Перейти до змісту

Єврокубки. Сезон 2015-2016 р.

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Минулий сезон я відкатав зирити на матчі за участю кротів, було круто, от правда більшої радості не мав як вони програвали, але і за це дякую.

А от внутрішні ігри це зовсім друге.

а за Одессу комусь має (з бордівчан ) пощастити!!! я б сходив Дніпро підтримати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь

З Фенербахче фартонуло?

А що ні?:) ЗМІ роздуло і коментатор "Футболу", що грають проти "збірної Європи", а насправді Фенер ніякий був і це було яскраво видно!!! А що про Баварію, Барсу... ну на тій стадії вже слабких команд не буває!:) А ви як хотіли - мед та й ложкою?:)

от правда більшої радості не мав як вони програвали

+1500!!! YES!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1500!!! YES!!!

"любите" Ви "кротів" палкою любов'ю))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"любите" Ви "кротів" палкою любов'ю))))

Кажу чесно - я їх не переварюю всім нутром, ні в яких змаганнях їх не підтримую і рейтинг, не рейтинг країни... це ролі не грає! Підла команда зі своїм керівництвом і тренером!!!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі учні академії футболу шахти, розповідали як їх вчать любити, що вони роблять, для кого це все, і як до інших треба ставитись(все писати просто не було), інфа 100%, це просто жесть. Приклад - даунбас. Вони(клубна структура) всі своїм нутром там нас мають, і іхня гра тільки заради шоу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найсправедливішим завтрашнім жеребкуванням буде ,що Зорі випала ця Жиліна.

Жиліна разом з Зорею в одній групі несіяні, так що не зустрінуться :(

Заря угодила в Группу 1, а ее потенциальными соперниками могут быть Атлетик, Виктория Пльзень, Стяуа, Легия Варшава и Белененсеш. Компанию подопечным Вернидуба среди несеянных Группы 1 составляют Русенборг, Жилина, Войводина и Альтах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ні?

Тоді крім Фенера могли попасти Янг Бойз, Спрата, Панатінайкос і Рапід))) Смішно читати, що є люди, які вважають, що Шахтарю тоді повезло з жеребом)

+1500!!! YES!!!

Все ясно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліга Європи раунд плей-офф кваліфікації

Зоря - Легія

Суперник чемпіон Польщі але можна і треба грати! Щасти Зорі!!!

Смішно читати, що є люди, які вважають, що Шахтарю тоді повезло

У чому спір? :) Якщо ви фанат Шахтаря - щасти вам! Я свою точку зору аргументував і мені хфіолетово хто там міг їм попасти і т.д. і т.п.!!! :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Молодець Шахтар - спокійно розібрався з Рапідом.

З перемогою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Michaylo, Ой не так вже й розібрався. В 2 таймі нічого не зробив, взагалі. От як би Рапід переміг, от там можна казати , що вигриз перемогу.

От вдома кроти іх порвуть100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але все одно - не той зараз ШД, який був 1-2 р. назад. Шкода... Важко їм буде з такою грою в ЛЧ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2 таймі нічого не зробив, взагалі
не той зараз ШД, який був 1-2 назад

А я думаю, що в цій грі і не треба було тратити більше сил, як Шахтар і затратив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але все одно - не той зараз ШД, який був 1-2 р. назад. Шкода... Важко їм буде з такою грою в ЛЧ.

В групі заграють краще, початок сезону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вдома кроти іх порвуть100%

От тільки щоб львівяни віддячили їм за гостинність і... повболювали за Рапід!:) Але по складу, потенціалу... видно, що кроти сильніші і вчергове повезло їм з жеребом :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слава Чечер, добрий вечір...

Допобачення, Зоря ?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почала "Зоря" чудово.Молодь придка але "класу" не хватає."Легія" по праву,думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не у тему,але ну і Вацько дибіл!!!!! якогось х.я кричить, бля я з кухні розливаючи компот бігав раза з три і шо? думав гол,а ні просто це "шут" для Денісова тупий Вацько!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу в Зорі почалася зоряна хвороба у молодняка.

За тиждень треба буде просто грати в своє задоволення ,і все має вийти само собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу в Зорі почалася зоряна хвороба у молодняка.

За тиждень треба буде просто грати в своє задоволення ,і все має вийти само собою.

Да ні, просто почався як то кажуть рівень,а не якась фігня,Легія-це рівень, ось і перевіремо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вацько дибіл!!!!!

Добре що маю можливість дивитись TVP, де була теж трансляція у Польщі і не чути того... А розуміючи польську можна порівняти як там адекватно і професійно коментують футбол. Нашим "плюсам" і "хфутболам" з Малиновськими, Вацками, Циганиками... ой як далеко :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їпать, футбол,ви дивитеся? ой і помилка((з пропущеним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не переживай, бразілські шахтьори ( щітаю), набуцкають у лемків австрійських бюргерів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивимось. На цей ракицький рахітський захист ШД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оцеееееее!!!!!!! млять жара!!

Агааа!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоккей, чо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...