Перейти до змісту

Необхідна допомога!

Morris

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня усім.

Якщо відкрив тему не у тому розділі то прошу перенести.

Я знаю цих людей, ми з ними товаришуємо, а тому хотів би просити допомоги нашої Борди у ситуації коли банки не повертають депозити, а дають можливість оплачувати товари через термінал на 5 тис.грн у день..

Ось ссилка на фейсбук ...- https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=786549814798624&id=100003308373978

Якщо в даній ситуації хтось має інші пропозиції пишіть мені в приват.

Опубліковано

Ось ще пишуть мої друзі -

"Якщо хтось збирається робити покупки (від 500гр і вище) в Луцьку за готівку, будь ласка, телефонуйте, ми приїдемо і заплатимо за Вас карткою. У нас є карти на знижки в багатьох магазинах (Перлина, Мегаспорт, Лигаспорт, Коллинс, Фокстрот, Эльдорадо, Шок, Деко, Вухо.Ком, АБВ техніка) - Ви отримаєте ще й знижку"

Телефони друзів дам у приват.

Опубліковано

Якщо є можливість купувати в інтернеті, то можна створити собі псевдомагазин, і купувати у себе.

А гроші виводити на картку адекватного банку,

і що це за банк який використовуе такі злочині методи?

Опубліковано

Якщо є можливість купувати в інтернеті, то можна створити собі псевдомагазин, і купувати у себе.

А гроші виводити на картку адекватного банку,

і що це за банк який використовуе такі злочині методи?

походу Дельта Банк...

Опубліковано

Ух ти шо? Гарна ідея, продовжимо розмову тут? чи підемо у "приватне" підпілля....?

Походу - "Фінансова ініціатива"

Опубліковано

ну-ну, не думав про те, що тоді рахунок взагалі заблокують?

поки буде йти судова тяганини

Опубліковано

Судова тяганина з ким? з банком?

Чого рахунок мають блокувати?

будите платити податки й мати щастя))

Опубліковано

юристи банку будуть доводити, що це шахрайство ("безтоварні операції" і т.д.). така активність з рахунку одразу буде помітна, тим більше, якщо проводити покупки в одному магазині на великі суми.

і більше всього на час позову такий рахунок заблокують.

але це все припущення.

Опубліковано

якщо дійсно є можливість купувати в інтернеті і вам потрібна консультація як це зробити пишіть в приват, допоможу

Опубліковано

Якщо є можливість купувати в інтернеті, то можна створити собі псевдомагазин, і купувати у себе. А гроші виводити на картку адекватного банку,

теоретично, якщо таке можливо (покупки в інтернеті), тоді можна через вебмані вивести.

Тобто, з картки купити вебмані, а вивести вже гривню - "налом", чи на картку приватбанку.

Спробуйте, можливо спрацює.

Опубліковано

BkSeo,там такі комісії, просто космос

та ладно - "космос", щодня користуюсь, більше 3-4% (в сумі) не було.

Я ж не наполягаю, я запропонував варіант.

Опубліковано

Ніколи тими "вебманями" ні я, ні тим більше друзі не користувались. Треба буде втрачені відсотки порахувати

Опубліковано

юристи банку будуть доводити, що це шахрайство ("безтоварні операції" і т.д.). така активність з рахунку одразу буде помітна, тим більше, якщо проводити покупки в одному магазині на великі суми.

і більше всього на час позову такий рахунок заблокують.

але це все припущення.

згідний, в мене так приватбанк картки поблукував "типу захист від шахраїв") коли я гроші так "обналічував" щоб не платити відсотки

Опубліковано

Я ж про що і говорю. Може дійсно відкрити рахунки в Приваті, в їхньому магазині поставити термінал і крім того ще й відкрити інет магазинчик....

Але ж робити щось треба. З миру по нитці та дивись гроші в кармані. І саме цікаве, що ці гроші вже й так їхні-свої, зароблені. А тут знову треба мудрувати.

Опубліковано

Ніколи тими "вебманями" ні я, ні тим більше друзі не користувались. Треба буде втрачені відсотки порахувати

Приблизно:

1,6% - при купівлі WMU з картки VISA/Mastercard

0,8% - виведення на картку ПБ

ось так.....

в їхньому магазині поставити термінал і крім того ще й відкрити інет магазинчик....

якщо буде термінал, тоді нащо "магазинчик" ? Тим більше, як вже казали - купувати самому в себе,

як мінімум - буде підозріло виглядати, хоча - все залежить від суми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...