dimmon Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:15 #1 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:15 Вот такие дела будьте аккуратны.
EleKtrik Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:18 #2 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:18 О протеінчик P.S. Хліб вернути, хробаків продати рибакам, для матеріальної компенсації
SanyaTT Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:20 #3 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:20 Це жива ковбаса П.С. і краще на борді не викладувати таку інформацію, так як були прицеденти що борда була закрилася на пару днів і писалося що спонсор ТАМ-ТАМ
Vadimm Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:22 #4 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:22 Хто виробник? Власне Там-Там?
dimmon Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:36 Автор #6 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 08:36 Хто виробник? Власне Там-Там? Вот производитель:
a.shmat Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 09:50 #7 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 09:50 Ще й написано: "Спробуй - це смачно!"
MACCEN Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 09:52 #8 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 09:52 а скільки таких хробачків ми їмо, не завжди передивлюєшся все прискіпливо...
Єретик Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 12:48 #9 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 12:48 Такій хліб хіба що на рибалку годиться, у якосты прикормки.
Vadimm Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:19 #10 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:19 Стрейч-упаковка була пошкоджена при покупці? Яка дата покупки чи коли ви його почали розпаковувати?Найкраще - не напрягати цим Там-Там, а напрягати СЕС, навіть для початку в телефонному режимі, вони скажуть що робити далі. Працював колись на цій пекарні, із сан умовами вроді було все добре, цех там чистий, причина може бути у сировині, у неправильному зберіганні продукції після виготовлення, тобто черв'ячки не пережили б піч, вони народились після випікання. Хоча я не технолог і можу помилятись.СЕС перевіряє цю пекарню регулярно, але якість перевірки, особливо всіх процесів від вивантаження на склад сировини і до завантаження готової продукції в фургон доставки, бажає кращого. Звертають увагу на зовсім інші речі, за які легше впаяти штраф. Штрафують обов'язково, за будь-що, мінімально, ібо апріорі нема такої пекарні де не було б порушень. Але реально, прискіпливо, не перевіряють.А Там-Там просто зробить все щоб зам'яти, їм шум не потрібен, і якщо ви хочете "пофіксити" причину, а не наслідок, то напрягайте або СЕС чи управління, або саму пекарню, якщо по хорошому. Номер телефону є на етикетці, мобільний директора легко гуглиться, або, якщо треба - дам в приватному порядку.Також ще деякі нюанси виробництва, які могли послужити причиною можу надати в приват, якщо цікавить. Тут антирекламою займатись не буду.
zaHARE Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:22 #11 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:22 СЕС це все до лампочки! Якось були хробаки в печиві,я до них приїхав,а мені кажуть-"Ну і що ми зробимо?"!!!!!Коли приїхав на магазин,то все печиво з вітрини було знято,люди з СЕС їх вже попередили.
Vadimm Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:23 #12 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:23 СЕС це все до лампочки!Практично, так, але чия ж тоді це робота якщо не їхня?
zaHARE Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:28 #13 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:28 СЕС це все до лампочки!Практично, так, але чия ж тоді це робота якщо не їхня?Я чесно скажу,зараз для виробників унікальний час.Можна з г.мна робити цукерки,продавати і за це нічого не буде.В молочних продуктах молока 20-40% і нікому до цього немає діла. Бо немає державного фінансування на аналізи і штрафи на виробників-продавців смішні.А в Польщі якось завод з виробництва мясних паштетів із землею зрівняли,бо кілька перевірок виявили порушень на кілька мільйонів штрафу.Тому зараз у них "Добре,бо польське"
dimmon Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:30 Автор #14 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:30 Этот хлеб брал часто т.к. действительно нравился, проблем вроде раньше не было. Но в этот раз когда покупал булку хлеба перебрал 2-3 штуки т.к. такое было первый раз, он был не похож на себя, более темно-серый что-ли, восстановленный может, не могу объяснить но не такой как обычно, и все равно взял. Сказать была ли порвана упаковка или нет 100% не могу т.к. не помню и заметил червяков уже когда он был на столе. Пересмотрел весь хлеб, может не сильно хорошо но червяка было только 2 и именно между 2 и 3 срезом. Может и с пекарни, может если порванная была упаковка с полки/машины доставки/другого продукта в тамтамовском пакете. Предположить можно все, но факт есть факт. На фото видно дату производства, хлеб был мягкий.
Vadimm Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:39 #15 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:39 dimmon, я скажу так, у святкові дні (а поминальна неділя чи поминальний тиждень до них відносяться) найкраще купувати хліб із сьогоднішньою датою, його виготовили не раніше позавчорашнього вечора або в ніч на вчора.
EleKtrik Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:42 #16 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 13:42 dimmon, я скажу так, у святкові дні (а поминальна неділя чи поминальний тиждень до них відносяться) найкраще купувати хліб із сьогоднішньою датою, його виготовили не раніше позавчорашнього вечора або в ніч на вчора. Краще з'їсти недорозвинені личинки, чим сформованих хробаків?
Vadimm Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 14:17 #17 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 14:17 Краще з'їсти недорозвинені личинки, чим сформованих хробаків?Це поодинокий випадок а не систематичність. Не виключено що кожен з нас регулярно споживає недорозвинені личинки в ковбасі чи ще в чомусь, і не здогадується. Очі не бачать - серце не болить.
zaHARE Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 18:49 #18 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 18:49 Якось довелось бути в компанії досвідчених технологів-харчовиків.Так я спитав їх-який продукт ви,як технологи,не рекомендували б вживати? Вони в один голос відповіли-хліб.
Deemon Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:10 #19 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:10 Та ладно, байка а-ля я побував на виноробному заводі, побачив - шок, пішов в глуху завязку.Під час виробничої практики працював декілька літніх сезонів на одному з хлібзаводів міста, безпосередньо на виробництві.Якщо це не підвально-підпільна пекарня на 200 буханок, яка може випікати з борошна яке "наскребли по сусєках", то борошно з силосів (безтарне зберігання) - пневмотранспортом подається на компютеризовану вагу, і одразу в чани, на приготування тіста, контакт з жуками\мишами\мухами - відсутній. Борошно в мішках - проходить через просіювальну машину, навіть раптом щось в мішку було - залишиться на решеті.Вцілому - хлібо-булочні вироби на виході - хорошої якості, претензії відсутні.А те що ліпили\мутили в Ківерцях - питання до СЕС, технолога та директора.
vitrykmakar Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:17 #20 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:17 ну,якщо вже глобально мислити-то нічого страшного!!!! у Факторі Страху таких хробаків люди їдять шо то просто пць.так шо нє вєшать нос,гардемаріни!!!
nikblack Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:19 #21 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:19 Хто виробник? Власне Там-Там? Вот производитель: "Без ГМО" натур продукт, белки, протеины ... P.S. да нет здесь чему удивляться, то это не значит что не нужно с этим бороться!
Nikitamega Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:28 #22 Опубліковано 20 Квітня, 2015 в 19:28 Хто виробник? Власне Там-Там? Вот производитель: "Без ГМО" натур продукт, белки, протеины ... P.S. да нет здесь чему удивляться, то это не значит что не нужно с этим бороться! А яка різниця хто виробник? Ви думаєте за той час поки його спекли (температура зависока для хробаків) і довезли до магазину там взялися хробаки? Кожен ПРОДАВЕЦЬ сам відповідає за якість проданого товару. Не виробник, не постачальник, а саме ПРОДАВЕЦЬ. Хочте сказати, що продавці які на ринку продають китайский непотріб, не знають, що продають? Чи ви побіжите в Китай сваритися з виронибником. Продавець бачить, і прекрасно знає, що він бере на продаж. А на рахунок дати, Там-Там що хоч мутить, і то таке. що цей хліб порівнянно у відмінному стані, повірте.
SunSeth Опубліковано 21 Квітня, 2015 в 07:19 #23 Опубліковано 21 Квітня, 2015 в 07:19 у Факторі Страху таких хробаків люди їдять шо то просто пць.Різниця в тому, що вони наперед про це знають, не платять за це свої гроші, а їх заробляють.
Vadimm Опубліковано 21 Квітня, 2015 в 21:09 #24 Опубліковано 21 Квітня, 2015 в 21:09 это не значит что не нужно с этим бороться!СЕС це все до лампочки!Борошно в мішках - проходить через просіювальну машину, навіть раптом щось в мішку було - залишиться на решеті.Так, на цій ківерцівській пекарні також задіяна просіювальна машина.Чесно кажучи я і не пригадаю чи бачив я там колись таракана, тобто гігієна приміщення на достатньому рівні, хоча я не спеціаліст щоб толком оцінити.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.