Перейти до змісту

Потрібна послуга безкоштовного фотографа! :)

saperavi

Рекомендовані повідомлення

коли точно весілля? скажіть дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому ви накинулись на Сапераві? Адже для тих, хто тільки починає фотографувати, але вже вийшов на більш-менш пристойний рівень і хоче спробувати себе у весільній фотографії, існує проблема - не замовляють, бо немає весільних фото в портфоліо. А де ж їх узяти? Не бігати ж в парку за чужими нареченими))) Для таких людей, я вважаю, це гарна нагода, і впевнений, що бажаючі знайдуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію що ТС усвідомлює, що послуга даного формату передбачає відсутність будь яких претензій до фотографа у випадку, якщо щось піде не так чи фото невийдуть?

о, ось і майстри підтягнулись, САМЕ ТАК!

У вашому випадку я б представив це по іншому- можливість отримати в портфоліо хороші фото з цікавою парою.

Хоча мені якось у Києві одна пара пропонувала таке - зйомка на катері, по Дніпру, при цьому катер орендується, замовлений заміський ресторан і т.д.

мене це не зацікавило, але знаю, що є люди, котрі фотографують час від часу весілля просто так бо цікаво, але лише прогулянку і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я особисто не налітаю--а розцінюю як гарний шанс набути досвід!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому ви накинулись на Сапераві? Адже для тих, хто тільки починає фотографувати, але вже вийшов на більш-менш пристойний рівень і хоче спробувати себе у весільній фотографії, існує проблема - не замовляють, бо немає весільних фото в портфоліо. А де ж їх узяти? Не бігати ж в парку за чужими нареченими))) Для таких людей, я вважаю, це гарна нагода, і впевнений, що бажаючі знайдуться.

та ніхто не накинувся, спок!

"мозковий штурм" в дії, це нормально. А от, що бажаючі знайдуться і не один, це точно, бо нагода дійсно хороша!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавлю від себе,що достойна оплата стимулює більш відповідальніше відношення до роботи і піднімає самооцінку, а значить заставляє тримати марку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію що ТС усвідомлює, що послуга даного формату передбачає відсутність будь яких претензій до фотографа у випадку, якщо щось піде не так чи фото невийдуть?

Тут ще як глянути.

Скажімо, сантехнік-рукожоп може переробити криво-змонтований унітаз, портрет може намалювати інший, більш проф. художник, штани полагодити більш досвідчена кравчиня.

А щоб весілля заново робили по причині невдахи-фотографа власника зеркалки, не чув, не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так влаштуйте бордовку

в м. Ківерці на кінець травня.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осталось найти музыкантов, которые работают за аплодиссменты, и тамаду, которую за работу покатают на машине по Киверцах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По моєму, в автора теми цілком нормальна пропозиція. Зустрічав аматорів-фотографів, в яких виходять доволі пристойні фото (мають свій художній погляд) але, ще ніколи не пробували себе у весільній зйомці... якраз є шанс спробувати і зробити своє перше весільне портфоліо. Наприклад, в сша, фотографи-початківці в більшості випадків так і роблять... самі пропонують безкоштовну зйомку (попередньо показуючи хоч якісь свої роботи заказчику) в обмін на перший досвід весільної фотозйомки та право використовувати ці фото у свому портфоліо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед тим як знімати за бабосікі, то в принципі так і стартував, на шару (за хавчик) знімав, даби набатись досвіду, підмазувався до профі другим фотографом і зливав рави за так, а потім сам собі грався. Уява та фантазія зашкалювала, а от практики не було, вуаля, от і вихід.

Зараз фотографією займатись немає часу, дзеркалочку і чемодан оптики з прибамбасами віддав у добрі руки, а сам в інше русло з головою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаю багатьох, хто приблизно так починав і яким було і є що показати з своєї творчості.

знаю багатьох, хто ставив з себе казана що з піною у рота і добре вміє це робити до цього часу :_06:

а тих, хто просто бла-бла-бла, і так всі знають :_05:

можливо хто вже зрозумів, що топікстартер "нєвєсту нє танцуєт", а заклався(чисто символічно) з колегою, що в такий спосіб знайде парочку достойних аматорів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо хто вже зрозумів, що топікстартер "нєвєсту нє танцуєт", а заклався(чисто символічно) з колегою, що в такий спосіб знайде парочку достойних аматорів.

То треба було б Вам так і написати- заклався(чисто символічно) з колегою, що в такий спосіб знайде парочку достойних аматорів.(с) :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

справу зроблено чудово!

дякую всім за думки, багатьох підтримав.

як завжди, ті хто, погодився, слюні тут не пускали))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну от, заодно і можливість є результатом хвастанути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Добавлю від себе,що достойна оплата стимулює більш відповідальніше відношення до роботи і піднімає самооцінку, а значить заставляє тримати марку.

Цікавить,яка сьогодні достойна оплата фотосесії на 2 години ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить,яка сьогодні достойна оплата фотосесії на 2 години ?

ціна залежить від типу зйомки: студійна чи на вулиці, від умов віддачі знятого матеріалу і т.д.

орієнтовно 1000 грн при зйомці на вулиці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осталось найти музыкантов, которые работают за аплодиссменты, и тамаду, которую за работу покатают на машине по Киверцах!

Чого впадатися в крайнощі. Є починаючі фотографи які хочуть практикуватись і втілювати якісь ідеї і працюють за аплодисменти і транспорт... Перукарі, візажисти, художники... багато хто може влаштовувати такі акції. Якість звісно не як у профі але і безкоштовно/"за пиво"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є починаючі фотографи які хочуть практикуватись і втілювати якісь ідеї і працюють за аплодисменти і транспорт...

їх значно менше ніж тих хто бігає з кітовим зеркалом тижневої давності і стриже кеш на п"янках\христинах\корпоративах ібо ФОТОГРАФ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...