Перейти до змісту

продам материнку Asus C8HM70-I/HDMI з вбудованим процесором

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам материнську плату ASUS C8HM70-I/HDMI дуже компактного форм-фактора mini-ITX (розмір всього 17x17 см) з вбудованим двоядерним процесором Intel Celeron 847 Dual-Core @ 1100Mhz та чіпсетом Intel HM70. потужності плати вистачить для створення домашнього медіацентра, невеличкого сервера чи просто робочої станції у невеличкому корпусі. на платі присутні два порта SATA 6Gb, два роз'єма USB 3.0 та ще чотири USB 2.0, аудіопорти (Realtek ALC887), відеовиходи VGA та HDMI, гигабітный порт Ethernet (Realtek 8111F-G). також є повноцінний слот PCI-Express 2.0 x16, роз'єми під додатковий кулер (3/4-pin) та аудіо-панель, порт PS/2 під клавиатуру/мишу. пам'ять використовується ноутбучна, SO-DIMM DDR3 1066 чи 1333, під яку в наявності два слота.

по власних враженнях, материнка досить потужна та дуже зручна. Debian на ній просто літає, та й Windows 8 не тормозить. на офсайті є всі необхідні драйвери та детальний опис. BIOS має режими "для новачка" та "продвинутий". у "продвинутому" налаштунків просто безліч, як це завжди буває у Asus.

30970614i.jpg 30970615i.jpg

хочу за материнку 1700 гривень. в комплекті саме плата в упаковці, без папірців та дисків, але бажаючим можу зробити DVDR з драйверами. на перевірку три дні. самовивоз з центра Луцька чи можу завезти протягом дня.

пропозиції чекаю в приват. дякую за увагу!

• 11 місяців потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

оф топ.

купляв це чудо від гігабіта на такомуж проці...

стоїть віндовст 7 64 біта

1080 р тягне без проблем, також показує потокове відео (а саме торент тв до 720р, а 1080р вже тормозить) цілком добротна мамка для медіа центру

• 2 тижня потому...
Опубліковано

дякую за відгук. ютюб та вімео 1080p доречі тягне теж без тормозів )

нова ціна 1010 гривень

• 3 місяця потому...
  • 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...