westboiuu Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:42 #76 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:42 короче меня тут маньяк 11 покарал за то что сам не разобралсявот ему ссылкаОверкво́тинг (англ. overquoting) — избыток цитат в тексте на форуме, в e-mail, новостной группе или эхоконференции.Оверквотингом также считается бессмысленное цитирование сообщения, расположенного непосредственно перед ответом, или же многократное вложенное цитирование.Избыток цитат в тексте затрудняет нахождение и понимание собственной, высказываемой в данный момент, мысли автора. Запрещён во многих эхоконференциях и форумах.В Фидо первоначальная строгость в отношении оверквотинга была обусловлена тем, что он сильно увеличивает трафик, и это было особенно болезненно во времена модемной связи. Теперь, когда почта в Фидо передаётся по высокоскоростным каналам, это не так актуально, но в сети уже сложилась определённая культура цитирования. Умелое цитирование позволяет удерживать нить беседы и всегда легко продолжить её, даже если прошло длительное время. На форумах оверквотинг вынуждает читателей использовать скролл, что вызывает у многих небезосновательное раздражение.теперь пускай обьяснит с моей стороны overquoting
CompService Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:45 #77 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:45 разборка зборка 100гр термопаста мх2 плюс термопрокладка 50гр работа по просадке чипа 100гр(за оборудование )У вас разiв в 8 дешевше анiж тут :-)А Маньяк11? :-) Я вже звик до покарань вiд нього (аргументи глючить форум), вже навiть не противлюсь - що ж вiзьмеш з 11-лiтньоi дитини (дii модерiв не обговорюю i навiть не осуджую)
westboiuu Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:50 #78 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:50 не у а за шо минус в репу он меня не понял?остальные не жаловались- значить всем понятно мое мнениене у а за шо минус в репу он меня не понял?остальные не жаловались- значить всем понятно мое мнениеразборка зборка 100гр термопаста мх2 плюс термопрокладка 50гр работа по просадке чипа 100гр(за оборудование )У вас разiв в 8 дешевше анiж тут :-)А Маньяк11? :-) Я вже звик до покарань вiд нього (аргументи глючить форум), вже навiть не противлюсь - що ж вiзьмеш з 11-лiтньоi дитини (дii модерiв не обговорюю i навiть не осуджую)яка дитина це здоровий хлопець явно за 100кіль
CompService Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:55 #79 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:55 westboiuu, мiнуси тут просто так, не переймайся. В мене мiнусiв тут значно бiльше, анiж плюсикiв.Плюсану всi твоi повiдомлення - щоб губи кусали мiсцевi мiнусатори - послiдовники Моiсеева :-)яка дитина це здоровий хлопець явно за 100кільСкоро Пасха
westboiuu Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:57 #80 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 22:57 та не мінуси в репі в мене попередження 11штукякі не кім не обосновані буде 100 автоматично вилітаю з форуму не в кого нема тількі в мене
CompService Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 23:03 #81 Опубліковано 1 Квітня, 2015 в 23:03 та не мінуси в репі в мене попередження 11штукА в мене мiнус 12, показуються -3 чомусь, так само висосанi з того, з чого звик(ли) вони :-)Давай, парi, хто перший до мiнус 100 докотиться - (без мухлювання, мiнуси Маньяка11 не враховуемо) - той пиво ставить?
MANJAK11 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 06:20 #82 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 06:20 хто звик, тиждень бану, хто не звик - просто попередження за обговорення дій адміністрації . Я ваш шабаш трішки порушу тут
Zheny@ Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 06:24 #83 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 06:24 та не мінуси в репі в мене попередження 11штук не в кого нема тількі в мене Вадим, ти ж ніби не вчорашній! ЛИШЕ ТИ бачиш свої попередження. Я їх не бачу. А ти не бачиш моїх, хоча вони в мене є. Але тема не про те. Оскільки Драгділєр відписався, що не продавав ноутбука топікстартеру ,який також чомусь мовчить. Вважаю тему вичерпаною.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.