Перейти до змісту

Автомобільна майстерня

Nautilus1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня, придбав собі для роботи ваз 2104, підскажіть автомайстерню, щоб були толкові ремонтнікі, бо після попереднього власника багато чого доробляти треба. І по цінам, щоб не шкуродьори були.

Наперед вдячний.

Опубліковано

Пропоную запчастини,по оптовим цінам,зі складу на ВАЗ,і є майстер в с.Прилуцьку.Звертайтесь.

скільки карбюратор до 21043 буде стоїти, ? або озон 2107

Опубліковано

Пропоную запчастини,по оптовим цінам,зі складу на ВАЗ,і є майстер в с.Прилуцьку.Звертайтесь.

Зараз є тільки LSA 1400грн.Можна замовити ДААЗ за 1650грн.

Опубліковано

а вот скажіть якій кращий? і скількі буде стоїти заміну з налаштуванням під місто і виставленням зажигання тоді

Опубліковано

користувач lamina тут борді, і темку свою має "Моя автомайстерня"

пробував я до неї доїхати, чи то сліпий чи не туда їхав, но ніде по трасі того воротніва вказівника не знайшов, покружляв і поїхав додом(((

Опубліковано

а вот скажіть якій кращий? і скількі буде стоїти заміну з налаштуванням під місто і виставленням зажигання тоді

Думаю ДААЗ.За вартість робіт я не в курсі.

Опубліковано

Я бы посоветовал солекс с жиклерами под двиг 21083 (1.5), набор для установки на классику можно найти в любом магазине, который торгует запчастями к тазам (Ольга, Автотурист и т.д) либо формула. Процесс замены карба вовсе не хитрый, при наличии прямых рук занимает ну от силы 20 мин. А с настройкой можешь и сам разобраться. В нете есть полно видео на эту тему

Опубліковано

користувач lamina тут борді, і темку свою має "Моя автомайстерня"

пробував я до неї доїхати, чи то сліпий чи не туда їхав, но ніде по трасі того воротніва вказівника не знайшов, покружляв і поїхав додом(((

З підгаєцької траси поворот на Лище. Там вказівник здоровенними бетонними буквами. Тому ви вказівник до воротнева і не знайшли, це слідуюче за лищем невеличке село.

Якщо хочете зробити нормально авто на дешево , бо жигулі, не розраховуйте. За моїми спостереженнями біля любого жигуля в два рази більше роботи ніж біля іномарки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...