Перейти до змісту

Форум для народа

akaduke

Рекомендовані повідомлення

вапросы!

а скока стоит подержать тему месяц?

... памедленние пажалста.. я записываю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

в сообщени #50 этого топика написнао что 50 :offtopic:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver шановний вас також накрила "звездная балезнь"? адекватно на критику реагувать не получається? повір половина тем, які висять зверху в розділах де ти модеруєш, нікому нецікава :_17:

ЗІ я так бачу що з вами, як і зі мною, нефіг спорить, кожен останеться при своїй думці :offtopic:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver шановний вас також накрила "звездная балезнь"? адекватно на критику реагувать не получається? повір половина тем, які висять зверху в розділах де ти модеруєш, нікому нецікава :offtopic:

ух нифига себе, даже не так, НИХРЕНА себе

аж персмотрел разрелы....

оставил всё как есть

ненравица - ну что ж, не невсем же иметь изысканый и утончённый вкус

2Scorpio похвастайся своим форумом

p.s. все дружно голосуем здесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу обіцяти, що ні один мій топік в куплю/продам більше не буде пришпілений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу обіцяти, що ні один мій топік в куплю/продам більше не буде пришпілений.

я со свой стороны такого обещать не могу...

Scorpio, тебе, ИМХО, стоит перед Plum-ом извиниться.

потому как ты был в корне неправ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Shura:

зі Scorpio розмова на цю тему нас вже закрита.

А якщо мій топік стане пришпіленим без моєї згоди, то це взагалі буде мій останній топік в куплю/продам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:huh: І я хочу бути супермодератором! Я ні з ким не сперечаюсь, добра, біла і пухнаста. І на місці Плама не переймалась би дурним. Це ж не серйозно, через одноднівку, метелика зальотного, нервуватись. Якщо твій пост заслуговує бути пришпілений, то чому б і ні? Ти ж не один день на благо борди тут трудишся (за так). А якщо комусь шось не подобається, ну, що ж, борда для народа, а я всі незадоволені ідуть шукати альтернатив. Туда, де можна хамити, посилати всіх на і в, і вапчє.

Не можна так нервувацця.

Це всіх стосується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Шура: а чим тобі цікавий наш розділ барахолки, якщо ти живеш у стольному граді і до нас міщан навідуєся не так часто? Може місцеві краще знають наш ринок? А тобі подружбі якусь іншу рубрику віддадуть. Навіть Твої пропозиції по продажі-купівлі хай будуть закріплені, думаю всі будуть за...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Orfey, ты еще предложи интернет-прописку в паспорте штамповать.

ибо я твоих мыслей ниасилил... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А давайте, вапчє, тут можна буде всіх обзивать, посилать, і, ну, ви поняли, всьо всім можна!!! Ну, кругом же можна, то й тут, а чьо???

Злюсь.

Дорослі, а як діти в пісочниці. :D

Вища сила!!! Можна здорову жіночу пропозицію??? На мою думку, тема себе вже мало того, що віджила, так вже й пережила. Починаються скарги на тему, хто що краще знає, і чому він буде кращим модератором, ніж хтось інший. Це ж вже вапчє договоритись можна до анархії, хоча я, лічно, в дєтстві і була анархістом, але ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так теми не було поки не прийшов новий модератор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так теми не було поки не прийшов новий модератор

так як прийшов новий модератор, то і стало більше порядку, я нічого немаю проти старих модераторів, да все було нормально, але в дечому зара стало краще, а в дечому гірше, но що не робитьсчя все до кращого :)

2 Plum

А якщо твоя тема "пришпілилася" значить вона варта уваги і кому не подобаться нехай :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D І я хочу бути супермодератором! Я ні з ким не сперечаюсь, добра, біла і пухнаста. І на місці Плама не переймалась би дурним. Це ж не серйозно, через одноднівку, метелика зальотного, нервуватись. Якщо твій пост заслуговує бути пришпілений, то чому б і ні? Ти ж не один день на благо борди тут трудишся (за так). А якщо комусь шось не подобається, ну, що ж, борда для народа, а я всі незадоволені ідуть шукати альтернатив. Туда, де можна хамити, посилати всіх на і в, і вапчє.

Не можна так нервувацця.

Це всіх стосується.

Согласен. Plum, забей. Я лично ценю труд каждого модератора, каким бы он ни был по чьему-то субьективному мнению - "добрым" или "злым". И сам не хотел бы быть модератором какого-либо раздела, даже если бы и предлагали. Потому что, как ни банально, а на это нужно ВРЕМЯ, а его у меня не всегда хватает. Поэтому и уважаю модераторов, которые добровольно тратят свое свободное и не очень время на поддержку форума в благопристойном состоянии. Ну а если модер хочет какую-нибудь тему пришпилить или апать ее хоть 10 раз в день - так на здоровье, на то он и модератор. И это, IMHO, просто мизерная компенсация за их труды в виде таких своеобразных привилегий :)

Вы, господа жалущиеся, попробовали бы сначала сами модерировать какой-нибудь раздел, а потом бы уже жалобы свои высказывали, да еще по таким мелочам... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum

А якщо твоя тема "пришпілилася" значить вона варта уваги

а може я просто попросив модератора, щоб вона була пришпілена?

Принаймні в нас на форумі, як я зробив висновок, такі теми цікаві тільки для "почитаю що там продають", бо реально тут речі за таку ціну не продаються. Я через форум реально не продав ще НІ ОДНІЄЇ речі, дорожчої за 500 баксів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен. Plum, забей.
та мені реально ПОФІГ. Мене не убуде, і корона з мене не впаде якщо мій топік буде непришпілений :)

Насправді я простий чувак і виділятись чимось особливим крім мозґів не бачу потреби :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum

А якщо твоя тема "пришпілилася" значить вона варта уваги

а може я просто попросив модератора, щоб вона була пришпілена?

Принаймні в нас на форумі, як я зробив висновок, такі теми цікаві тільки для "почитаю що там продають", бо реально тут речі за таку ціну не продаються. Я через форум реально не продав ще НІ ОДНІЄЇ речі, дорожчої за 500 баксів.

Ну так тим більше, нехай буде пришпілена хоча б для того, щоб мали стимул заробити більше і отримати таку річ собі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...
потому что вас 3000

и есть такие уникумы, которые апают тему, которая на первой странице раздела первая!!!

Нас 3000, это повод для радости, а у тебя звучит как наказание! Если тебе трудно и ты не справляешся, то стоит посмотреть правде и отказаться от модераторства самому и, тем-самым уступить место более достойным. Нельзя же переписывать правила под себя, а нужно под 3000, именно эти люди делают форум жывым, а не модератры.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...