Перейти до змісту

[Львівщина] Прилбичі


stal1n

Рекомендовані повідомлення

Карасине ельдорадо. Звіт з рибалки Прилбичі,26-28.04.2015

Компаньйони: Шевчук Віктор, Шевчук Сергій.

Погода: температура +24, вітер переважно південний і південно-західний 2-5 м/с, тиск 728 мм. рт. ст.. Небо було або зовсім чисте, або зрідка пропливали білі хмаринки.

Рівень води: норма.

Час ловлі: ловив з неділі по вівторок, переважно зранку і геть ввечері. Вночі зовсім не ловив, а в день не клювало.

Місце: п'яте поле(західна частина ставу), геть аж за риболовними секторами в корчах, метрів за 200 від малої дамби.

Вартість рибалки: ми були на чергуванні: пильнували цю частину ставка від браконьєрів, тому грошей за риболовлю не платили.

Зловлено: 50 карасів загальною вагою 27 кілограм. Також було кілька карпиків до кілошки, які відразу ж випускалися.

.

Наживка: опариш.

Прикормка: сипуха profi полуниця карп-карась, стік-мікс печінка трофей, панірувальні сухарі, смажена мелена конопля, суміш для пва пакетів полуниця rocket baits, пелетс полуниця rocket baits, мелена суха кукурудза, бустер біо-імпульс tandem baits, бустер краб-банан tandem baits, сипуха профі оригінал.

Снасті: фідер з оснасткою патерностер або тяжкий фідер з оснасткою method.

Як і минулого так і позаминулого року я приїхав сюди з хлопцями з карпового клубу на чергування. Про саме чергування і наші пригоди можу розказати багато що, але то був би оффтоп, тому цей допис буде суто про рибалку. Якщо стільки інформації читати влом, то відразу прокручуйте сторінку вниз до слова "Висновки".

День перший

Приїхали ми на місце і почали облаштовувати табір на три дні вперед. Я відразу навмання закинув у воду фідер з грузиком і з мотилем+опришем на гачку. Поки ми ставили намет і розбирали речі відбулась покльовка і красень карасень змусив мочити садка. Ура!

20150426_Fishing_Prylbychi_011.jpg

Перша рибка!

Я проміряв грузиком дно і виявив чи то коряги чи то затоплені кущі на відстані 50 метрів від берегу. То ж вирішив ловити рибу на 40 метрах, щоб було ще трохи запасу зупиняти карпів :)

Чесно признаюсь, спочатку я закидував відразу пару фідерів, щоб дізнатись де стоїть риба, але коли карась "пішов", то ловив лише одним. Тим більше, що процес виважування кожної риби займав трохи забагато часу і потрібно було бути дуже уважним, бо риба дуже файна і сильна. Спочатку я ставив повідок 0.14, потім перейшов на 0.12. Пробував застосовувати фідер-гам, але на таку оснастку чомусь покльовок взагалі не було. Тому вся надія була на фрикціон котушки, гнучкість вудки і спокійні нерви :)

20150426_Fishing_Prylbychi_019.jpg

Дуплет з двох карасів відразу

Карасі гарно клювали десь до першої дня, потім все рідше поки кльов зовсім не припинився. Тому я відклав в сторону фідер і почав експерементувати з методом на тяжкому фідері. Прикормка рибно-м'ясна, нажива пелетс. І що цікаво, карасі клювали! Звісно я більше розраховував злапати карпа цією снастю, але й лаптів теж було тягати добре.

20150426_Fishing_Prylbychi_020.jpg

Метод

Мій друг Вітя тим часом закормив якусь там точку в 115 метрах від берегу і поклав туди бойли. У нього була лише одна покльовка, але риба завела в корчі в 50 метрах від берегу і там все заплутала й порвала. До речі, я теж пробував спіймати рибу з дальньої дистанції, але теж обірвав методну снасть. Більше не випендрювався і ловив лише перед тими затопленими кущами.

20150426_Fishing_Prylbychi_022.jpg

Датч працював!

Ввечері почав перейшов на фідер, але риба не брала. Лише постійно черкала жилку і потягувала квівертіп. Я збільшив довжину повідка з 30 до 50 сантиметрів. Потім змінив гачок з №14 на №16. І почав ловити! Аж самому було дивно, що це вдалось.

Цікава деталь, поряд зі мною рибалив і Сергій. Ну так от, він за цілий день і вечір не спіймав жодного карася. У нього не клювало зовсім. Лише після заходу сонця він витягнув йоржа :)

Можливо причина в прикормці, він використовував "Megamix срібний карась". Можливо винувата його грубувата фідерна снасть і поганенькі гачки, не знаю. Але коли в мене не клювало я все-одно перезакидав годівничку і пробував всіляки пшикавки на опришах, підсажував мотиля, навіть замінював на хробака. Коротше, я постійно пробував щось змінити і тримати темп.

Окремо два слова про прикормку. Як я вже написав вище, вона складалсь з багатьох компонентів. Насправді вона у мене була заготовлена в сухому вигляді ще рік тому, ось з цієї рибалки. Весь цей час я дивився на трьохлітрову банку в тумбочці і мріяв про те, що використаю її в Прилбичах =] Суміш вийшла крупнодисперсною, випила вкрай багато води перш дійшла до кондиції, я її зволожував раз 5. Взяв з собою 3 кг, використав за три дні півтора

20150426_Fishing_Prylbychi_029.jpg

Прикормка

Цього дня я спіймав найбільшого карася в своєму житті. 1089 грам, радості не було меж. Виважував на повідку 0.12, екстрим ще той. До речі, під час виважування не втратив жодної риби. Лише раз риба при покльовці порвала повідок другого дня.

20150426_Fishing_Prylbychi_026.jpg

Мій найбільший карась в житті

Можу точно сказати, що клювало хвилями. То інтенсивно відразу після закиду, а то провал зовсім в кльові на кілька годин.

Вночі клювали суто меленькі карпики в грам 300-600. Мені то було зовсім не цікаво, то ж я припинив ловлю. Тим більше, що всю ніч ми по черзі чергували і допомагали охороні.

День другий

Я прокинувся десь о восьмій, хлопців немає. Вони десь поїхали помагати охороні на ставку в район третього поля.

Ось цього ранку другого дня був найкращий кльов. Риба просто билась за мою наживку, клювало через 10-20 секунд після закидання. І всі карасі як на підбір, просто мрія. Я навіть перейшов на повідок 0.14(який порвався при покльовці) і потім на 0.16 — риба вже не боялась. Багато тут розписувати немає що. Закинув-витягнув. І в цей же час карасі робили мерву в корчах і під берегом — нерестились. І чим гучніше терлися, тим краще клювали.

20150427_Fishing_Prylbychi_048.jpg

Весняний карась в Прилбичах

Клювало десь до години десятої-одинадцятої і все. Відрізало-припинилося. Якраз коли повернулись хлопці. А я вже мріяв то все засняти на відео, було б не гірше як в Салапіна чи Попова :) Шкода, що не встиг гарно зняти таких кльов. Пробував звісно сам, але виходило не дуже.

Вдень ми насолоджувались справжнім літом в квітні, відпочивали і готували смачну їжу. Що дивно, рибу абсолютно не цікавила наживка на фідерах, за кілька годин жоден опариш не постраждав.

20150427_Fishing_Prylbychi_071.jpg

Стяг у нас на базі

Під вечір мало б щось клювати, але було глухо. Лише риба черкала ліски. Тут вже не допомагали ні зміни гачків-повідків, нічого. Тому я вирішив зробити ставку просто на метод, де товщина повідка й номер гачка значення не мають. Клювати почало лише після заходу сонця.

І ось в цей проміжок часу, коли сонце вже сховалось, але хоч щось було видно і пішла жара. Карась вішався і стягував датч мастера у воду. Навіть сталось те, про що я мріяв лише в своїх мокреньких снах : я злапав линка на Прилибичах. Линка!! Коли я готувався до цієї рибалки, то крім основної дуже складної прикормки(яка могла і не спрацювати), взяв з собою треперівську "Карп-лин-карась" з таким же атрактантом. Але та не пригодилася, все відбулось й так. Мрії збуваються.

20150427_Fishing_Prylbychi_076.jpg

Мій найбільший лин в житті

Поки геть не стемніло ще клювали гігантські карасі. А як кінчики фідерів розчинились в темряві хтось знову натиснув ту кнопку "викл". До речі, цього вечора навіть Сергій витягнув пару карасів. Ох, які ж тут весною карасі... Справжнє карасьове ельдорадо

20150427_Fishing_Prylbychi_078.jpg

Карась

День третій

На відміну від минулої ночі карпики не клювали, взагалі нічого не брало. Я прокинувся десь о п'ятій і почав збиратись, бо треба ж було ще потрапити на роботу. Фідер мовчав десь до години восьмої, потім карась почав тертись і відбулась коротка серія покльовок.

Загалом третього дня ми вже й не ловили, а складали табір і пакували пречіп з машиною. Загальний улов мене звісно вразив, ще ніколи я стільки риби з води фідером не діставав.

20150428_Fishing_Prylbychi_088.jpg

Загальний улов

Дорога додому була важкою, в машину ми сіли десь о десятій ранку, а приїхали аж майже в четвертій. Лише по селу Прилбичі ми їхали хвилин 40, там дорога в одних місцях розбита, а в інших нашарування розплавленого асфальту.

Загалом це була одна з тих рибалок, які запам'ятовуються на все життя. Для абсолютного щастя не вистачило лише якогось трофейного карпа. Ну нічого, хай ще трохи підросте до наступного разу :)

Відео рибалки:

Висновки:

  • Карась брав хвилями, важливо було не пропустити момент кльову;
  • Працювала інертна прикормка з великими часточками;
  • Найкраща наживка — опариш;
  • Карп мовчав;
  • У мене клювало, а в напарника в трьох метрах від мене - ні;
  • Риба дуже велика, гарна і сильна;
  • Нам вкрай пощастило з датою виїзду і погодою.

Цей же запис в мене на бложику зі всіма фотографіями: Карасине ельдорадо. Звіт з рибалки Прилбичі,26-28.04.2015

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми звичайно дико раді, що ви за рибалку не платили, але мабуть таки варто вказати, скільки треба було б заплатити ? Бо в наш час, сумма за рибалку, реально може стати несподіванкою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми звичайно дико раді, що ви за рибалку не платили, але мабуть таки варто вказати, скільки треба було б заплатити ? Бо в наш час, сумма за рибалку, реально може стати несподіванкою

Вартість фідерної рибалки 100 гривень.

Тут розписав більш детально всі умови: http://rivnefish.com/lakes/prilbichi/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Луцька їхати ну дуууже далеко

та там і без їхати, почитав правила, можливо воно так і треба, так і має бути в цивілізованій країні, але в сукупності то реально повна жесть - *шаг влево, шаг вправо - попытка к бегству, прыжки на месте - провокация*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, якби такий став був поблизу Луцька - я б на такий їздив. Мені не треба риба на пательні - мені треба відпочинок, та задоволення від гарного улову :)

Бо скоро лише на таких ставках можно буде упіймати рибку та побачити чистий берег.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, якби такий став був поблизу Луцька - я б на такий їздив. Мені не треба риба на пательні - мені треба відпочинок, та задоволення від гарного улову :)

Бо скоро лише на таких ставках можно буде упіймати рибку та побачити чистий берег.

дану перестань. Імхо достатньо вчасно й нормально зариблювати став, й не ставити сіті самому й слідкувати, щоб інші не ставили. Все інше імхо перебор. Довго можна спорити про відношення власник - рибак, порядність з тієї й іншої сторони, але можна більш меньш досягнути прийнятного консенсусу для обох сторін, а не перетворювати риболовлю або в повну вакханалію, де кому більше повезе й хто кого крепше намахає (власник воду приспустить чи рибак вночі сітку поставить й інше), або як в данному випадку - схема проходу й поводження на *режимному* обьєкті, де без дозволу й пер*нути не можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, кожному своє :). Я кажу про себе...мені не приємно бачити як рибаки заплативши 50 грн вивозять по декілька кіль риби, навіть такої, яка б ще росла... але ж як так, вони заплатили аж 50 грн, тому навіть карпік на долоню для них трофей.... І зариблюй той став хоч до усрачки...

Але то все лірика :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та там і без їхати, почитав правила, можливо воно так і треба, так і має бути в цивілізованій країні, але в сукупності то реально повна жесть - *шаг влево, шаг вправо - попытка к бегству, прыжки на месте - провокация*

Дозвольте поцікавитись, що ж такого страшного є в тих правилах? ;)

І покажіть мені ще якусь водойму, де можна впіймати 27 кілограм карася за риболовну сесію.

Ну й на сам кінець, де я можу приїхати і спіймати 20-ти кілограмового карпа, крім Прилбич?

Дякую)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ульянники=) і вроді є ще 1 чи 2 спортивних ....помойму і в нас в Шеплі щось таке планувалось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я за гарний відпочинок, рибу можна і випустити щоб потім знову отримати задоволення від її виважування. Але це на спортивній водоймі. А можна більше за спортивні водойми на волині бо незнаю жодної, пишуть Ульяники то розумію можливо інфо за цю водойму http://ozero-ulyaniki.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І покажіть мені ще якусь водойму, де можна впіймати 27 кілограм карася за риболовну сесію.

а особисто мені не треба 27 кг карася, 5-10кг цілком достатньо, всерівно я собі десь 3 кг оставляв, остальне роздавав родичам й друзям. А ловив так колись в Колодеже, на правому ставку, в Стьопи, майже жодного разу без риби не повертався, хай кілогамчик але ловив, а в основному як і написав вище - ловилось по 5-10кг карася . Й карпики попадались. Різні. В знайомого на моїх очах вудку з підставок вкрав карп. Що власник зробив з тим ставком, що карась перестав клювати ВЗАГАЛІ, я не знаю, але відпочивалось там нормально, багаття палилось, шматок сала чи ковбаси жарився, сєток не ставилось (хоча сторож сам ставив регулярно), після себе перед виїздом прибиралось (складалось на купку, в місці де горіло багаття). Й не було таких диких *режимних* умов. Їздив туди декілька років підряд, а потім чомусь наступив капєц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А воно весь час так паро років і капец Забороль,Боголюби,Мамая ставкі...і тд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

ІІІ фестиваль по ловлі хижої риби спінінгом "Total Spinning" с. Прилбичі, Львівська обл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 10 місяців потому...
Здійснилось давно бажане: поїхав на рибалку в Прилбичі по весні. Розраховував на карасине ельдорадо, але не так склалося як бажалося. Я так і не дочекався за три дні жодної покльовки знатного Прилбичського карася.
20160422_Fishing_Prylbychi_032.jpg
За те прийняв участь в справжній карповій сесії.

- Карась не клював. Ні в кого. Ні на що. Ніде;
- Холодно й вітряно, тиск вниз, вночі мороз;
- Мої компаньйони з команди Pelzer Луцьк-Рівне випробовували свої карпові годувальні програми;
- Всього було злапано два десятки коропів, в середньому вагою понад 5 кілограм, було кілька тузів й кілька десяток і одна п’ятнадцятка;
- Особисто мені вкрай не пощастило з погодою :(

Кілька фоток з рибалки:
20160422_Fishing_Prylbychi_068.jpg
Це справжній шторм на водоймі при вітрі з силою 9м/с

20160423_Fishing_Prylbychi_142.jpg
Різноманітні прикормки для карася, все до спини

20160423_Fishing_Prylbychi_101.jpg
Фідер

20160423_Fishing_Prylbychi_118.jpg
Метод

Ну а далі просто гарні рибки :)
20160422_Fishing_Prylbychi_056.jpg

20160423_Fishing_Prylbychi_130.jpg

20160423_Fishing_Prylbychi_147.jpg

20160423_Fishing_Prylbychi_109.jpg

IMG_9817.jpg

20160423_Fishing_Prylbychi_151.jpg

2016-04-23%2B19.26.43.jpg

2016-04-22%2B20.00.16.jpg

2016-04-23%2B17.06.50.jpg

Про це все детальніше з усіма фотками і відео на моєму рибальському щоденникуі: http://rivnefish.com/blog/2016/04/25/prylbychi-2/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Компаньйони: Слава Воронцов, Станіслав Белощук, Віктор та Сергій Шевчуки.

Погода: нестабільна. Вітер був сильним і кілька разів змінював свій напрям. Першого дня зранку сонечко, потім хмарно. Вночі дощ, дуже сильний часом. Наступний день холодний, без сонця, з мрякою. Іноді накапував дощ. Цілу ніч противний дощ. Третій день почався сірими хмарами, але з дев'ятої ранку вони змінились яскравим сонцем і чистим небом.

Рівень води: в нормі.

Час ловлі: ловив постійно, але вночі над вудками не сидів.

Місце: сектор номер 36, у друга Северина номер 35.

Вартість рибалки: 250 гривень за оренду сектору на добу + 50 гривень за бронювання.

Зловлено: Карпятники набомбили карпів. А от фідеристи перебивались рідкими покльовками карасів. Було ще кілька здорових червонопірок.

Наживка: поп-апи Haldorado - нуль. А стоп, брешу: вночі взяв одного коропчука кілограма на пвітора. Пелетс - нуль. А от на опариші були покльовки.

Прикормка: VDE "Carp Method Mix". На іншому методі Haldorado лимон.  На класичному фідері ловив на прикормку власного приготування з додаванням траперу giant lake.

Снасті: фідери.


Вступ

Неочікувано у Стасіка жінка з дитиною поїхали десь на відпочинок і він мав можливість "махнути на рибу". Куди ж поїхати карфішеру, щоб набратись позитивних вражень ще на рік вперед? Відповідь очевидна і це Прилбичі. Одна з найкращих водойм Україні зі спортивної ловлі коропа.

Щоб дорога була не такою дорогою, я вирішив шукати ще третього хворого на голову. Але так склалось, що на цю авантюру погодився ще й Вітя Шевчук. Він же взяв з собою свого брата. Так як компанія вже ніяк не влазила в одне авто, то вирішили їхати двома. Я від початкового свого плану не відмовився і запропонував їхати ще одному чоловіку - Славіку. Це була його давня мрія порибалити в Прилбичах.

Готуватись до виїзду почали ще за два тижні. І то готувались так дотошно, що я вже іноді думав, що взагалі нікуди не поїдемо. Дні минали довго, час тягнувся вічно. Але ось він, світанок п'ятниці. І ми рушаємо на Прилбичі!

medium-89282aa2e1da0c715aa2cd388baf0207.


День перший

Виїзд о четвертій (Віктор проспав, тому насправді о чевертій тридцять) і вже о восьмій ми реєструємось на охороні. Приїхали на крайні сектори, а там зайнято. Чоловік без жодних претензій відразу звільнив нам місце і по ходу вийнявши з води два карасі (КАРАСІ, ну такі знаєте Прилбичські). В цей момент я даремно зрадів, що є кльов і я поб'ю всі свої власні рекорди. 

О десятій вже вудки у воді. Ставку роблю на 8 мм попапи від Хальдорадо. Вся прикормочна моя програма побудована на використанні солодких ароматів: на одній точці дорогий шоколадно-бісквітний метод мікс VDE і на інший цитрусових з коноплею та дрібним пелетсом. Щоб довго не розписувати: обидві палки стояли дубом незважаючи на часті перезакиди та зміни насадки. Не допомогло навіть дуже точне загодовування з човна. І така ситуація була у всіх трьох фідеристів. Чого не скажеш про наших карпятників.

У них на руках цього виїзду був повний карт-бланш. Нам дозволили користуватись човном у світлу пору доби для підгодовування та завезення оснасток. Тож Стас з Віктором цим скористались сповна. Перший ловив з-під корчів (які він називав "штрупаки") десь на відстані в 130-140 метрів, а другий просто завозив далеко снасті прямо перед своїм сектором на чисту воду, але дуже точно стимулював апетити в риби якимись своїми хитрими заманухами. Коротше, клювання не заставили себе довго чекати.

medium-a9f56e3c8bbd8f1809f5561dfd924d01.

У цих двох діячів клювало так добре, що вони навіть перестали вести облік риби.

На вечір доволі сильно похолодало і зібралося на дощ ще сильніше, ніж збиралося вдень. У мене десь в районі першої ночі якийсь "тузік" клюнув на тяжкий фідер і заплутав ще один мій фідер. Дуже заплутав, і то за секунди часу, адже я відразу зреагував на писк сигналізатора і вибіг з спальника. Довелось просто обрізати одну з снастей. Тепер треба купувати знову якісну моноліску на методну ловлю медіум фідером... Проклявши того півтора кілограмового нічного лускатого гостя я звалив спати. Інколи прокидався, але не від сигналізатора, а від тяжкого дощу, що барабанив по нашому намету.

Вітя вночі холоднокровно взяв пару риб, і були також 8+. У Стаса теж щось там клювало.

 
День другий

Ранок був бє. Холодна противна погодка з мерзенним дрібним дощиком-туманом.

medium-515376f58f2d8bb259fbb43ddeb70ff8.

Це був день моїх експериментів і пошуків риби на різних дистанціях. Що я лише не видумував, але результати були невтішними... Я отримав кілька клювань, але в більшості випадків відривало повідка (спочатку 0.16, а потім і 0.20). Вдалось затримати на точці якусь зграйку дрібних, до кілограма, дзеркальних  венгерських коропчиків. Але це не те, за чим я приїхав сюди.

А от у Сергія справи були трохи кращими. Йому чи то пощастило з місцем, чи то краще працювала його прикормка з різноманітними рибними запахами, але факт був на лице: у нього зрідка клювали карасі. Він втратив багато риби відразу після клювання, теж рвались повідки.

Слава в цей день взагалі нічого не спіймав. На вечір завіз оснастки світ за очі і гарненько прикормив. Це принесело йому найбільшого (поки що) коропа в його житті. Саме цікаво те, що виважував та підсачував він його сам, вночі, посеред ночі та ще й в дощ. Радості та заряду адреналіну він отримав сповна.

А от Стас з Віторем відривались в цей день як могли. Наловились і намахались веслами. Стас ввечері навіть їсти нічого не міг, заснув мало не за столом. Бідняжечка.

medium-147b5278f788c28ea2d19b588bb90bde. 

Вибрана ними тактика спрацювала і принесла гарні плоди. От лише у нього було дуже крепке місце і реалізував він десь 30% своїх клювань. Дуже багато сходів і мертвих зачепів. Стасіку доводилось і у воду по шию лазити і на човні зайвий раз в дуже вітряну погоду виходити на воду. Ну, але загальний результат був того мабуть вартий. Він протащівся по повній.

medium-9d5eefd810d11a3d2a1f001557f9ff75.


День третій

Підйом на початку п'ятої і повний перехід медіум фідером на "класику": патерностер з годівницею кулею і опариші на довгому повідку. Дистанція ловлі 55 метрів. Карасі почали брати, але поклювали буквально півтори годинки. Також було кілька обривів більшої риби.

Славік поставив повідець 0.1 і замішав чергову прикормку. Йому вдалось підібрати ключик і до своєї риби. В останній день він таки половив карасів. Справжніх Прилбичських карасів розміром 600-800 грам. Я був мабуть ще більш радий за нього, ніж він сам.

medium-d41456a5e4ea3e5fbfac62326e85adaf.

Карпятники теж ще трохи половили своїх монстрів. То ж в загальному всі були задоволені виїздом. Хтось більше, хтось менше. Але ж вага чи кількість тої риби це показник, що стоїть не на першому місці від вражень від риболовлі, чи не так? 

Трішки атмосферного відео з цієї риболовлі:

https://www.youtube.com/watch?v=9qux6Jj-0M4

Гарна компанія, спартанська погода, чудово налаштована логістика з повноцінним харчуванням і піднесений настрій від живого спілкування з природою так далеко від дому. Що це потрібно чоловіку для щастя?

Деякі висновки

- на метод не клювало зовсім

- кльов карася був лише з відстані не менше як 55 метрів;

- пікер простояв дубом всі три дні зі найрізноманітнішими насадками;

- коропа ловили застосовуючи прикормочні програми на основі рибних запахів, раків, крабів, халібутів і тп.;

- чомусь попадалось доволі багато дрібних дзеркальних коропчуків, мабуть їх запустили сюди у великій кількості;

- з погодою не пощастило, літа зовсім не було :)

Цей же запис на моєму вебсайті зі всіма фотографіями: Непогода. Звіт з рибалки Прилбичі, 16-18.06.2017

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...