Перейти до змісту

Як зробити малюнок на своїй футболці/майці...та нове життя старих речей.

Kleo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так як я натура творча - хочу творю, хочу витворяю - то сидячи у відпустці вдома, вирішила, як казав Карлсон "немножечко пошалить" і прикупила собі фарби по тканині. Передивившись кучу роликів в неті, буквально вчора, коли моє дітьо заснуло, взяла його стару звичайну білу майку і намалювала на ній улюблених міньйонів...ось що в мене получилося post-5333-0-46012100-1434108842_thumb.jp, трішки підправила, а зранку прогладила праскою без пару...і вуаля...post-5333-0-95614300-1434109015_thumb.jp...просто і легко. А ще - це чудовий спосіб не тільки прикрасити нову річ, але й, наприклад, прикрити пляму, що не виводиться, на старій, таким чином, давши їй нове життя.

Опубліковано

І ще один мій хендмейд тільки вже із своєю майкою, яку, чесно кажучи, збиралася викидати. На першому фото майка в тому вигляді, в якому я її купувала, а фото 2 і 3 - те, що я з неї вичудила ( нажаль сфотографувати на комусь не було можливості, тому так....хоча на тілі дивиться значно цікавіше ;) ) post-5333-0-67428100-1434110121_thumb.jp

Опубліковано

А чим малювали? І чи не зітреться після прання?

Малювала акриловими фарбами для тканин, вже майку випрала, щоб переконатися, що все зробила як треба - малюнок на місці ;)
Опубліковано

На чому розтягували одяг? Чи просто підклали картон знизу?

Переносили малюнок олівцем чи одразу малювали фарбами?

Чи розводили фарби і чим?

Якими кистями користувались для ліній та для заповнення?

Опубліковано

На чому розтягували одяг? Чи просто підклали картон знизу?

Переносили малюнок олівцем чи одразу малювали фарбами?

Чи розводили фарби і чим?

Якими кистями користувались для ліній та для заповнення?

Просто підкладала картонку під майку, малюнок я не переносила олівцем, я схитрувала і підклала розрукований вже малюнок під майку і основні контури малювала зразу акриловим контуром, а все інше потім домальовувала поверху ромальованого фону, фарбу не розводила майже, так як спеціального розчинника в мене не було, а з водою сильно розтікається, тому лише змочувала трішки кисть в воді. На хазяйстві в мене була лише одна синтетична кісточка середнього розміру, ну а для ліній - готовий контур в тюбику. Якщо боїтесь малювати прямо на футболці, а тканина не дуже просвітляється, то можна навести малюнок і олівцем, і милом, що використовують закрійники ну або ж придбати маркер для таканини, що вистірується або з часом зникає.
Опубліковано

..хоча на тілі дивиться значно цікавіше ;) ) post-5333-0-67428100-1434110121_thumb.jp

ну, можна й селфі з футболочкою зробити ;)

post-6927-0-85616500-1434112345_thumb.jp
Опубліковано

Доречі таким способом можна розмальовувати не лише майки/футболки, але й джинси, шорти і навіть кеди ;)

Опубліковано

Погугливши тему, дізнався що є нормальні маркери для малювання по тканині, принцип той самий. Треба напрягати дружину, щоб розмалювала пару футболок:)

Опубліковано

Погугливши тему, дізнався що є нормальні маркери для малювання по тканині, принцип той самий. Треба напрягати дружину, щоб розмалювала пару футболок :)

Маркери річ хороша, але малюнок великий ними незручно малювати, це більше нагадує малюнок олівцями по бумазі, але якщо плануєте робити щось незамислувате чи просто надписи, то це найкращий варіант :_32:
Опубліковано

Погугливши тему, дізнався що є нормальні маркери для малювання по тканині, принцип той самий. Треба напрягати дружину, щоб розмалювала пару футболок :)

Маркери річ хороша, але малюнок великий ними незручно малювати, це більше нагадує малюнок олівцями по бумазі, але якщо плануєте робити щось незамислувате чи просто надписи, то це найкращий варіант :_32:

Ну чому ж, бачив багато відео де малювали круті штуки маркерами) Але в ідеалі звісно це поєднувати. Та й фарба дешевше певно коштує.

Опубліковано

Ну чому ж, бачив багато відео де малювали круті штуки маркерами) Але в ідеалі звісно це поєднувати. Та й фарба дешевше певно коштує.

Ну самі маркери незнаю в яку ціну, але 3Д контур в формі маркера парадоксально коштує дешевше ніж звичайний 60/75 грн відповідно, коли такий як фарба тільки в тюбику з довгим носиком 31 грн.
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

А у вас термо краски или сами застывают?

Фарби по тканині сохнуть самі, але потім обов"язково треба прогладити.

Ось ще одна спроба пензля post-5333-0-05703500-1435482351_thumb.jp

Опубліковано

де купували фарби? в якому магазині, або де саме, якщо на базарі?

Я купувала в порт сіті на 3-му поверсі, але вони є в будь-якій мистецькій крамниці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...