Перейти до змісту

Куплю бесідку деревяну на 6 - 8 чоловік

Рекомендовані повідомлення

Куплю бесідку дерев'яну на 6 - 8 чоловік ( чекатиму пропозиції в приват ). Цікавить бесідка з підлогою, дерев'яним столиком та лавочками по периметру бесідки. Цікавлять пропозиції майстрів та виробників, а також буду вдячний за поради власників бесідок.

Цікавлять пропозиції в приват, бажано з фото бесідок, термінами виготовлення та їх ціною ( які є готові чи можливе їх виготовлення ).

Цікавить бесідка орієнтовно така як на фото.

post-11159-0-98175600-1432456377_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як їхати на Озерце (поворот за мостом на ліво, перед Дачне), з правої сторони багато бесідок виставлено на огляд. Якщо ще там не були - загляньте, можливо щось і підберете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як їхати на Озерце (поворот за мостом на ліво, перед Дачне), з правої сторони багато бесідок виставлено на огляд. Якщо ще там не були - загляньте, можливо щось і підберете.

Дуже дякую за інформацію. Чи є можливо в Вас туди номер тел. щоб можна було попередньо зідзвонитись. ?

Що порадите, на що звернути більшу увагу при виборі бесідки, можливо мають бути чим спеціальним оброблені .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілеспрямовано бесідками не цікавився, просто проїздив повз та звернув увагу. Ось і згадав, як на Ваш пост натрапив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фірма "Бобер" я купував собі там.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду. Дзвонив туди та трохи кусається ціна. За бесідку такого плану хочуть 12 000 грн. - чи я помиляюсь і ціна ринкова ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без поняття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За бесідку такого плану хочуть 12 000 грн. - чи я помиляюсь і ціна ринкова ?

Мені здається ціна цілком ринкова... 0505545020 - підприємець на ДПЗ робить бесідки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там дуууже ціни кусаються. Вартість бесідки 2000-2500грн 1метр квадратний. Краще вже проїхати пару км вперед і з лівої сторони (там де баньки) попитати. Там у 1,5-2 рази дешевше.

Дякую за пораду. Дзвонив туди та трохи кусається ціна. За бесідку такого плану хочуть 12 000 грн. - чи я помиляюсь і ціна ринкова ?

Це якраз більш-менш нормальна ціна. Хоча в Озерці зліва може бути трохи дешевше. Там дядько постійно на місці. Замовляти требе за 2-3 тижні, можна самому макет намалювати. Ми просто теж там питали і певно будемо там замовляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...