Перейти до змісту

Межигір'я - українська онлайн гра

mechenyi90

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Накрилися мої старання - посеред ночі напав якийсь мудак і почистив мої запаси скла, мечів, луків і трактатів. Як назло тайнік був в тому місті яке не чіпав, але те все добро зберігалось в іншому місті. Треба терміново в якусь державу.

• Відповідей 305
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дай нік свій і мудака) Та й всю цю доброту треба зберігати в містах з хованками)

В кожному місті.

Мені неочевидно, для чого? Для швидкості "виробництва" вояків в критичний момент?

Казарму можна ставити тільки одну в кожному місті. Кожен рівень казарми дає +1% до сили військ. Всі казарми сумуються по % сили військ. Чим більша сила військ - тим краще вести війну, відбиватись й оборонятись. Сила військ по суті там є одним із головних критеріїв для гри не в "веселу ферму" а в межигір'я)))

Опубліковано

Нік мудака - "крупа".

Мій - "Quallen"

Там навіть Sykozu тіпа вступився за мене, правда направив настільки мало військ, що це викликало здивування.

Вже по максимуму поставив казарми і схованки.

Опубліковано

Нік мудака - "крупа".

Цей мудак по ходу повадився до мене, буде щоночі грабувати. Ну нічого, я його зустріну...

Опубліковано

Толк є завжди... Просто поговори сам, не дійде - то в мене і наших із госа вже руки давно чешуться... Тут аби повод, то укатають якийсь госс.

Опубліковано

MANJAK11, там є якісь нюанси з балами дипломатії. Тобто гравці держави в сумі мають мати ххх балів дипломатії, інакше не можуть прийняти наступного гравця. Теж хочу в МінУ. Artis, ти там може вашого президента понапрягай з умовами чи вимогами щодо вступу.

Поговорив з крупою, вроді попустився... По ходу його Sykozu налякав.

Опубліковано

От і я дочекався грабунку від п*дара з ніком Володар. Виніс звичайно не все, але якась фігня сталась, що пропав ВЕСЬ хліб і вино. Мстити тому уроду буду точно

Опубліковано

та я в курсі

зараз живу здебільшого з грабунків, тому грабунок мене має здебільшого лише моральний нюанс, хіба що більше двухсот трактатів пропало, остальне дрібниці

Опубліковано

зараз живу здебільшого з грабунків

Розжуйте хтось як ви визначаєте кого варто грабувати, а кого ні. Обираєте з тих хто в рейтингу грабунків має "0"? А то в довіднику толком нічого.

Опубліковано

або на глобальній карті дивишся, щоб був такий вигляд у міст 91d2b94cb5309b5c0cb00fdcc1885386.png

або в рейтингу дивишся, щоб нік був сіріший від остальних й в кінці писало (н/а) То все покинуті сектора, їх і граблю

Опубліковано

В мене сусід з високим рейтингом але вигляд будівель "подуставший". Прийшов його грабувати, а там інший чувак його грабує. Питання: коли його почну грабувати я? Тільки після того як пограбує він?

Опубліковано

да там з тими грабунками взагалі недороблено, якщо грабунків багато, то контролювати все ну дуже важко й муторно

ЗІ не можеш, щоб на щось впливати, це принаймні це бачити, а не видно нічого, повна лотерея

Опубліковано

Афігєть, а цей "крупа" в першому рейді віджав в мене найцінніше - трактати, скло, мечі, луки... в другому рейді взявся за метал, далі вже шопопало... Коротше механізм грабунків н/а передбачили, а вихлопу з нього мало...

Опубліковано

В мене краще виходить шукати жертву для грабунку за допомогою рейтингів - якщо людина за тиждегнь нічого не побудувала, не купила, не продала і не пограбувала - сміливо можна грабувати, при чому практика показує що грабую сам, більше ніхто не зазіхає. Тільки може боком вилізти якщо внєзапно ще живі війська, то будуть обороняти.

Опубліковано

Я грабую тільки неактивів. Живих людей добивати - то можна лишитись тільки самому в грі))) Вся молодь повтікає))

По вимогам, чесно навіть і не знаю. Не сильно набираєм нових людей... Прикину приблизно, що потрібно і який план:

- Мінімум 4 міста (за місяць щоб було 6)

- Бал дипломатії - в мене був 2 рівен коли взяли, але за тиждень підняв до 16 рівня

- Чітке поняття хто ти в цій грі, чи воїн чи фермер (не знаю чи ще фермери потрібні =) )

- Хороший онлайн та активна участь в житті госса

Опубліковано

коротше зрозуміло, поки до вас втрапиш, то рак на горі свисне, а якщо вже прокачався, то нахіба такий клан, який палець об палець не вдарив, щоб *виростити* соклана, тільки *слівки* знімати, багато розуму не треба

Опубліковано

коротше зрозуміло, поки до вас втрапиш, то рак на горі свисне, а якщо вже прокачався, то нахіба такий клан, який палець об палець не вдарив, щоб *виростити* соклана, тільки *слівки* знімати, багато розуму не треба

аби було бажання розвиватись... Я тобі реальні питання на ігрову пошту задав про суть твоєї гри (розвиток сили й військ чи "Веселая ферма")... Та й не клан для тебе має щось робити)) А ти для клана... Якось так... В першу чергу розглядається чим може бути корисний гравець клану. А просто сидіти на шиї то багато розуму не треба...

Клан дасть тобі доступ до самого важливого ресурсу в грі й захист військовий від нападів. А виростити - то ми самі себе вирощуємо....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...