shvezigor Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:33 #51 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:33 shvezigor - раз не розшифровував, то не пиши так впевнено бо сам собі риєш ямуЯ це пишу, бо мене, дивує оця параноя на рахунок вірусів... Не такі вони страшні як їх малюють, і завжди можна знайти вихід.
bublik007 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:34 #52 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:34 перша порада установі, якщо компи включені, то відєднати їх від живлення і нічого самим не робити, якщо їм цінна інформація яка на компах була, хоча і не факт, що це допоможе минуло вже багато часу. Мабуть що пізно.... Ліля писала, що отримали на один, "відкрили", потім відкривали на іншому - ...."Відкрили, роздрукували, нічого не розуміючи, Потім відкрили даний лист на іншому комп'ютері..."(с)
Соромітник Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:35 #53 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:35 [дивує оця параноя на рахунок вірусів... Не такі вони страшні як їх малюють, і завжди можна знайти вихід. ...німа базара... питання тіко в ціні
Ko3bMa Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:36 #54 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:36 Я це пишу, бо мене, дивує оця параноя на рахунок вірусів... Не такі вони страшні як їх малюють, і завжди можна знайти вихід.Не ловили ви ще, мабуть, шифратора.
Zheny@ Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:36 #55 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:36 дивує оця параноя на рахунок вірусів... Не такі вони страшні як їх малюють, і завжди можна знайти вихід.Це не параноя - а факт.Значить - страшних вірусів не бачив, раз так говориш.Так можна - але зазвичай він - не такий простий.
shvezigor Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:40 #56 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:40 дивує оця параноя на рахунок вірусів... Не такі вони страшні як їх малюють, і завжди можна знайти вихід.Це не параноя - а факт.Значить - страшних вірусів не бачив, раз так говориш.Так можна - але зазвичай він - не такий простий.Ну тоді оголість весь список, хто і за який час, бачив той шифратор. Що не зміг нічого зробити, і прийшлось всю інфу вбити ?Я це пишу, бо мене, дивує оця параноя на рахунок вірусів... Не такі вони страшні як їх малюють, і завжди можна знайти вихід.Не ловили ви ще, мабуть, шифратора.А ви скільки зровили ?
Zevs_Isver Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:41 #57 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:41 народ, ну видихайте... воно вам тра ? хватить глумитися з людини ми не злі, просто хочемо застерегти інших користувачів і від вірусів, і від "рєшателей"
Ko3bMa Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:41 #58 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:41 А ви скільки зровили ?Неважливо. Часто спілкуюсь з тими, хто зловив. Цього достатньо?
shvezigor Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:48 #59 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:48 А ви скільки зровили ?Неважливо. Часто спілкуюсь з тими, хто зловив. Цього достатньо?Ні цього не достатньо, бо багато хто тільки розказує що бачив, що їх багато що вони щось там роблять. А як при ходить до діла то ні то не я то мені казали то я бачив... Я сказав так як є, на своїй практиці злосних яких не можна було б побороти не зустрічав. Тому хочу чути реальну статистику.
Ko3bMa Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:56 #60 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:56 Ні цього не достатньо, бо багато хто тільки розказує що бачив, що їх багато що вони щось там роблять. А як при ходить до діла то ні то не я то мені казали то я бачив... Я сказав так як є, на своїй практиці злосних яких не можна було б побороти не зустрічав. Тому хочу чути реальну статистику. О, то у вас все ще попереду Статистику? З восьми випадків двоє заплатили а шестеро переставили систему на новий вінт і чекають ліків. Інші, яких хз точно скільки, лікувались CureIt'ом.
Zheny@ Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:57 #61 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 12:57 Ну тоді оголість весь список, хто і за який час, бачив той шифратор. Що не зміг нічого зробити, і прийшлось всю інфу вбити ?ну зловила моя колишня директриса.Так само лист був десь із Італії. Це для неї норма. Прийшов лист у "архіві" cab. Відображалося воно як архів. Відкрила, там якийсь лист із хз чим. Якийсь текст.Далі, через кілька годин, вона сказала, що не може відкрити жодну фотку з флешки і жоден документ doc / xls / xlsx.Коли прийшов і глянув - все стало ясно. Якраз перед тим читав вищезгадувану тему про вірус-шифратор.На сайті вірус-інфо мені допомогти не змогли. Нажаль....Це із останнього.
shvezigor Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:01 #62 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:01 Ну тоді оголість весь список, хто і за який час, бачив той шифратор. Що не зміг нічого зробити, і прийшлось всю інфу вбити ?ну зловила моя колишня директриса.Так само лист був десь із Італії. Це для неї норма. Прийшов лист у "архіві" cab. Відображалося воно як архів. Відкрила, там якийсь лист із хз чим. Якийсь текст.Далі, через кілька годин, вона сказала, що не може відкрити жодну фотку з флешки і жоден документ doc / xls / xlsx.Коли прийшов і глянув - все стало ясно. Якраз перед тим читав вищезгадувану тему про вірус-шифратор.На сайті вірус-інфо мені допомогти не змогли. Нажаль....Це із останнього.Маєш даний вірус ? скинь.
Jack Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:04 #63 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:04 1 словом нашому брату добавиться роботи. Користуйтесь нормальними антивірусниками (хто що полюбляє) і поновлюйте їх своєчасно - не матиме клопоту. P.S. майте нормального admina
Zheny@ Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:08 #64 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:08 Маєш даний вірус ? скинь.Не маю, не колекціоную. Да й сам вірус нічого тобі не дасть.Забув додоати.Вірус своєї роботи не доробив. Бо інакше була б картинка на екрані, яку я уже самотушки знайшов. Один із не багатьох jpg файлів, який був не тронутим.На картинці була інструкція.Скачати tor-browser зайти по конкретній ссилці і там буде інструкція що робити далі, куди слати бабулєс.АПД. Антивірус стояв, і стояв оновлений. Це файлик, який шифрує. Він не несе загрози сам по собі.
bublik007 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:10 #65 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:10 1 словом нашому брату добавиться роботи. Користуйтесь нормальними антивірусниками (хто що полюбляє) і поновлюйте їх своєчасно - не матиме клопоту. P.S. майте нормального admina "Нормальний антивірусник", не панацея від всіх бід))) Та й не існує антивірусника, фаєрвола, і інших "допоміжних", які б на 100 процентів захищали систему.Скорше, "не блукати" там де не знаєш", і не "відкривати" сумнівні листи і за-архівовані файли від невідомих "добродіїв")))
Zevs_Isver Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:11 #66 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:11 Користуйтесь нормальними антивірусниками (хто що полюбляє) і поновлюйте їх своєчасно - не матиме клопоту.і не відкривайте файли з пошти
Zheny@ Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:11 #67 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 13:11 в таких випадках - 99,9% - людський фактор. І комп'ютерна не обізнаність (щоб не сказати - безграмотність). Мінімальні необхідні знання, якими нехтують усі користувачі - призводить до таких наслідків.
lilechka Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 14:39 Автор #68 Опубліковано 29 Квітня, 2015 в 14:39 чим допомогти ? я в перших повідомленнях писав - пишіть, домовимось .. і тут вже багато хто пропонував послуги .. комусь написали ? поки що прочитав тільки що "телефонують по фірмах" .. якщо є гроші нести на фірму і не довіряють тим людям що пропонують послуги тут - для чого тема ?допомогли визначити що це за фігня і що антивірусом вона не лікуєтьсяДякую!комп не мій, гроші не мої. Ваші варіанти я запропонувала, а володільці хай вирішують що робити
LSD Опубліковано 30 Квітня, 2015 в 14:14 #69 Опубліковано 30 Квітня, 2015 в 14:14 Є інфа церез яку дирку воно лізе? Пора UAC включити дома
lilechka Опубліковано 31 Травня, 2015 в 07:55 Автор #70 Опубліковано 31 Травня, 2015 в 07:55 Тим кому цікаво напишу як вирішили проблему, хоча більшість і так здогадується Програмісти Луцька не змогли побороти вірус. Всі дані були знищені, система перевстановлена
lilechka Опубліковано 31 Травня, 2015 в 09:54 Автор #71 Опубліковано 31 Травня, 2015 в 09:54 з програмістами особисто не знайомилась - імен сказати не можудля ремонту потрібна була саме фірма (через юридичні тонкощі), а не фрілансер (навіть якщо він реально крутий)ПіСі: перефразую, звертались не до програмістів, а до працівників фірм з обслуговування комп"ютерів
Zheny@ Опубліковано 31 Травня, 2015 в 19:10 #72 Опубліковано 31 Травня, 2015 в 19:10 звертались не до програмістів, а до працівників фірм з обслуговування комп"ютерівА можна запитатися? Скільки їм заплатили ? За те, що вони НЕ зробили.ЧИ грошей не взяли?
lilechka Опубліковано 1 Червня, 2015 в 18:19 Автор #73 Опубліковано 1 Червня, 2015 в 18:19 звертались не до програмістів, а до працівників фірм з обслуговування комп"ютерівА можна запитатися? Скільки їм заплатили ? За те, що вони НЕ зробили.ЧИ грошей не взяли?здається, близько 400 грн за два компа
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.