lilechka Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 17:17 #1 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 17:17 "Кожен день в квітні ми їздимо на велосипедах, незважаючи на погоду, незважаючи на відстань. Ми почали у 2010, і тисячі людей з усього світу приєднались до нас. За кожних 30 учасників ми передаємо 1 велосипед для Free Bikes 4 Kidz"Приєднуйтесь, будемо кататись разом!http://30daysofbiking.com/
doc_man Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 07:07 #3 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 07:07 сьогодні мабуть не катаєтесь )
St@S_ Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 07:12 #4 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 07:12 сьогодні мабуть не катаєтесь ) чому? я б навпаки, сьогодні проїхався, але на роботі до 18:00, до того часу від снігу залишиться кака
Shkoder Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:06 #5 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:06 катаюсь вчора і сьогодні. на станку-тренажері, бо щось я захолов
vanus Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:08 #6 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:08 катаюсь і сьогодні в т.ч. катаюсь і сьогодні в т.ч. катаюсь і сьогодні в т.ч.
ant@res Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:57 #7 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 08:57 Зимою і літом одним словом на байку, яка б погода не була...
Ukrainec Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 09:29 #8 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 09:29 катаюсь і сьогодні в т.ч. катаюсь і сьогодні в т.ч. катаюсь і сьогодні в т.ч. Бідолажка . Уявляю тільки як ти замерз...
odna Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 10:19 #9 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 10:19 Абсолютно не в'їжжаю у тему. Тому не можу відрізнити флуд від "по дєлу".Пів дня намагалась зрозуміти, не вийшло. Що це? Чого в квітні? Які діти?
Atarax Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 12:26 #10 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 12:26 катаюсь і сьогодні в т.ч. катаюсь і сьогодні в т.ч. катаюсь і сьогодні в т.ч. Бідолажка . Уявляю тільки як ти замерз... Та лааадно, то ж не в -11 катати.
lilechka Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 13:03 Автор #11 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 13:03 Реєстрація у щорічній міжнародній акції збільшує шанс американській дитинці отримати велосипед у подарунок Щодо особистої вигоди... ви отримуєте можливість більше кататись (не лише на велодень та влітку до лісу), спілкуватись з однодумцями, перетворити катання на велосипеді у корисну звичку Для когось це додаткова мотивація відірвати дупу з дивана Також ця акція дає можливість збільшити кількість веломаньяків
alexvvv Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 13:22 #12 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 13:22 Абсолютно не в'їжжаю у тему. Тому не можу відрізнити флуд від "по дєлу".Пів дня намагалась зрозуміти, не вийшло. Що це? Чого в квітні? Які діти?Мабуть, це тому, що ми не американці. Тому логічне запитання, чому би не купити дитині велосипед одразу?
lilechka Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 13:43 Автор #13 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 13:43 Тому логічне запитання, чому би не купити дитині велосипед одразу?тому що ціль акції - залучити до занять велоспортом та здорового способу життя якомога більше людей
Валерій86 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 14:09 #14 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 14:09 А до чого тут американські діти, в нас що своїх дітей не має!
lilechka Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:07 Автор #15 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:07 А до чого тут американські діти, в нас що своїх дітей не має!Свої діти є, але відповідної акції нема Тому поки допомагаємо їмОтримувати допомогу хочуть всі, а от коли стоїть питання надання допомоги, то "чому я?", "чому їм?", "чому не мені / нам?"...
difoto Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:32 #16 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:32 Свої діти є, але відповідної акції нема Тому поки допомагаємо їмЯ закликаю не їхати на цю акцію. Я вже не президент АВП, але... Якщо немає розуму організувати допомогу СВОЇМ дітям(я мовчу про солдатів) - давайте краще у вконтактіках прапори розвішувати, більше толку буде.Український велопробіг на підтримку американських дітей? Та ви єбанулись, чи як???Нє, я розумію, що це кльова соціальна акція, але... ВИ ЄБАНУЛИСЬ????
lilechka Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:39 Автор #17 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:39 Я закликаю не їхати на цю акцію. Я вже не президент АВП, але... Якщо немає розуму організувати допомогу СВОЇМ дітям(я мовчу про солдатів) - давайте краще у вконтактіках прапори розвішувати, більше толку буде.Український велопробіг на підтримку американських дітей? Та ви єбанулись, чи як???Нє, я розумію, що це кльова соціальна акція, але... ВИ ЄБАНУЛИСЬ????До акції залучено понад 80 країн світу. І кожен особисто вирішує чи приймати йому участь чи ніто за логікою виходить, що й американці єбанулись, надаючи військову та фінансову допомогу Україні?
odna Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:59 #18 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:59 Ця тема трошки не в тему. Так розумію, це стимул тим зажирівшим американцям дупу відірвати, або хоча б і нашим жиртресам. Тоді її варто не на Велопаті піднімати. А ми щось своє придумаєм, зрозуміліше і блище до нашої психології. Наприклад, як кошти з Квестів волонтерам передають. І спосіб збирання, як і мета нам і цікавіші, і корисніші, для нашої реальності.
Demeter Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:04 #19 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:04 Для тих кому англійська не друг, надіюсь, з дозволу ТС поясню: 1. Реєструєтесь 2. За кожних 30 людей, що зареєструвались (іншими словами просто вкинули свої дані в загальну базу) АМЕРИКАНСЬКИМ ДІТКАМ - не українським (бо спонсора серед українських організацій поки не знайшли) - ДАРУЄТЬСЯ ВЕЛОСИПЕД. 3. В сухому підсумку маємо: а) зареєструвався б) нікуди не поїхав, ну або поїхав, не має значенння - акції з велопробігом як такої не планувалось, здається в) якійсь дитині в Америці прийшло щастя у вигляді велосипеда АБО: а) не зареєструвався б) добра нікому не зробив в) карма потемніла
Demeter Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:07 #21 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:07 Ця тема трошки не в тему. Так розумію, це стимул тим зажирівшим американцям дупу відірвати, або хоча б і нашим жиртресам. Тоді її варто не на Велопаті піднімати. А ми щось своє поидумаєм, зрозуміліше і блище до нашої психології. Наприклад, як кошти з Квестів волонтерам передають. І спосіб збирання, як і мета нам і цікавіші, і корисніші, для нашої реальності.Звичайно ж придумаємо. Але чим це не ідея на майбутнє до залучення спонсорів (реально зацікавлених в PR) для збору коштів для:а) військаб) ветеранів та їх сімейв) сирітг) тощо
odna Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:18 #22 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:18 Ця тема трошки не в тему. Так розумію, це стимул тим зажирівшим американцям дупу відірвати, або хоча б і нашим жиртресам. Тоді її варто не на Велопаті піднімати. А ми щось своє поидумаєм, зрозуміліше і блище до нашої психології. Наприклад, як кошти з Квестів волонтерам передають. І спосіб збирання, як і мета нам і цікавіші, і корисніші, для нашої реальності.Звичайно ж придумаємо. Але чим це не ідея на майбутнє до залучення спонсорів (реально зацікавлених в PR) для збору коштів для:а) військаб) ветеранів та їх сімейв) сирітг) тощоІдея, м'яко кажучи, примітивна. Наші люди придумують час від часу куди більш дотепніши акціі. А велосипедистів агитувати сідати на місяць на ровер, це як вмовляти гостя з'їсти супчику безпосередньо після весільного банкету.
lilechka Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:27 Автор #23 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:27 А велосипедистів агитувати сідати на місяць на ровер, це як вмовляти гостя з'їсти супчику безпосередньо після весільного банкету.з велосипедистами все ясно - катаютьсяа стільки ж є власників велосипедиків, які пилюкою припадають і чекають можливості бути "вигуляними". Ціль подібних акцій залучити і їх до велоруху досвід показує, що чим дибільніша акція, тим масовіша вона
ferryman Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:30 #24 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:30 катаюсь, для наших майбутніх дітей.
Demeter Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:32 #25 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:32 Ідея, м'яко кажучи, примітивна. Наші люди придумують час від часу куди більш дотепніши акціі. А велосипедистів агитувати сідати на місяць на ровер, це як вмовляти гостя з'їсти супчику безпосередньо після весільного банкету.Ви не повірите, але в цьому світі крім велосипедистів (які і без того з сідла рідко злазять) є і багато інших людей, які ТЕЖ КАТАЮТЬСЯ НА ВЕЛОСИПЕДАХ, але рідше, скажімо із рекреаційною метою. Якщо ж можливість робити те що Вам подобається та ще й, одночасно, допомогти комусь (нехай навіть зовсім неукраїнським громадянам), для Вас не є розумно, тоді із радістю чекаємо благодійних акцій від українських організаторів...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.