Перейти до змісту

Кудою краще їхати на Івано-Франківськ (Яремче)?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто їздив нещодавно, кудою краще їхати на Івано-Франківськ (Яремче)?

Точно відкидаю дорогу через Радехів - машину шкода.

Опубліковано

Дубно-Тернопіль-Франківськ. Дорога не фонтан, але більш-менш і їхати краще в світлу пору доби

Опубліковано

Найкраща дорога Луцьк-Дубно-Львів-Рогатин-Івано-Франківськ, але це + приблизно 70 км, дивлячись яке у Вас авто. Якщо кліренс не високий і авто швидке, то краще їхати цією. Бо ще є найкоротша дорога до Франківська - 265 км, але дорога місцями погана. Я бусом катаюсь саме нею, десь по часу 4.5-5 год.

Опубліковано

Бо ще є найкоротша дорога до Франківська - 265 км, але дорога місцями погана. Я бусом катаюсь саме нею, десь по часу 4.5-5 год.

"А вот тут по-подробнее..."

Опубліковано

Через Рогатин їзжу часто, є пару місць жахливих, після Львова, але вони не довгі, якщо обережно то можна їхати. Дубно - Львів дорога супер.

Опубліковано

возили зимою на яремче через турагенство, водій поїхав Луцьк-Дубно-Тернопіль. авто було "рено-трафік" дорогоюю був задоволений як для України. їхали від 80 до 120 км/год. в машині можна було навіть спати незважаючи на похитуваня (крім водія звісно), заїхали за 5,5 год

Опубліковано

Бо ще є найкоротша дорога до Франківська - 265 км, але дорога місцями погана. Я бусом катаюсь саме нею, десь по часу 4.5-5 год.

"А вот тут по-подробнее..."

Повідомив: vaz75

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Отже резюмую, може кому знадобиться.

До івано-Франківська їхав маршрутом Луцьк-Полонка-Берестечко-Буськ-Бурштин-Івано-Франуівськ. 245 км. Дорога м'яко кажучи не фонтан, часто великі ями, деколи відсутність дороги як такої.

Назад вирішив більше не випробовувати долю і поїхав маршрутом Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль-Дубно-Луцьк. 296 км. Дорога нормальна, відремонтована, особливих ям не помітив. хоч і на 50 км довша, але часу на дорогу, бензину і нервів використав менше.

Опубліковано

Назад вирішив більше не випробовувати долю і поїхав маршрутом Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль-Дубно-Луцьк. 296 км. Дорога нормальна, відремонтована, особливих ям не помітив. хоч і на 50 км довша, але часу на дорогу, бензину і нервів використав менше.

А мені більше сподобалась дорога Івано-Франківськ-Стрий-Львів-Броди-Дубно-Луцьк. Вона хоч і найдовша, але найменший розхід палива на 100 км вийшов і нервів менше ))). А кусок Івано-Франківськ-Тернопіль найважчий

Опубліковано

Я через Тернопіль останніми роками їжджу. Одного разу через Стрий пробував, але машину шкода тому й відмовився від такого маршруту.

Опубліковано

...Одного разу через Стрий пробував, але машину шкода тому й відмовився від такого маршруту.

Я їхала в лютому 2015. Так кусок ІФ-Стрий також не дуже, але і не гірший за ІФ-Тернопіль. Зате з Стрия до Дубно - швидко і зручно.

Опубліковано

На Стрий не їхав, а от дорога на описаному мною вище шляху полатана, місцями замінено частини асфальтного покриття

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Підкажіть, з травня 2015 року нічого не змінилось? Краще їхати через Дубно-Тернопіль-Бучач?

Опубліковано

Їхав перед виборами через Львів, Рогатин - дорога яйцем покоти (менше 100 не їхав). Близько 20 км поганої дороги було в районі Радехів - Камянка-Бузька. Можливо до цього часу відремонтували.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Апну темку, хто недавно їздив в ту сторону, кудою краще їхати?

На форумах вичитав, що найкраща дорого через Львів-Рогатин. А на інших маршрутах хтось в курсі якій стан дороги?

Опубліковано
14 часа назад, Lisovic сказал:

На форумах вичитав, що найкраща дорого через Львів-Рогатин

однозначно!

їхав тудою в середині червня, мало того що покриття в дуже хорошому стані, так ще сама дорога мальовнича, гірки - спуски - повороти - скучно не буде :) 

Опубліковано

Вчора їхав дорогою Львів-Луцьк. Повністю новий асфальт на ділянці Луцьк- Радехів і Радехів-Камянка-Бузька. Від Камянки до Львова старий асфальт, але то абсолютно терпимо. Лишився нечіпаним сам Радехів. Там ділянка в 500 м (в самомому місті) - повна дупа.

Опубліковано

А через Тернопіль хтось їздив в цьому році, як там дорога? Читав що полатали трохи і вже краще ніж було, але наскільки краще?

Опубліковано
11 минуту назад, Lisovic сказал:

А через Тернопіль хтось їздив в цьому році, як там дорога? Читав що полатали трохи і вже краще ніж було, але наскільки краще?

Через Львів набагато краще. Нема смислу тудою їхати. Через тернопіль місцями полатали, іншими місцями порозбивали.

Опубліковано
On 19 Серпень 2016 р. at 10:11, jack74 сказано:

@Vgadomsky троха не в ту тему запостив. Львів-Луцьк тута

Дякую, що поправив.

Але тут, думаю це теж не зайве. Бо люди розглядають варіант доїзду до франика через Львів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...