Перейти до змісту

Нам з Вами дали медаль

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

yHKYl.jpg

6 червня у Києві зібрались волонтери "Самооборони Майдану" з усієї країни на чолі з Андрієм Парубієм у резиденції патріарха Філарета. Як бачите, я також був і отримав з рук патріарха нашу з ВАМИ медаль, адже я без вашої підтримки - ніц не вартий. Без Shkoder'a , якій регулярно допомагає фінансами, не зважаючи на стан економіки, без MANJAK11, який в 23:30 може підняти дупу і порішати акумулятори для тепловізора, без усіх відомих та безіменних бордівчан, що нишком скидають на картку зовсім не зайві в даний час гроші.

Обшем, вітаю НАС!

Ну і працюємо далі, знов прошу:

розвідці 28-ї бригади потрібне авто, яке в нас вже є, відремонтоване на 80%. Це УАЗ-таблєтка, яка дуже потрібна в районі Мар'їнки, саме там, де зараз особлива заруба. Потрібні кошти на бензин, мастила та дрібниці, щоб загнати її туди.

Деталі - в підписі, як завжди. Дякую всім вам!

Опубліковано

В Мар"їнці зараз піздарєз. Зідзвонився з третього разу з чуваком, якому їде машина - він сказав: "А можешь отправить ее сейчас, а мы потом скинемся на бензин?" З ЗАРПЛАТИ СОЛДАТІВ, КАРЛ! СКИДАЮТЬСЯ НА БЕНЗИН, ЩОБ ДОЇХАЛА МАШИНА!

Мене зараз тіпає - на картці 13 грн. , і ні одного поповнення. І ніяк, і ніхто... Там зараз піздорєз, ви завтра в новинах прочитаєте, але треба відправити машину, бл*

Я весь на емоціях, канєшна, а хулє ви б робили?

Опубліковано

Дайте, хто має номер difoto в приват (бачу він в offline). Передам чергових дві сотні грн.

В підписі difoto телефон & номер картки, ні?

Опубліковано

маю каністру соляри,мо хто виміняє на каністру бензини?

я сам поміняю, єслі шо. ЙОЖИК от приніс талон на 95-й - вже поміняли.
Опубліковано

маю каністру соляри,мо хто виміняє на каністру бензини?

я сам поміняю, єслі шо. ЙОЖИК от приніс талон на 95-й - вже поміняли.

куди підвезти?

Опубліковано

Після останніх подій під Мар'їнкою хлопці дуже просять комплекти з 4шт LR6 для рацій - щоб був "НЗ" для таких випадків. Рацій в роті 23 штуки. MANJAK11 - скидаємся напополам?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...