Перейти до змісту

club-life

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну нема куди написати як вчора було класно в Метро!!!! :)

Думаю, що така тема треба...

Хто був вчора в Метро? З неділі на понеділок.

Хто може закинути всі треки або сет Дастіна? І Токіо?

Токіо просто красавчеГ :)

:angry:

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Ну нема куди написати як вчора було класно в Метро!!!! :angry:

В себе в туалеті на стіні напиши і радуйся як тобі класно кожен раз як туди заходиш. А ще краще -- не на стіні, а на лобі, якщо не можеш знайти ось цю тему

А я все більше починаю схилятись до точки зору Zheny@, особливо після таких тем як ця (одну таку закрили, другу перенесли у флейм, то вже третю відкрили) і після ось таких постів.

Опубліковано

то може і будеш писати все в Флеймі.

давай всі теми перенесем у флейм.

і там будем патякати.

як ідея? бо Пламу, відіш лі, не сподобалось, що я створив нову тему про клуб-лайф (бо справді нема де написати (флейм не рахується))

про Форекс, наприклад, створили тему -- то тоже її викінути!!! бо є вже темка, як заробляти гроши.

Опубліковано

а что ты создал?

Ну нема куди написати як вчора було класно в Метро!!!!

и долго надо обсуждать как вчера там было классно?

Опубліковано

Підтримую Plum`a.

Але боротися з таким треба баном. Навіть в темі пан fantazy цілком усвідомлює шо його можуть забанити. І все рівно свіодомо робить такі поступки.

ІМХО. За таке банити.

З.І. to fantazy Я не маю нічого проти теми, але якщо її перенесли у флейм, то там її і продовжуйте, непотрібно кожен раз створювати нові теми з однаковим вмістом.

Опубліковано

Походу поки тему не видалили пофлужу.

Пробачте нестримався.

Всетаки красавчеГ fantazy а не Tokio. :rolleyes:

Опубліковано

Тема про клубне життя є, так що будьте добрі туди і пишіть.

бо справді нема де написати (флейм не рахується)
Чого не рахується? Чим тобі флейм не підходить? Тим що там не можна репутацію давати? Так я і не бачу за що в таких темах можна давати репутацію (як позитивну так і негативну). А у всьому іншому -- це якраз для флейму тема.

Якщо я пішов з друзями в баню і нам там класно було то що, також всім про це розказувати на кожному кроці і десять топіків про це роздути?

Опубліковано

А ведь раньше была одна-единственная тема, все туда писали и всем было клёво. Но потом тема кому-то не угодила и её убрали из Lutsk.Talks, после чего и начался бардак.....

Опубліковано

це тема, в якій спілкуються 2-3 людини, але спілкування схоже більше на чат, ніж на форум. Так що місце їй тільки у флеймі.

Опубліковано

Насчет 2-3 людей я бы ОЧЕНЬ поспорил...Сомневаюсь что во всем разделе велосипедистов тусуется больше людей чем отписывались в теме про клубную жизнь.... :ura:

Опубліковано
Насчет 2-3 людей я бы ОЧЕНЬ поспорил...Сомневаюсь что во всем разделе велосипедистов тусуется больше людей чем отписывались в теме про клубную жизнь.... :ura:
ну нарахунок велосипедистів... створювати розділи для своїх хоббі -- привілей адміністраторів :)
Опубліковано
створювати розділи для своїх хоббі -- привілей адміністраторів

Что и требовалось доказать. Равно как и удалять или переносить тему, которые администратору неинтересны - тоже привилегия :)

Вроде ведь за демократию боролись....

Так все-таки: администратор для форума или форум для администратора? :)

Эх....щас, чувствую, нарвусь.... :)

Опубліковано

так а які проблеми? Створюєш свій форум -- і тоді робиш в ньому демократію. Хотів би я побачити як довго такий форум проживе... В даному випадку демократія дуже схожа на анархію. А в нас швидше монархія.

Опубліковано

Напрошується порівняння. Уяви -- зробив чоловік ресторан. Популярний, зі смачною кухнею і нормальним обслуговуванням. І тут один з відвідувачів каже: "А що це таке, що стіни тут білі? А я думаю що мають бути жовті!". Після цього він збирає ще людей, якім подобаються жовті стіни, приходять до власника і кажуть, що вони вирішили і з завтрашнього дня стіни в ресторані мають бути жовті. Що скаже власник ресторану тим людям? Правильно... :)

Інша справа, якщо той любитель жовтих стін підійде до власника ресторану і тихенько (в нашому випадку в приват) скаже: "Знаєш, а от мені здається, що жовті стіни тут пасували б більше. Подумай -- може варто їх пофарбувати? Я як постійний відвідувач це дуже оцінив би. А поскільки я тут їм по три рази на день і хотів би щоб тут біли жовті стіни, то можу дати грошей на фарбу".

Опубліковано

а вот теперь lumax должен прояснить процент здравого зерна в топиках про клуб-стайл и велопати. Так просто ляпнул? Посмотри статистику.

А применительно к Велопати данное противоставление звучит как

"Хай, чувак!! У тебя классный ресторан, и стены тут - выше всех похвал! Ты не против, если мы тут потусуемся? Заодно эффект толпы будет :)"

Опубліковано

lumax, никто бы не трогал клаб-стайлз, если б там не было постов приблизительно такого содержания:

"а классно туснули мы вчера"

"а набухались в жопу - это круто"

"ой, а вот фотка как я зажигаю"

"ой, а сбрось еще фотку со мно, я тоже классно зажигал"

если б там были анонсы событий, да краткие обзоры - все было бы просто супер.

но читать про то, как кто-то отжигал - увольте

Опубліковано

тема клуб лайф тільки спочатку створювалась, як анонси...

а потім вже ОБГОВОРЕННЯ!!!

НАПРИКЛАД, якщо мені не подобається як обговорюють велосипеди, то шо мені кричати??

я промовчу.

так само і міг би промовчати Плам. Маєш свій розділ -- там і модеруй. На то й тобі право дали.

Чогось Шкодер і Зевс ніколи не кричали, що їм не так шось в "клуб-лайф" ...

МИ обговорюєм, нам добре. згідний тільки, коли вже переходить на особистості і обсирання ДЖ. Для цього і повинен модератор. кругом таке буває.

Опубліковано
тема клуб лайф тільки спочатку створювалась, як анонси...
не знаю як вона створювалась, а фактично це "як ми з Манькою файно потанцювали і як я напився, ось фотки. А мій улюблений діджей крутив мого улюбленого диска, ось фотки". Ну і діалоги назразок цього:

-- Вася!

-- Га?

-- Ти вчора в клубі був?

-- Ні

-- А було кльово

-- О, давай фотки!

-- А фоток нема, батарейка в телефоні сіла

-- а...

так само і міг би промовчати Плам. Маєш свій розділ -- там і модеруй. На то й тобі право дали.
а ти мені рот не затикай, бо тикалка зламається ^_^

А хочеш поговорити -- пиши в аську, номерок ти знаєш. Чи ти в аську пишеш тільки коли треба щось запитати і якась порада?

Опубліковано

:D

Ребята, я просто побоюсь лезть на баррикады, по другую сторону которых находятся такие "титаны", как Plum, Shura и difoto :0017: . Просто речь шла о теме, очень близкой для меня. Честно вам говорю, у меня просто сердце кровью залилось, когда тему перенесли и она заглохла . Почему? Не знаю...Возможно потому, что на страницах этой темы мы в живом (пусть не всегда по теме) общении доносили до молодых и не очень форумчан свое видение той клубной культуры, которая ДОЛЖНА быть в нашем, пусть даже таком маленьком и забитом, городе.

Я не имею ничего против байков и велосипедистов, просто привел пример существующей на форуме узкоспециализированной (давайте будем обьективными) темы и отведенного для нее целого раздела. Это не значит, что его нужно убрать, пусть живет и процветает! :)

А вообще, я бы предложил сделать опрос или голосование на тему создания раздела или хотя бы темы в Lutsk.Talks (а не во Флейме, в который и заходят-то редко) о клубной культуре и жизни города и страны. Переживаете за офф-топ? ^_^ Тю, так поставте меня туда модером (только туда, на другие разделы на заглядываюсь) и я вам там гарантирую такой порядок, что ого-го, :0058: даже с учетом отзывов о вечеринках, а не только рецензий или афиш. Как "постоянный посетитель ресторана", я предлагаю нововведение, за реализацию которого готов взяться сам, без дополнительных хлопот администрации. Это ведь теоретически приемлемый вариант? :)

Так ладно, что-то я разговорился сегодня.... Мораль сей басни такова: Я люблю этот форум, с разделом о клубах или без, я просто пытаюсь сделать его еще лучше! Peace, friends! ;)

Опубліковано

Даеш форуму Club Life!!!

Lumax-a в модераторы!!!

Полностью поддерживаю все выше сказанное Максом. На форуме есть много людей которым интересна тема клубной жизни нашего города. И еще полностью согласен с тем что первая тема, которую удалили, была слишком засрана. Но если там будет свой модератор, то думаю порядок будет, тем более если этим модером будет Lumax.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...