Перейти до змісту

В Луцьку спиняют авто і роздають повістки?

Akrilat

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня , шановні!

Вибачте , що вставлю своїх 5 копійок, але перечитавши тему не витримала...

Наш народ заслуговує на ту владу яку обрав.

Невже ви не бачите що це все давно переросло у дуже вигідний бізнес?

І про яку самооборону ви говорите? Ви подживіться хто там керує.

Ті хто прийшли на ентузіазмі туди давно вже засипані землею, аба в кращому випадку в полоні чи окопі...

Дякуючи богу поки живі і дуже надіюся що воні повернуться живими.

Ви подивіться на тих пі...арасів які ніби то організовують волонтерську допомогу для учасників АТО...

Дайте мені відповідь яка їхня незамінна роль в цьому? Навіщо там така ієрархія?

Ви подивіться, хоча точніше придивіться як змінюється їхнє життя і запитайте себе чому саме вони, а не "Вася чи петя"? Чому якщо вони такі патріоти і напялили форму не пішли до хлопців в окопи? чому сидять тут?

А тепер проаналізуйте віщесказане і подумайте чи варто щось захищати ? І чи не нагадує вам це 90-ті, які вашими ж руками повертають?

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А Ви себе ким вважаєте?

Давайте про мене не будемо.

Краще ви розкажіть, чому це ви ще тут, сидите перед компом і просторікуєете, а не воюєте в АТО?

А то лише говорите, що захищати Украхну треба, то чому ж ви її не захищаєте? Ви не вважаєете себе українцем, який повинен захищати Україну?

Захищати треба не лише добровольцями, але і проводити мобілізацію, чи це так важко зрозуміти?

Чи може держава має жити добровільними внесками, а не податками?

Опубліковано

Почитайте якось історію України і не меліть дурниць.

По-перше, краще ви почитайте, кого заселяли після Революції в Донецьку та Луганську області.

А, по-друге, моя мати родом з Донецької області. І майже всі свої канікули я проводила там. То там піввулиці збігалися, щоб послухати, як я розмовляю українською мовою. Діти мене постійно там дразнили БЕндерою. Я в 10 років не знала, хто це. А вони вже тоді знали, навіть коли в нього День народження. А це був кінець 70-х початок 80-х років. Багато з нас в дитинстві у віці 8-10 років в ті роки знали про Бандеру? А вже в наш час, розмовляючи з своїми "родичами" з тих країв, що я вже наслухалася... І це при чтому не якісь сепаратисти, а звичайні люди.

Опубліковано

Щось наліпили мух і котлет разом.

ДАІ - має право перевіряти права, техпаспорт і технічний стан машини (з купою оговорок, але це все що вони можуть)

Військові (а саме вони катають від військомату) не мають права перевіряти нічого - їм по закону в невійськовий час прав ніхто не давав, тому власне і ходять з міліцією по хатах, яка має хоч якесь право вимагати посвідчення особи і право ломитись на приватну териорію.

Тобто зупинив повелитель полосатої палички, розказав що і як, подивився права і доки у ваших руках, якщо порушили - виписав штраф, а якісь ліві люди, що бігають навколо вас і намагаюця виписати ще щось - йдуть лісом, закон не зобов"язує вас від них нічого приймати а тим паче казати їм хто ви. Можна відхрещуватись як від свідків єгови, чи розповсюджувачів преси - хз хто там біля машини ще треця...

нюанс №1 - права не є посвідченням особи (по нашому законодавству) тобто навіть якщо у вояки будуть ваша права - на їх основі сказати, що ви то ви неможливо (ось такий казус). Посвідчення особи єдине - паспорт. Якщо виписали повістку під права - кажіть воякам, що то не ваші, а гайцю, що ваші. Максимум що світить - перевірка прав гайцями...

нюанс №2 - якщо з цими товаришами буде ще й міліціант, то все набагато складніше, тут уже можна і в КПЗ до вияснення особистості і багато інших "цікавих" рухів робити.

А взагалі підтвердження того, що спиняють і щось вручають, окрім цієї теми, є??? а то якось на вброс схоже.

Опубліковано

А Ви себе ким вважаєте?

Давайте про мене не будемо.

Чому?

Краще ви розкажіть, чому це ви ще тут, сидите перед компом і просторікуєете, а не воюєте в АТО?

А то лише говорите, що захищати Украхну треба, то чому ж ви її не захищаєте? Ви не вважаєете себе українцем, який повинен захищати Україну?

Ну так ви ж самі переконуєте. що цього робити не потрібно :)

P.S.: Владімір Владіміровіч був би вами довольний :)

Опубліковано

По-перше, краще ви почитайте, кого заселяли після Революції в Донецьку та Луганську області.

А, по-друге, моя мати родом з Донецької області. І майже всі свої канікули я проводила там. То там піввулиці збігалися, щоб послухати, як я розмовляю українською мовою. Діти мене постійно там дразнили БЕндерою. Я в 10 років не знала, хто це. А вони вже тоді знали, навіть коли в нього День народження. А це був кінець 70-х початок 80-х років. Багато з нас в дитинстві у віці 8-10 років в ті роки знали про Бандеру? А вже в наш час, розмовляючи з своїми "родичами" з тих країв, що я вже наслухалася... І це при чтому не якісь сепаратисти, а звичайні люди.

Ото саме цікаво, Ви якої національності по матері???
Опубліковано

Захищати треба не лише добровольцями, але і проводити мобілізацію, чи це так важко зрозуміти?

Чи може держава має жити добровільними внесками, а не податками?

Так всі говорять: чого це я піду воювати, я ж плачу податки, і цього достатньо. Хай воювати йде хтось інший, хай вбивать когось іншого, а я посиджу вдома, і буду, як порядний підприємець платити податки. Це просто відмовка.

Ви якої національності по матері???

По матері національність тільки в євреїв визначається.

Опубліковано

Історія цих регіонів починається саме з цих часів?

Опубліковано

swmarmalade, P.S.: Владімір Владіміровіч був би вами довольний :)

Ось вам правильно навчені люди провокувати народ...

Опубліковано

По матері національність тільки в євреїв визначається.

що ж там за національність така, чи взагалі відсутня?
Опубліковано

Ну так ви ж самі переконуєте. що цього робити не потрібно :)

Так це ж я. А ви ж пишете зовсім інше. То чому ж так не робите, а то тільки на словах всі такі патріоти?

Якщо ви забули, чи не прочитали, то я вам ще раз нагадаю: мій рідний брат загинув під Іловайськом.

Опубліковано

Ось вам правильно навчені люди провокувати народ...

Перекладіть.

Шановний "патріот України", купіть собі словник і почитайте значення кожного слова мною написаного.

Опубліковано

Так всі говорять: чого це я піду воювати, я ж плачу податки, і цього достатньо. Хай воювати йде хтось інший, хай вбивать когось іншого, а я посиджу вдома, і буду, як порядний підприємець платити податки. Це просто відмовка.

А як Ви вважаєте? Достатньо платити тільки податки і хай добровольці воюють?
Опубліковано

В моїй сім'ї вже достатньо добровольців. Почитайте на 2-3 пости вище.

Опубліковано

В моїй сім'ї вже достатньо добровольців. Почитайте на 2-3 пости вище.

Ще раз питаю, воювати мають тільки добровольці і проводити мобілізації не потрібно?

Опубліковано

тепер ви козиряєте цим на кожному кроці?

У вас хоч краплина сосвісті залишилась, що таке пишете. Ви що, вже зовсім...

Я навіть не думала, що такі люди бувають.

Опубліковано

Чому ви видалили те повідомлення?

Тому, що попереднє відправилося випадково два рази.

Опубліковано

тепер ви козиряєте цим на кожному кроці?

У вас хоч краплина сосвісті залишилась, що таке пишете. Ви що, вже зовсім...

Я навіть не думала, що такі люди бувають.

Не звертайте уваги!

Опубліковано

Щось підозріло багато в цій темі нових користувачів, які підтримують автора теми з не зовсім правильними посилами...

Опубліковано

Щось підозріло багато в цій темі нових користувачів, які підтримують автора теми з не зовсім правильними посилами...

Та ні. Це вам так здається. Це тільки ви і ще один товариш - провокатори срачу в цій темі. І судячи з ваших постів в інших темах, ви скрізь ведете себе однаково.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...