Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

vetalforever, "спили мушку"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

vetalforever,

Хочеш мотати бонус, за таксиста і за себе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не хочу, щоб нас всіх підрівнювали під одне. Таких як ото катають "під стрілочку".

Ладно мій випадок суперечливий, але останні два... це просто жестяк :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vetalforever,

розповім як людина, яка трішки знає юридичні питання

нападає таксист, вибиває вам зуба, ви берете свою "мушку" і гамселите його, по чому попало, а попадає часом по голові, струс мозку або ще гірше черепно-мозкова.

в даній ситуації, навіть якщо буде 10 свідків, проти вас буде кримінальна справа

(перевищення мір самооборони, хіба що таксист також буде з мушкою або з пушкою, тоді не факт)

і строк або реальний або випробувальний, але судимість уже навіть з випробувальним нікуди не дінеться.

аналогічну проблему маємо зі зброєю, навіть якщо ти маєш мисливську, і до тебе залізе неозброєний злодій і його пораниш або ж вб"єш то буде той самий резельтат що і вище, строк звичайно може бути більший, так що зброю давати без зміни закону не варто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша система працює лише коли її копаєш. Міліція не виняток.

«Самопоміч»-Волинь надаватиме безкоштовну правову допомогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь, звісно, і з Deemon, і з Revolver, але... дірки в законі давно спонукають злодіїв та правопорушників до свавілля, історії про яких не одноразово доводилось бачити\слухати в компанії знайомих.

Одним (мєнтам) нафіг не треба гємор типу кататися по людям, питати, винюхувати і т.д., а інші до цього звикли і користуються. А Ви (ми) від цього явно не в вигоді. Теперішня система МВС на місцях застоялася і тхне, навіть на фоні одиничних проявів сумлінного виконання обов"язків.

Наразі спокійніше, як скорпіо вдало пожартував, з мушкою.

Водії і велосипедисти, як показує життя, бувають зовсім різні і тільки один Бог знає з ким тебе зведе на дорозі доля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теперішні менти мусора лише шукають де і на чому можна нажитись. Порядних там одиниці. Подіями у міліції не здивований абсолютно - був переконаний, що так і буде. ТС потрібен адвокат та гучний розголос цього випадку, інакше справу як мінімум замнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теперішні менти мусора лише шукають де і на чому можна нажитись. Порядних там одиниці. Подіями у міліції не здивований абсолютно - був переконаний, що так і буде. ТС потрібен адвокат та гучний розголос цього випадку, інакше справу як мінімум замнуть.

"Нет больше милиции. Есть акционерное общество закрытого типа, и главная задача здесь - получение прибыли" (с)

З 36 сек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, яку інформацію маєте про водія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відчуваю що ТС реальний терпіла, якому ж було чітко сказано: ПІДИ ЗНІМИ ПОБОЇ, і в темі і в ПП, а він далі плюнув на те! Пропонували ж допомогу. І старі члени АВЛ обіцяли включитися, так між утім...

Вважаю, що ТС не довівши справу до логічного кінця (суду) підставляє під загрозу інших учасників велосуспільства, адже надалі хуліган вважатиме, що такі випадки йому зходитимуть з рук і даний випадок може повторитися.

Пропоную зібратися велогромадою і повторно відпи*дити Poisonа за можна сказати загрозливу бездіяльність!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може йому стрьомно?

на нього наїхали, образили, мєнти були на боці автоандона. Можливо, аби він знав на що здатна громада - зробив би як ви кажете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную зібратися велогромадою і повторно відпиздити Poisonа за можна сказати загрозливу бездіяльність!

клас!, і побої будуть більш вагомі, буде що знімати

а що заважає тою ж громадою, поїхати до таксиста і перевернути його ланос до гори (мені доречі, запчасті пригодяться :) ) і бити нікого не треба (може), по аналогії, як в бак зі сміттям

Можливо, аби він знав на що здатна громада - зробив би як ви кажете

а хтось тут в темі чи в пп пропонвав йому поміч у вигляді адвоката, піти з ним, написати заяву, поїхати зняти побої і так далі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную зібратися велогромадою і повторно відпиздити Poisonа за можна сказати загрозливу бездіяльність!

клас!, і побої будуть більш вагомі, буде що знімати

а що заважає тою ж громадою, поїхати до таксиста і перевернути його ланос до гори (мені доречі, запчасті пригодяться :) ) і бити нікого не треба (може), по аналогії, як в бак зі сміттям

Можливо, аби він знав на що здатна громада - зробив би як ви кажете

а хтось тут в темі чи в пп пропонвав йому поміч у вигляді адвоката, піти з ним, написати заяву, поїхати зняти побої і так далі

Нічого не заважає, тебе рідного чекали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж очікувана реакція громади яка тільки і змогла що порадити зняти побої,а коли мені треба була підтримка нікого незнайшлось щоб зі мною піти .Я з самого початку писав що особливо нічого не хочу тимбільше двіжухі по судам ,я мав невелику надію на те що людина розкається ,але логічно цього не сталось ,тому ця тема про те як робити не треба )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відчуваю що ТС реальний терпіла, якому ж було чітко сказано: ПІДИ ЗНІМИ ПОБОЇ, і в темі і в ПП, а він далі плюнув на те! Пропонували ж допомогу. І старі члени АВЛ обіцяли включитися, так між утім...

Вважаю, що ТС не довівши справу до логічного кінця (суду) підставляє під загрозу інших учасників велосуспільства, адже надалі хуліган вважатиме, що такі випадки йому зходитимуть з рук і даний випадок може повторитися.

Пропоную зібратися велогромадою і повторно відпи*дити Poisonа за можна сказати загрозливу бездіяльність!

ПізГоворити- не мішки воротити. Ти попади в таку ситуацію, тоді буш писати, і робити. Мо людина ще від стресу не відійшла. А останні дії, точніше їх відсутність зі сторони авл то інша історія, та й не зобов'язані вони.

Раз ти вже так пишеш, то і я напишу що вважаю- ти Дибіл, але це все імхо.

P.S. Що й треба було довести-

Пропоную зібратися велогромадою і повторно відпи*дити Poisonа

а як зібратись і допомогти, то зась. Думаю ти як представник велоспільноти розумієш, що пишеш? Але що з тебе хтіти, якщо ваш лідер у відкриту закликає до порушень ПДР.

старі члени АВЛ обіцяли включитися
Обіцянка- це не дія. Ну і де вони?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені достатньо моїх ситуацій в яких я розбираюсь і так, без розмазування шмарклів на пів світу. Ага

Є закономірний ланцюжок дій які потрібно виконати в таких сутуаціях, не скориставшись ним хто тобі винен. Про це вже писали як не тут, то в приват (я) точно (в тому числі і про допомогу)!

Все інше як вважаю то було описано вище, EleKtrik потрібно не висмикувати фрази з контексту.

про всяк випадок пропоную відпи*ти ще й EleKtrika, :0094: так для профілактики, це ж побачите буде ТОР тема дня п"ятниці на борді!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про всяк випадок пропоную відпи*ти ще й EleKtrika, :0094: так для профілактики, це ж побачите буде ТОР тема дня п"ятниці на борді!

Коли і куди мені підїхати,щоб ти мене

відпи*ти

?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли і куди мені підїхати,щоб ти мене

відпи*ти

?

То треба їхати на велосипеді і попасти під ланос :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

певно хтось не розуміє жартів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

EleKtrik, Забий,людина трохи перегинає,але воно того не варте!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

певно хтось не розуміє жартів.

Ти вважаєш при даній темі, піднятій в топіку, доречні жарти?

EleKtrik, Забий,людина трохи перегинає,але воно того не варте!

Це за ним вже не перший раз. От якраз у людини і з'явиться шанс довести до діла сказане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неприємний осад залишився прочитавши останні сторінки теми. Критикувати ТС звісно просто і але все-таки якось дивно виходить, ну нехай потерпілий велолюбитель нерішучий, ображений на міліцію... Але ж на борді купа досвідчених людей, котрі могли б вплинути на ситуацію. Питання стосується всіх велолюбителів області. Добре коли всі хлопці високі, кремезні самі зможуть кулаками довести свою правоту перед знахабнілим бидлоттям, але ж є і певна кількість тендітних панянок на велосипедах, котрі повністю беззахисні перед хамлом за кермом автомобіля. Гарно пишеться в розділі "Новини самооборони" про патрулювання міста, втихомирення дебоширів та різні героїчні вчинки, а про цей випадок, що стосується безпеки всієї велоспільноти тотальна тиша. Реакція АВЛ - закулісні перемовини? А не витратити б було пару годин і не завести Poisona до лікарні взяти довідку про тілесні ушкодження (до речі ще не пізно, заява в міліцію про подію подана, навіть знайти свідків події (може добре пошукати!!!) і "самооборонівцям" піти разом з ним до слідчого і прояснити повністю ситуацію що і як діється у цій справі. Це потрібно не тільки Poison-у (можливо він і не зовсім правий), але головне у цьому всьому - щоб розуміли "велосипедистів бити не можна!..."

P.S. якби було написано, що потрібно порадитися велогромаді як бути в цій ситуації, то певна кількість небайдужих товаришів у центрі міста могла б зібратись і подумати що і як можна зробити в даній ситуації. я б особисто приїхав би...

P.S.S. Poison правильно зробив, що не промовчав про цю подію і ми побачили, що і як є у нашому місті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу вам так ,коли вам нормально так настукають по голові вам вже нічого не хочеться хочеться десь прилягти і щоб ніхто не трогав ,я взагалі дивуюсь як мені хватило сили волі піти в міліцію ,я коли підписував документи хотів щоб все швидше закінчилось ,я не тощо виписку не отримав що справа внесена в досудовий реєстр я навідь фамілії слідчого не записав. Два дні страшно боліла голова і тіло все що мені хотілось це спокою ,а коли піднявся тут шум я вже не радий був що написав . Да зараз коли вже нічого не болить і на чисту голову я б зробив все по іншому ,але спочатку мені чесно нічого не хотілось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одна людина стала реалістом, ще один впевнився що можна робити все що завгодно і без наслідків, купка людей впевнилась що треба покласти в сумку на велі ключ на 32...

в темі про те що побили ТС обговорюють кого б відмудохати ще і головне чим

Одне ствердження тут звучало вірне на всі 100 - не можна залишати це все як є, від цього програли всі, треба було йти до кінця, перебровувати всі варіанти, через нехочу, через неможу, тому що завтра цей тип накинеться на кого завгодно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А виявляється я мав когось кудись ще завести?! Я взагалі не член АВЛ, я на велосипеді катаюсь.

Я пропонував особисту допомогу, але для того щоб був якийсь толк потрібно було знати побої, про що я наполеглево просив в пп Poisona після консультацій з юристом.

Ви взагалі помітили тема з побиттям велосипедиста в розділі автопаті...

2 Електрик

ну ти відписав в приват, я тобі і ми про все домовилися. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...