба бути автолюбителем з навиками автомеханіка, зі своїм гаражем, інструментом і т.п.

Неправда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моєму, ми автору теми не допомогли, а ще більше заплутали :_07: .

скільки людей-стільки думок, в одному точно впевнився, візьму на огляд тата який 40 років пропрацював водієм на різних авто і будемо дивитись по кожному конкретному випадку...Дякую, що так активно відгукнулись)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не втирайте байки про авто 85-90-92рр. які їздять по мільйону, а то і два, і треба лише міняти масло та заправляти.

9 з 10 випадків це буде 2-3in1 з помираючим движком і ходовкою, будуть постійно смоктати гроші - факт, відпахали ці тачки своє, і нема чого від них пісятись кипятком.

Я за логан, особливо дизель, проста як дрова, який не який комфорт, можна і з кондішином шукати, імхо дуже виправдовує свою ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поляка Ланоса усе опелевське. Через 20 років з ним буде те саме, що й з твоїм Опелем. Смішно читати такі коментарі.

Це якщо Ланос польський. Але у нас більшість наших. Тих, що збиралися в Україні, і продавалися в кредит у 2005-2007 роках тисячами!

Ну і не все Опельовське. А лише двигун, на скільки я знаю.

Я за логан, особливо дизель, проста як дрова, який не який комфорт, можна і з кондішином шукати, імхо дуже виправдовує свою ціну.

Мене не запер. Бряжчить, як і мій жигулик :) І твердий як трактор.

візьму на огляд тата який 40 років пропрацював водієм на різних авто і будемо дивитись по кожному конкретному випадку..

Тоді варто озброїтися ще магнітом :)

Грамотні майстри - підшаманять авто так, що півроку-рік будеш їздити без проблем, навіть досвідчений водій не одразу зрозуміє, а потім полізе.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не втирайте байки про авто 85-90-92рр. які їздять по мільйону, а то і два, і треба лише міняти масло та заправляти.

Такі авто бувають, які не потребують значних капіталовкладень, але всерівно вік бере своє.

ТС варто обирати більш нове авто. Звісно, якщо трапиться Mazda 323 в гарному стані, то можна брати, але не варто обмежувати свій вибір лише цією моделлю.

Lanos, Aveo, Logan... Треба дивитися різні машини і вибирати ту, яка буде в кращому стані.

Колега по роботі передивився 25+ автівок, поки не купив Daewoo Sens в гарному стані і з рідним пробігом менше 50 тис. км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу Рено Кенго 1,5 дизель розхід по місту 6л траса 5 це без кондюка. дивіться від 2003 руку.

почитайте тут,

автор кажиться адекватний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колега по роботі передивився 25+ автівок, поки не купив Daewoo Sens в гарному стані і з рідним пробігом менше 50 тис. км.

А чьо так)). Надо було зразу нову Таврію брати...

Так її ж зняли з виробництва ще в 2007 році. Чи це просто нема більше що сказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два місяці тому купив свою першу машинку - Golf 4 1,4 1999

Всі заначки і кредитки пусті -- 5700у.о.

Автор трішки не вписується по бюджету, але напишу від себе БЕРІТЬ МАШИНУ, ЯКА ПОДОБАЄТЬСЯ!!!

Зараз катаюсь на гольфіку, і дивлюсь з відразою на те подобіє вітчизняного чи кацапського автопрому. Серйозно, якось не в своїй тарілці, коли сідаєш в ЗАЗ, ВАЗ, ДЕО

А ще й перша... Будеш пилинки здувати, якщо мрія, якщо MAZDA. +/- 8 років не суттєва різниця між якісним японським авто і ржавим відром з болтами

Вдвічі приємніше їхати в улюбленому авто

Тут побачив скільки жере ланос, прозрів!!! Мій гольфік 5,8 траса, 7 місто. +Задоволення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій Ланос їсть 6-7 по трасі 8-9 в місті 92-го. Не розповідайте байки, не сипиться він. За 130 тис. і 8 років крім розхідників замінив наконечник, задні амортизатори (може й не треба було), передню пружину (влетів в яму), відреставрував обидві шарові, шланги гальмівні. Все. Для наших доріг і клімату це сипиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мазда буде дорога в обслуговуванні, а 8-річне деу вже трохи полюбому наїздило, будеш тільки його ко купи збирати - більшість деу, що продаються - з таксі або представників фірм, які наїздили пів-України. зверни увагу на черевички - добло, берлінго, кенго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vaz75, не переймайся. Про "сиплеться" розказують ті, хто сам такої машини не мав.

На Сенсі таксі знайомий дві коробки поміняв і прокладку ГБЦ пробило, але там і пробіг був... Вкинули нові кільця і маслозйомні ковпачки - не диміла, масла не брала, розхід пального і динаміка пристойні були, машинка далі бігала, поки не знайшла нового власника.

...які наїздили пів-України. зверни увагу на черевички - добло, берлінго, кенго.

А черевички об'їздили пів Європи :-) Хорошу машину треба шукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби у списку бувби логан то віддавби поревагу йому. Але щоб був руминської зборки. Там і стойкі кращі і підшипники. Зі сваго опиту на логані з 2008 року за 5 років наїздив 160 тисяч можна сказати пів пробігу було на газі. Балон 50 літрів хватало на 600 км по місту розхід був 8 літрів. За 5 років поміняв термостат та одну шврову. Більш нічого тільки фільтри масла колодки та лампочкі, но пришла потреба в авто на автоматі та поміняв машину можна сказати на авео тіпа заз віда 1,4 16 клапанів автомат. Зразуж поставив газ розхід місто 10-11 траса 9. За 60 тис всього 2 роки прошло поміняв 4 задні підшипникі хоча вони точно такіж як на логані, та дві передні стойкі були вбиті в ноль. Хоча стойкі не подобались прямо із салону сервіс казав не потікла значить робоча. Потікла в 55 тис. Так от я до чого веду. Логан був зібранмй у європі хоч його збирали і цигани. А от віду збирали в україні з самих дешевих запчастин. За ланос не буду переконувати хібащо попаде польської зборки та не вбита, а от за мазду тільки за, мотор міліоннік а підвіску можна зробити да трішки дорожче но комфорту більше тай по розходу палива думаю що мазда єкономніша. Японці рулять. Маваби можливість взявби собі якогось дуууже економного японця всеж 30 тис в рік накатую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій Ланос їсть 6-7 по трасі 8-9 в місті 92-го. Не розповідайте байки, не сипиться він. За 130 тис. і 8 років крім розхідників замінив наконечник, задні амортизатори (може й не треба було), передню пружину (влетів в яму), відреставрував обидві шарові, шланги гальмівні. Все. Для наших доріг і клімату це сипиться?

А хто казав, що Ланос сиплеться? І Запорожець їде... Питання як комфортно, якість деталей, збірка і чи радує око!!! Але бачу для власників ланосів перший аргумент це дешевизна авто, а скрипучий пластик, корозія по кузову, і просто рагульний інтер"єт та екстер"єр це дрібниці, головне що їде.

Тепер давайте, закидайте мінусами власники Ланосів :_05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мазда буде дорога в обслуговуванні, а 8-річне деу вже трохи полюбому наїздило, будеш тільки його ко купи збирати - більшість деу, що продаються - з таксі або представників фірм, які наїздили пів-України. зверни увагу на черевички - добло, берлінго, кенго.

Хибна логіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потерпи трохи і підшукуй краще авто. За 4к можна щось знайти путніше. В мене Опель Астра Ж 2004р. надумав продати. Походив по ринку, глянув на ціни і ті авто, одиниці з них в доброму стані, а ще менше за нормальну ціну. Надумав свою ціну, якраз в 4к. І вже людина дала завдаток і обіцяла до кінця місяця виплатити залишок.

В моїй машині автоматична КПП, ел. склопідіймачі, кондер, електро дзеркала з підігрівом - ну не сама бідна комплектація... Стан не на 5, але великих нюансів немає.

Висновок: Підзбирай за літо ще $ або почекай гарної нагоди і купи авто якесь краще ніж ти собі оце зараз надумав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потерпи трохи і підшукуй краще авто. За 4к можна щось знайти путніше. В мене Опель Астра Ж 2004р. надумав продати. Походив по ринку, глянув на ціни і ті авто, одиниці з них в доброму стані, а ще менше за нормальну ціну. Надумав свою ціну, якраз в 4к. І вже людина дала завдаток і обіцяла до кінця місяця виплатити залишок.

В моїй машині автоматична КПП, ел. склопідіймачі, кондер, електро дзеркала з підігрівом - ну не сама бідна комплектація... Стан не на 5, але великих нюансів немає.

Висновок: Підзбирай за літо ще $ або почекай гарної нагоди і купи авто якесь краще ніж ти собі оце зараз надумав.

Дуже дакую за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора згадував з Opel Astra Classic, але не думав, що ця автівка вписується в озвучений бюджет. Дякую kushmiruk за інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...