Перейти до змісту

"Старт для перемоги"


ben

Рекомендовані повідомлення

post-792-0-13971700-1432369699_thumb.jpg

Аеропорт поблизу Луцька перетворють на територію швидкості і драйву. Так, 24 травня у селі Крупа відбудуться змагання із драг-рейсингу.

Всіх, хто любить автоспорт, волонтери запрошують на неймовірне дійство.

«24 травня 2015 року в селі Крупа (аеропорт) відбудуться змагання з драг-рейсингу серед професіоналів та початківців. Благодійна акція «Старт для перемоги», організована Луцьким автоклубом streeter.ua».

Програма заходів 24 травня:

— показові заїзди представників мотоспорту України

— виставка спортивних авто та шоу-карів

— українська традиційна кухня;

— кава, пиво, квас.

Також на відвідувачів чекає виступ музичного гурту «Моторолла».

ЯК ВІДБУВАТИМУТЬСЯ АВТОПЕРЕГОНИ.

На території аеропорту, що у селі Крупа, активісти організовують змагання з з дрег-рейсінгу серед професіоналів та початківців.

Посмакувати швидкістю та драйвом, і, разом з тим, допомогти «воїнам світла» усі любителі активного відпочинку матимуть змогу 24 травня. Саме цієї недільної днини й стартує благодійна акція «Старт для перемоги».

Про це повідомили організатори дійства сьогодні, 13 травня, під час прес-конференції у Волинському прес-клубі.

Як пояснив координатор благодійних акцій Віталій Гнатюк, запланована акція — виключно благодійна, жодних комерційних мотивів у організаторів немає.

«Не буде жодних напоїв, міцніших за пиво, адже метою акції є ще й популяризація спорту, тому горілки, вина та медовухи не пропонуватимемо», — посміхається активіст.

Окрім смаколиків, до втіхи гостей автошоу, організатори пропонують показові заїзди представників мотоспорту України та Луцька. А для поціновувачів унікальних транспортних засобів — виставку спортивних та ретро-автомобілів та шоу-карі.

На «закуску» меломанам та для підняття танцювального тонусу – виступ запального українського гурту «Моторолла».

Яким чином відбуватимуться змагання

Зі слів представника автоклубу streeter.ua Владислава Оніщука, перегони відбуватимуться за наступним форматом:

Уже о 9 ранку потенційних учасники змагань реєструватимуть. Усі категорії машин ділять на групи, класифікація яких відбуватиметься згідно із об’ємом двигуна транспортного засобу.

«У цьому змаганні їх буде чотири: авто з об’ємом двигуна до 1,6 літрів; від 1,6 до 2,5 літрів; від 2,5 до 3 літрів; вище трьох літрів. Після кожного заїзду час записується і роблять підсумки. Таким чином визначають переможця в окремій групі. В основному в перегонах приймають участь ті, хто вже брав участь у подібних змаганнях раніше. Але, якщо приїхала людина нова, її обов’язково повідомляють про правила їзди на треку і правила техніки безпеки», — зазначив Владислав.

До слова, заявки на участь оформляють безпосередньо перед проведенням гонок. Попередньої реєстрації, як такої, немає.

Вартість вхідного квитка

Вхідний квиток буде вартувати 50 гривень з однієї людини, однак, дітям до 14 років дозволять відвідати автошоу безкоштовно.

«Але якщо людина зможе пожертвувати більшу суму, ніж 50 гривень, ми будемо тільки вдячні. Також видамо певну кількість безкоштовних запрошень для волонтерів, аби вони могли запросити бійців АТО з родинами», — додав активіст «Автомайдану України» Віталій Гнатюк.

Доїзд

Доїзд всіх охочих до місця події, а саме Крупівського аеропорту, здійснюватиметься з Київського майдану уже з 12 години, а останні рейси відвезуть учасників та гостей масового дійства після завершення концерту, тобто з 20 по 21 годину вечора.

Уже з 9 ранку розпочинається реєстрація учасників, тестові заїзди, налаштування звуку й тому подібні організаційні моменти.

Правоохоронці разом з активістами дбатимуть за безпеку під час проведення заходу і уникнення провокацій

«Люди з певними хвилюваннями відносяться до масових заходів. Тому за безпеку дбатимуть правоохоронці із міськвідділу міліції. До того ж працюватимуть представники ГО «Автомайдан України», яких можна буде індифікувати за яскравими жилетками. Також вони долучатимуться до прибирання і облаштування території», — зазначив координатор благодійних акцій ГО «Автомайдан України» Віталій Гнатюк.

Власники транспортних засобів матимуть змогу «оздобити» їх унікальними патріотичними наклейками

Організатори запевняють, що під час події буде працювати ініціативна група, яка буде обклеювати транспортні засоби усіх охочих патріотичними цікавими та унікальними наліпками.

А що велосипедисти? У перегонах матимуть змогу взяти й вони!

Якщо буде ініціативна група любителів велоспорту, то організатори заходу обіцяють любителям «двоколісних коників» створити усі умови для того, аби вони могли також прийняти участь у перегонах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б катнувся, але в мене 1.6, а з 2.5-літровими тягатись в одній категорії - шансів небагато...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію буде організовано автобуси для глядачів? Чи як розуміти

Доїзд всіх охочих до місця події, а саме Крупівського аеропорту, здійснюватиметься з Київського майдану уже з 12 години, а останні рейси відвезуть учасників та гостей масового дійства після завершення концерту, тобто з 20 по 21 годину вечора.

І скільки це коштуватиме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б катнувся, але в мене 1.6, а з 2.5-літровими тягатись в одній категорії - шансів небагато...

Так для вас перша категорія. Чого вам з 2.5 тягатись?

Що за машина? Подивіться технічні характеристики. 1і6 це ж умовно. Насправді робочий об'єм двигуна дещо менший. ВАЗівський 1.6 16v має 1596 "кубиків". З іншими авто так само.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...