natovec Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:08 Поділитися #1 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:08 Підскажіть що значать ці слова (ІМХО, Боян, ХЗ) Ато деколи пишуть а я незнаю! P.S. Слово Бан я знаю, ТО ХОТЬ НЕБАНЬТЕ!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rock Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:17 Поділитися #2 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:17 Підскажіть що значать ці слова (ІМХО, Боян, ХЗ)Ато деколи пишуть а я незнаю! P.S. Слово Бан я знаю, ТО ХОТЬ НЕБАНЬТЕ!!!!!!!!!!!! Ну можна і забанити за скритий мат. Імею Мнениє Х"№ Оспориш Х"№ Забей. а десь була темко на форумі ,пошукай. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fiore Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:19 Поділитися #3 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:19 http://ru.wikipedia.org/wiki/Компьютерный_сленг#.D0.90 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natovec Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:23 Автор Поділитися #4 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:23 Підскажіть що значать ці слова (ІМХО, Боян, ХЗ)Ато деколи пишуть а я незнаю! P.S. Слово Бан я знаю, ТО ХОТЬ НЕБАНЬТЕ!!!!!!!!!!!! Ну можна і забанити за скритий мат. Імею Мнениє Х"№ Оспориш Х"№ Забей. а десь була темко на форумі ,пошукай. Дякую, за мат ВИБАЧТЕ(я незнав ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:24 Поділитися #5 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 13:24 ІМХО - від російського ИМХО, яке в свою чергу є транскрипцією англійського IMHO - In My Humble Opinion, що означає на мою скромну думку.P.S. Не баньте пишеться окремо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fantazy Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 16:56 Поділитися #6 Опубліковано 2 Лютого, 2008 в 16:56 Х"№Забей. ХЗ — хрен его знает , хрен знает. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:31 Поділитися #7 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:31 Шо таке "Сабж"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:35 Поділитися #8 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:35 Subject Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:44 Поділитися #9 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:44 тобто - Предмет теми Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
legolas_soi Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:49 Поділитися #10 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:49 Боян - це такий інструмент для гри :-) а якщо серйозно - це те що вже піднімалось чи обговорювалось і т.д.) От напишу я анегдот "колобок повісився" - мені сразу наставлять в тему Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fiore Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:54 Поділитися #11 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:54 млін... я шо просто так кинув ссилку там відповіді на всі такі запитання, шо ви тут пустий базар розвелидив. пост№3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:55 Поділитися #12 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 14:55 RO ReadOnly аналог транслітерації (РО РідОнлі) Мається на увазі БАН - з обмеженнями (тільки читання/перегляд тем) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 15:09 Поділитися #13 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 15:09 Фимоз головного мозга (часто также в кащенитской орфографии: «фимоз гойловного моска» и т. п.[1]) — основная психическая болезнь, от которой лечат в Кащенке. Происхождение и лечениеВо времена расцвета Кащенки её население традиционно подразделялось на врачей и поц-и-энтов. Поскольку последним, для оправдания своего статуса, нужно было страдать некоей скорбью, был быстро придуман ФГМ. Происхождение этот термин ведёт от реальной болезни, именуемой фимозом — ситуации, при которой из-за чрезмерно жёсткой и нерастяжимой крайней плоти невозможно обнажить головку мужского полового х%я. Фимоз головного мозга, по аналогии, стал считаться синонимом крайней тупости и доверчивости поциэнта. ФГМ характеризуется поражением коры и древесины головного мозга (именуемого в дальнейшем "фимозг" или "межушный нервный узел") с прогрессирующей закупоркой мыслепроводящих путей, ростом агрессивности поциэнта и катастрофическим снижением умственных способностей. Прогноз для жизни благоприятен, для выздоровления - сомнителен. Общепризнано, что ФГМ — болезнь неизлечимая, поэтому единственным методом её лечения считается применение от 5 до 10 кубиков живительной эффтаназии внутривенно или внутритухесно. Альтернативой подобному лечению является окащенение поциэнта, после чего тот перестаёт страдать от своей болезни и начинает ей наслаждаться. </a>См. также БиореакторБыдлоГСМКвадратно-гнездовой способ мышленияБокланДятлЪ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 15:47 Адміністратори Поділитися #14 Опубліковано 7 Лютого, 2008 в 15:47 Какие у аффтара прекрасные белые локоны =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.