Перейти до змісту

Чи можливо кинути курити?

golFFstream

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Курив років 10 , пробував кінуть раз міліон, якось однажди "клемануло" і вот вже 2 года не курю ,

тікі табачёк вишнёвенькій з люлькі і то місяць вже без неї , так шо все можливо, можливо і те шо я буду ше курити в майбутнёму:)

Опубліковано

Якщо надумаєте кидати, то спочатку морально себе до цього підготуйте, визначте дату і ніяких посля цієї дати цибаків.

Легкі цигарки - це самообман, а якісні - самообман в квадраті.

Опубліковано

бросил три недели назад без всякой особенной причины. в принципе подарил себе на день рожденья немного здоровья. обратно уже не тянет совершенно, хотя первую неделю подрывало покурить, конечно.

Опубліковано

Я не кинув палити, просто перерва між затяжками надто велика (може тривати місяці) ;)

Опубліковано

я начал с того, что первые две недели постарался не бывать в курящих компаниях. кроме того, на работе (за работой) тоже перестал курить. вот и все, курить стало уже просто "некогда" - пропал ассоциативный ряд "работа-сигарета". а в прошлые выходные покусился на святое - не курил в пятницу на пиве. и ничего, не помер :ok: правда я за последний месяц пристрастился к хорошему кофе, но это уж точно не вреднее, чем курево

Опубліковано

Колись порекомендували свої ногті заколотити і скурити,100% результат(так казали).Сам не пробував,від однієї думкі бридко.

Опубліковано

spqr, тогда уж посоветую спрей, который на порядок усиливает симптомы никотинового отравления. жаль, я про него только читал, как и про курение ногтей. звучит действительно противно. если таки попробуешь, опиши ощущения :)

Опубліковано

Куріння - це звичка. Людина живе 99% звичками. Тому треба усвідомлено до життя відноситись.

Про книгу в 5 пості я вже чув - хороша штука

Невже куріння настільки шікдливе?

А аргументи можно?

Тут вже без коментарів... :) /Ухахативаюсь/

Опубліковано
Колись порекомендували свої ногті заколотити і скурити,100% результат(так казали).Сам не пробував,від однієї думкі бридко.

угу, не менее дейстыенный способ, вымочить сигарету в молоке, высушить на батарее и скурить.

по рассказам тех "умников" которые курили ногти или в молоке вымачивали, то стругали они дальше чем видили, дня на два хватало, потом опять закуривали.

Опубліковано

Рік тому зхворів.Був сильний нежить,висока температура, потреби у цигарках зовсім небуло.

На щастя хвороба тривала недовго,а до куріння так і не повернувся.

Нічого неможливого не має :0080:

Опубліковано
spqr, тогда уж посоветую спрей, который на порядок усиливает симптомы никотинового отравления. жаль, я про него только читал, как и про курение ногтей. звучит действительно противно. если таки попробуешь, опиши ощущения :0080:

Та ні дякую,і пробувати не хочу.Якщо захочу кінути то кіну.

Опубліковано
/Ухахативаюсь/

Ти можеш ухахахти, але на відміну від більшості тих хто відмітився в цій темі, я ніколи не курив в тому плані, що це ніколі не ставало звичкою.

(є така властивість контролювати себе)

Питання стоїть в тому чи не шкідливо палити навіть в дуже малих дозах (як я, максимум пару сигарет у два тижня на свята та п'янки) чи навіть це шкідливо.

Опубліковано
... Питання стоїть в тому чи не шкідливо палити навіть в дуже малих дозах (як я, максимум пару сигарет у два тижня на свята та п'янки) чи навіть це шкідливо.

Однозначно вредно курити! Смола осідає в легенях, від людини воняє, а ше коли пожує жвачку - то взагалі можна впасти від її "свіжого подиху" :0080: По-моєму, це очевидно.

Хоча кожен сам рішає, як йому жити :huh:

Опубліковано

Ну, пити теж шкідливо, але ж по святах ми п'ємо. Все питання в мірі, імхо.

Що занадто то не здраво...

Опубліковано
Рік тому зхворів.Був сильний нежить,висока температура, потреби у цигарках зовсім небуло.

На щастя хвороба тривала недовго,а до куріння так і не повернувся.

Нічого неможливого не має ;)

Ну звісно кинув, за тебе аватар твій курить. :smile3: <--Владелец:Аватар--> ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Кинув 16 липня минулого року після "Легкого способа..." Карра

Просто собі вирішив зранку, шо поп"ю кави з цигаркою і більше курити не буду.

Жодного разу не тягнуло, не зважаючи на стреси, пиятики чи походи на пиво.

Дуже часто бував в компанії курців, де не курив тільки я. Не тягнуло курити взагалі.

З великих плюсів - підвищився імунітет, покращився сон і загальний тонус організму

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...