Jump to content

Прошу поради при виборі провайдера та оператора кабельного.

Recommended Posts

Маю бажання змінити провайдера "Київстар" та оператора TV "Воля".

"Київстар" зобідив :0163: , коли без мого відома перевели пакет 49 грн на 65.. Про "Волю" й говорити нічого..

Хто що може порадити в бюджетному варіанті на 40-а кварталі.

якщо мова про аналогове телебачення - то тільки Аверс, але, як на мене це - "шило на мило", хоча і на пару грн дешевше...

Користуюсь телебаченням від воля ТВ (аналогове 52 канали) притензій немає, Інтернет від АЕРБАЙ але хочу змінити цього провайдера, надоїла авторизація постійна. Дотого ж виник недавно конфлікт з ними (інтернет не працював з 8,05,2015 і по сьогоднішній день заявка не виконана 12,05,2015 р).

Інет від датагруп цілком нормальний і підтримка на рівні.

Волю дрюкаю кожен квартал щоб або міняли контент або дали знижку,поки дають знижку))

Користуюсь інтернетом та телебаченням від датагруп (домашній телеком)

За два роки проблем не було не з нетом не з тб.Якість тб дуже хороша.Рекомендую.

Підтримую, датагруп дуже достойна якість і демократична ціна. Правда користуюсь поки тільки нетом, але подумую і тб спригнути з волі

zaHARE, це ви про домашні мережі?

я підключав датагруп,коли ще домашніх мереж не було,але ті хто підключений до домашніх мереж претензій не мають.

На жаль в мене в будинку немає від датагруп ТБ,а то підключився б і до них,замість волі.

Прошу поради при виборі провайдера та оператора кабельного.

Раджу залишити Київстар. Щодо оператора кабельного, нічого не пораджу, оскільки таку розкіш як телевізор, не можу собі дозволити ;).

"Київстар" зобідив :0163: , коли без мого відома перевели пакет 49 грн на 65..

Враховуючи те, що в 2014 році гривня знецінилася до 70%, підвищення ціни на 16грн. цілком виправдане.

• 3 weeks later...

Нещодавно з "Волі" самі дзвонили пропонували нет і смарт тіві. Запитав за вартість - сказали в районі 76 грн/міс. Виявляється ця ціна лише на 3 місяці. Далі щомісячно по 150 грн.

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...