Перейти до змісту

Що це було?

swmarmalade

65 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Отже. Як на вашу думку правильно назвати події які відбулися минулого року і які в нас зараз прийнято називати "революцією гідності"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от, понєслась <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мое мнение что в данный момент это можно будет назвать Державний переворот

Тобто взавтра, можливо, ти вже зможеш назвати це революцією :)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

революция была в 2004 году, а это извините за выражение "заработок денег" был для "патриотов" Украины, вы все сами знаете, сейчас начнете мне тут минусовать за то что там стояли не из за денег а за идею, та вам и никто не скажет сколько там заработали активисты

Але чому ти сказав на даний момент?

Чому ти вважаєш, що в 2004 відбулася революція, а не державний переворот? Чим в цьому плані відрізняються тодішні події від сучасних?

За мінуси не переживай: якщо буду бачити аргументовану чи принаймні цікаву відповідь - відплюсую. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мое мнение что в данный момент это можно будет назвать Державний переворот

Тобто взавтра, можливо, ти вже зможеш назвати це революцією :)?

революция была в 2004 году, а это извините за выражение "заработок денег" был для "патриотов" Украины, вы все сами знаете, сейчас начнете мне тут минусовать за то что там стояли не из за денег а за идею, та вам и никто не скажет сколько там заработали активисты

Не треба всіх судити по собі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю що це все ж таки можна вважати революцією. Революція характерна значними, часто радикальними змінами, у суспільстві, політиці, економіці.

Внаслідок французської революції, Франція стала республікою.

Внаслідок жовтневої революції, яка почалась як державний переворот, зникла Російська Імперія і на 70 років встановився невиданий до цього часу новий суспільний лад - соціалізм.

У 2004 році, на мою думку, стався дежавний переворот, внаслідок чого Ющенко став президентом, через абсолютно незаконний третій тур. Не змінилось тоді нічого.

Наприкінці 2013 року, події, які почали розвиватись як Євромайдан, можна було трактувати як соціальні заворушення. А потім їх наслідок, коли Янукович втік з країни, як революцію. Може й хтось каже що це переворот, звичайно що знайшлись ті хто скористався ціми подіями, але! Відбулись значні зміни - ми побачили ворога України, в нас окупували територію, в нас іде війна. Значні, хоча й недобрі зміни. І велике зрушення свідомості українців зараз це є фактом.

Історію пишуть переможці. І тоді й дадуть свою оцінку, років через 20-50.

Все це є моя особиста думка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз ти на якій стороні?

Бойовиків ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В силових структурах взагалі то служать.

Служать народу України.

А работают там , де заробляють гроші.

Тема провокаційна - в топку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що це було?

Я думаю, це був вброс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от в Луцьку ніяких коридорів біля облради не було- і що? З покійного Клімчука і волосина не впала.І Башкаленку ,,фашисти,, живіт не розпороли і не вкинули в Сапалаївку.

Так що не треба тут нагнітати інтерес до ЗАВІДОМО ПРОВОКАТИВНОЇ теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що не треба тут нагнітати інтерес до ЗАВІДОМО ПРОВОКАТИВНОЇ теми.

Особисто мені завжди було цікаво послухати протилежну точку зору. Для того що б зрозуміти хто ж все таки правий. Ніякої провокативності в темі не бачу. Людина висловлює свою думку. Не варто піднімати стільки кіпішу, якщо її погляди не збігаються з вашими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому б не зайти в синагогу і не спитати -голокост був, чи це вигадка?

А ще краще спитати про ,,революцію гідності ,,у її безпосередніх учасників.

Спитати прямо, не ховаючись тут за ніками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, можливо ти здивуєшся, але я спілкувався та спілкуюся з учасниками тих подій з обох сторін. Часто теми які ми обговорюємо дуже гострі та "не лицеприяные". Але не зважаючи на це ніхто мене ніколи не обзивав так як тут на форумі лише за те що я висловлював протилежну думку. Взагалі у мене склалося враження, що деякі форумчани, що брали участь у минулорічних подіях - перероджені комуністи. Так само нетерпимо ставляться до протилежної точки зору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу тролі відробляють свою платню зповна. І якось активізувались останнім часом на Борді.

А забанити їх ніяк? а то це розкидання калу по території вже якось набридло.

ніхто мене ніколи не обзивав так як тут на форумі

ну раз так погано тут - можна сюди не заходити.

але ж гроші то відробляти потрібно :)

тому і займаєтесь мазохизмом....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу тролі відробляють свою платню зповна. І якось активізувались останнім часом на Борді.

А забанити їх ніяк? а то це розкидання калу по території вже якось набридло.

ніхто мене ніколи не обзивав так як тут на форумі

ну раз так погано тут - можна сюди не заходити.

але ж гроші то відробляти потрібно :)

тому і займаєтесь мазохизмом....

Ну чому погано? До хамства та істерик деяких бордівчан я вже звик :). А стосовно забанити ... Ви здивуєтеся, але якби на цьому форумі зареєструвалося скажімо 100 американців - 50 з них довелося б забанити :)

p.s.: ви ніколи не задавалися питанням чому з самого початку українсько-російської війни Стівен Сігал послідовно виступає на стороні Росії? Ніколи не було це дивним?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.s.: ви ніколи не задавалися питанням чому з самого початку українсько-російської війни Стівен Сігал послідовно виступає на стороні Росії? Ніколи не було це дивним?

а він що нобелівський лауреат, чи володар Оскара?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Східні єдиноборства вони такі.

Декілька раз пропустив в голову і всьо - ти вже за расєю...

З.І. Може про Депардьє поговоримо, а то Сігалу з-за океану може не так як з Франції видко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби Сігал хоч рік прожив в Україні, то так, було б дивним, а так, нє, не дивно. А тобі не дивно, що росіяни деякі, настільки розумні, що проживши стільки в кацапстані, на фоні тієї всієї вакханалії, знають, що відбувалось й відбуваєтся насправді. Подивись Мальцева, на ютубі, канал Артподготовка *Плохие новости* , будь яку з трансляцій, він щоденно вєщає крім вихідних, взнаєш багато нового, про РЕАЛЬНИЙ стан речей в кацапстані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повертаючись до теми: так що ж все таки це було в минулому році? До речі цікавить думка тих людей які вибрали "Інший варіант". Якщо не революція і не переворот - то що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

назва залежить від того, по який бік барикад ти був

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

назва залежить від того, по який бік барикад ти був

а як же об'єктивність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З точки зору політолога це була політична революція. Суб'єктивним роздумам тут немає місця, тому й голосувалка ні до чого. Треба дивитись за таблицею, якщо порівнювати події 2004 і 2014 року:

Snymok.jpg

Більше можна прочитати у цій статті.

На цьому можна поставити крапку, а тему закрити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повертаючись до теми: так що ж все таки це було в минулому році? До речі цікавить думка тих людей які вибрали "Інший варіант". Якщо не революція і не переворот - то що?

тут дві частини, що почалось, й чим закінчилось. Почалось як революція, закінчилось *як зазвичай* Був би переворот, був би зразу явний лідер, а так, Порох своєчасно *підсуєтився*, вчасно зрозумів, що *лапша на вуха* все ще дієвий інструмент й впевнено цим скористався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше можна прочитати у цій статті.

Тижнів за два тому одна з моїх колишніх студенток поцікавилась на ФБ: «Чи можна події 2014р. в Україні вважати революцією?»

Перша ж фраза заставила посміхнутися. Бідна вона б була якби поставила таке питання на цьому форумі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цьому можна поставити крапку, а тему закрити

а як же тролі?

їм потрібно зарплату відробляти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...