Перейти до змісту

Цікаве та пізнавальне відео

Antiphase

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

Воно то може й цікаво як для забавки глянути що там під поплавком, але .... враховуючи прозорість води в більшості наших водойм навколо Луцька, боюсь що той поплавок глибше 30 см нічого не "побачить", а ловимо-то рибу зазвичай глибше. Так що скоріше за все будеш спостерігати на екрані коричневато-сіру порожню "безодню" :)

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

А я дивлюся на ці відео, і в мене таке враження що я не рибалку дивлюсь а змагання стронгменів, типу хто швидше викачає свого бегемота ...  )) Нічого спільного з нашою рибалкою ))

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Мій швагро теж про....В так спін. Але ми там не джигували бо під нами ліс. Думаємо понераєм в літку.

• 4 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Доброго здоров'я усім форумчанам. Запрошуємо переглянути прем'єру нашого фільму "

"Риболовля на травневого хруща головня європейського". Це тільки перша частинка. Далі буде ;)
PS Будемо раді вашим відгукам і новим підписникам нашого каналу.

https://www.youtube.com/watch?v=EvDsnWGzfKc

Опубліковано

Особисто не знайом з Віктором, але дуже багато слухав про нього!!! Да, саме слухав, а не чув! 

Відео дуже сильне!!! Викликає бажання спробувати такий вид ловлі, хоча я вже зо десять років не відчував потреби у чомусь поплавковому!!! 

Ролік запрошує до дії!

Опубліковано

Той головень такий зараза чуствітєльний, тільки підійдеш до берега відразу це бачить, треба стояти за метра два,або ще подалі від води і тоді кидати вудку.

Опубліковано

Так , головень дуже полохливий, особливо великий. Про це і іще багато цікавого  покажемо і розповімо в другій частині. Наразі перерва в монтажі.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...