Перейти до змісту

Динозавр біля Там-ТАма

Nesterukkk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Там квиток коштує 40 грн. І це кімната страху. Питання: хто був ? як там ? страшно ? варте витрачених грошей ?

Опубліковано

Якщо поряд побачите біотуалет, значить страшно.

А навіщо він поряд якщо все одно не добіжиш? :)

Опубліковано

В малої однокласниця ходила, там дуже-дуже страшно,я не прикалуюсь, вона розказувала що тепер страшно спати, я не шуткую, це подруга дитини.

PS: розмова про дітей, бо воно і напевно для дітей,а не для батьків. яким напевно в наш час з такими цінами нічого не сташно)))

Опубліковано

моя мала сказала, що це крокодил, а в пащі в нього коктейль. всередину не пішла, бо сильно музика гарчить

Опубліковано

Якщо поряд побачите біотуалет, значить страшно.

А навіщо він поряд якщо все одно не добіжиш? :)

Голвне не добігти........ Головне донести......
Опубліковано

Був син (10 років) в середині. Казав, що реально страшнувато, але прикльно. Дівчата пищали і плакали,

Опубліковано

Не варте витрачених грошей. Були з сином,дитина дуже злякалася.До виходу ішов уже з закритими очима і вухами.Іти туди не раджу, атракціон у нас тривав 2 хв. Гадаю у насв місті за 80 грн. для дітей можна знайти розваги набагато цікавіші і корисніші.

Опубліковано

Атракціон в середині лякає в основному звуком та світлом. Звуки підібрані страшні (щось булькає, стоне, кричить, тече, відлунюється) + гнітючі та приглушені кольори світла. До цього всього додано пару манекенів в протигазах/сташними мордами, 2-3 невеличких страшилки (павук) з датчиком руху. Тобто проходиш біля нього, а воно на тебе кидається. Тематичний задум - ніби ти потрапляєш в середину того монстра і проходиш весь шлях їжі). Вся середина розділена умовно на 3-4 кімнати/зони в яких і щось стоїть, кричить та підсвічується.

Моє "хоробре" мале (6 років), тільки завернуло за поворот, де пропало денне світло, сказало що хоче назад, я її протягнув до 1-ї кімнати і вирішив що з неї досить). Потім тільки й бігало до виходу, змією полякатись. Як на мене - грошей тих не вартує. Кому ну вже дуже цікаво - можна спробувати зайти ззаду) втіхаря. Повно дітвори місцевої малої так робило)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...