Перейти до змісту

пропоную послуги розклейки об'яв і реклами

errorros

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную послуги розклейки об'яв і реклами. Розклеюєм ваші об'яви за встановленим вами терміном. Оплата за домовленістю. Пишіть в isq № 369-473-291.

Мобільний 80636629312

Опубліковано

где-то ошибка.

толи в нике, толи в IQ

топик переехал в Работу.

ЗЫ: я так смотрю человек и там отличился...

Опубліковано

Топікстартера напевно варто наказати. Він своєю об"явої на ФТП у всіх папочках "наслідив".

Опубліковано
ибо по суме "ошибок" или малёк или тормоз

судячи по цій темі йому 16 років

Якщо це ті хто розклеюють по підїздам і ліфтам то в перманент його ще й в реалі сослать треба.

Опубліковано

Спершу написав отаке:

Тему - ф топку;

Афтару - нізачот і в газенваген;

В реалє - в Бабруйск всім, хто клеїть рекламки і прочу фігню, де не треба, клеїть.

Але потім подумав... хлопцю 16 років. Він не мобілки в дітей забирає на вулиці, а хоче заробляти гроші сам. ІМХО, це вже варте якщо не ріспекту, то хоча б поблажки на форумі ;)

Опубліковано

Yarchik - раціональне зерно.

А теми скрізь можна розцінити як флуд (або ж реклама). - бажання працювати - вітається.

Я дкмаю РО вистачить (днів 3 на читання та вивчення правил)

Опубліковано

а для запобігання подальшому створенню на ftp папок з назвою "Пропоную послуги розклейки об'яв і реклами. Розклеюєм ваші об'яви за встановленим вами терміном. Оплата за домовленістю. Пишіть в isq № 369-473-291 Мобыльний 80636629312" треба закрити доступ до ФТП. Я все розумію, може і хочеться заробити побільше, але це вже просто неповага до інших людей.

Коли я жив в квартирі, то ми під'їздом скинулись і поставили металічні двері. Нові, гарні... вже через тиждень якісь гади спотворили їх, обклеївши всякими оголошеннями і рекламою, до того ж клеїли не на скотч, який легко зняти а на клей, а деякі рідкісні виродки унікали умудрялись клеїти фарбою!

Коли мій брат поставив металеві двері в себе в під'їзді, то поруч на стіну спеціально повісив дошку для оголошень, щоб вберегти двері. І що ви думаєте? Одиниці клеїли оголошення на дошку, більшість так само вперто клеїли на двері.

ПОВБИВАВ БИ!

Опубліковано

Згадались російські "політтехнології" - клеїли політичну рекламу оппонента на _силікатний_ клей на вітрове скло машин. Навіть закляті прихильники після такого не голосували :D

Опубліковано

Народ!!! Вибачте і за помилки, і за те шо на фтп насорив! Мені дійсно 16, але я не один цим займаюсь. І оголошення не тільки клеїмо, але і створюємо дизайн та самі друкуємо. Так шо вам тільки потрібно сказати шо ви хочете і ми те надрукуєм і по місті розвісим. Чекаємо на ваші заявки і пропозиції, дякую за увагу (і по дверях клеїти ми не будем, не переживайте :rolleyes:)

Опубліковано

Во молодцы, собрались,организовали и сделали.

Услуга явно востребована у нас в городе. Советовал бы походить по луцким фирмам, компьютерным в том числе, разным магазинам и визитки им пораздовать. :rolleyes:

Опубліковано

главное не представляйтесь "канадской оптовой компанией"...

хотя, все равно могут побить.

не ходите по фирмам. там даже спам, приходящий вживую не любят.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ні, це не точний тариф, при збільшенні кількості реклами оплата меньша, також ціна залежить від розміру реклами (чим меньша, тим дешевше)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...