Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:13 #1 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:13 Привіт, підкажіть альтернативні способи результативного пошуку партнерів за кордоном цікаво і корисно
Plum Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:41 #2 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:41 я перепрошую, а партнерів для чого?
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:51 Автор #3 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:51 для поширення продукції на ринку..а ви що подумали..?
Shura Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:56 #4 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 13:56 хехе. продукции чего или кого?
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:04 Автор #5 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:04 мля... ну ви ета..гражданє.. хочете, щоб я всі комерц. таємниці розбазарила?)))меблеве виробництво, заготовки з дерева. потрібне розширення у співпраці з іноземнними партнерами. чіво ісчо знать желаєте?)?))
Shura Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:11 #6 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:11 я что скажу (по секрету ): с греками лучше дела не иметь... а сразу
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:21 Автор #7 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:21 замьотано)) сіво ісчо?)
Oushen Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:30 #8 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:30 я что скажу (по секрету ): с греками лучше дела не иметь... а сразу +1, но не только с греками но и с Итальянцами в том числе ничего общего лучше не иметь, а про Нигерию я уже не говорю
Scorpio Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:42 #9 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:42 Навіщо закордон, я думаю менш гіморно буде розширити ринок збуту на неньці Україні
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:58 Автор #10 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 14:58 НАші українці надто хитрий і безвідповідальний народ
difoto Опубліковано 17 Січня, 2008 в 15:30 #11 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 15:30 а шо ві думаітє, шо їхніє украінци - ета ангєли ?
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2008 в 15:38 Автор #12 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 15:38 неа. з ними простіше працювати.
Plum Опубліковано 17 Січня, 2008 в 16:09 #13 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 16:09 З нашими дуже важко працювати по схемі відстрочки платежу або під реалізацію. Одна київська (точніше броварська) контора винна мені кілька десятків тисяч вже більш як 8 місяців, хоча є договір з пунктом про відстрочку платежу на 2 місяці. Але судитися з ними буде дорожче, ніж чекати ще з пів-року, поки вони "розродяться" віддати нам гроші. Наскільки я знаю, з закордонними фірмами в цьому плані працювати значно простіше, бо там закон це закон, а суд це суд, а не зборище клоунів і інших голодних циркачів як в нас. Особливо приємно в цьому плані працювати з німцями -- вони настільки точні, щепетильні і обов'язкові, аж тошнить. Якщо під документом стоїть підпис німця (саме німця, а не турка або "русака", який живе в німеччині), то він розіб'ється в пляцка, аби дотриматись всіх пунктів документа.
olaok Опубліковано 17 Січня, 2008 в 18:30 #14 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 18:30 Подивись ссилки:www.alibaba.comwww.linkedin.comwww.openbc.comЯкщо володієш англійською, тут можна знайти деякі контакти
Forever Autumn Опубліковано 17 Січня, 2008 в 20:37 Автор #15 Опубліковано 17 Січня, 2008 в 20:37 Алібаба-- не дуже. водичка. інші гляну
zaHARE Опубліковано 18 Січня, 2008 в 16:42 #16 Опубліковано 18 Січня, 2008 в 16:42 Особливо приємно в цьому плані працювати з німцями -- вони настільки точні, щепетильні і обов'язкові, аж тошнить. Якщо під документом стоїть підпис німця (саме німця, а не турка або "русака", який живе в німеччині), то він розіб'ється в пляцка, аби дотриматись всіх пунктів документа.Німці вже також навчились намахувать.Недавно нам прислали половину замовлених і проплачених риштувань і доказували що це і є вся партія яку ми купили.Судом не грозили,бо вони наших судів не бояться.Намікнули,що приїде "бригада",то вони швидко знайшли в себе Ганса,який і помилився.І вже вислали другу частину.Така ж ситуація з голандцями і австріяками.А про реч посполіту взагалі ноу комент!!
Oushen Опубліковано 18 Січня, 2008 в 17:08 #17 Опубліковано 18 Січня, 2008 в 17:08 Німці вже також навчились намахувать.Недавно нам прислали половину замовлених і проплачених риштувань і доказували що це і є вся партія яку ми купили.Судом не грозили,бо вони наших судів не бояться.Намікнули,що приїде "бригада",то вони швидко знайшли в себе Ганса,який і помилився.І вже вислали другу частину.Така ж ситуація з голандцями і австріяками.А про реч посполіту взагалі ноу комент!! Наших судов не бояться, а вот своих судов и милиции еще как. Если есть договоры и все в рамках закона, то "или делайте как надо, или мы вынужденны обратиться в полицию". На alibaba.com много хитрожопых кидал из числа китайцев и корейцев. Даже есть такая поговорка: "Если тебя не кинул кореец, это значит это был не кореец, или ты настолько туг, что не можешь понять что тебя кинул кореец"
Romich Опубліковано 18 Січня, 2008 в 21:16 #18 Опубліковано 18 Січня, 2008 в 21:16 Наше дерево за кордоном має шалений попит! Головне, знайти надійного контрангета.З власного досвіду знаю: це справа небезнадійна. Як і де їх шукати не роз"ясню. (не можу) Але скажу точно: ця справа ватра свічок.
Zeuss Опубліковано 20 Січня, 2008 в 13:37 #19 Опубліковано 20 Січня, 2008 в 13:37 На рахунок німців (навіть чистокровних, хоча хто їх там розбере) погоджуюсь з думкою про те, що не всі порядні. Так як і в любій іншій країні. А щодо виходу на зовнішні ринки є багато варіантів. Єдине що грає роль це маштаб компанії що виходить і її плани. Гуманні: 1. Спеціалізовані виставки. Вони проходять в усіх країнах. І не обов'язково вкладати купу бабла в участь, можна просто поїхати і познайомитись з потенційними клієнтами. 2. Залучити "правильну" рекламну компанію. Реклама це ж не тільки телебачення радіо та бігборди. Є спеціалізовані каталоги. Маркетингове дослідження з виявленням потенційних клієнтів. 3. Пошук сателітних компаній. Наприклад ти виробляєш якісні міжповерхові сходи, а сусід Вася виробляє двері які продає Францу в Бундес. Відповідно можна попросити через Васю Франца щоб той, оскільки працює в схожому сегменті, найшов клієнта і на твою продукцію. ( вроді не заплутано пояснив). Не гуманні: Найти компанію яка виробляє аналогічну продукцію і продає її закордон. Потім виявити людину що беспосередньо веде контакти. А далі діло нехитре. З допомогою паяльника, праски, щіпців і всяких інших інструментів чемно попросити видати всю потрібну інфу. І запропонувати новоявленим майбутнім партнерам кращі умови співпраці. Інтернет ІМХО не дуже надійний метод. Оскільки більш менш серйозні фірми вже мають постачальників і не ведуть агресивний пошук партнерів через нет.
Oushen Опубліковано 20 Січня, 2008 в 16:23 #20 Опубліковано 20 Січня, 2008 в 16:23 Інтернет ІМХО не дуже надійний метод. Оскільки більш менш серйозні фірми вже мають постачальників і не ведуть агресивний пошук партнерів через нет.мдеее, а еще e-comerce говорил увлекаешься))У буржуев вовсе не совковое мышление, если объявляется партнер, они оценивают перспективы, долгосрочность сотрудничества, прибыль\затраты, и если надо расширить производство для этого, увеличить объем, то они это несомненно сделают. Все эти исследование они конечно сами не делают, у них очень тесная взаимосвязь с другими фирмами: маркетинговое исследование, менеджмент, тот самый поиск партнеров и прочее. И они не жлобятся выделять в месяц 4-6 тысяч евро на все эти действия, ибо понимают что это не затраты, это инвестиции.ФАКТ:почти каждая германская хоть маленькая, хоть большая фирма, имеет свой сайт. Так что ищите, и найдете то что нужно.PS есть много бизнес-порталов, но большинство из них платные, и все на немецком и английском языке. Гугл в помощь, особенно google.de (кто не в курсе, выдача результатов у гугла для каждой страны очень разнится)
Zeuss Опубліковано 20 Січня, 2008 в 17:04 #21 Опубліковано 20 Січня, 2008 в 17:04 Можна впринципі поспорити.Кожна галузь має свою специфіку.Нові, прогресивні, високотехнологічні сфери так і розвиваються. І то в напрямку збуту а не закупівлі.Це по перше.А по друге. Я мав досвід роботи з американськими, французькими, австрійськими і російськими фірмами. Так от щодо партнерів вони дуже консервативні. Я маю наувазі постачальників. І завоювати їхню довіру не так вже й просто. І пошук вони ведуть тільки у випадку нестандартних ситуацій.
Vaso Опубліковано 26 Січня, 2008 в 11:23 #22 Опубліковано 26 Січня, 2008 в 11:23 З нашими дуже важко працювати по схемі відстрочки платежу або під реалізацію. Одна київська (точніше броварська) контора винна мені кілька десятків тисяч вже більш як 8 місяців, хоча є договір з пунктом про відстрочку платежу на 2 місяці. Але судитися з ними буде дорожче, ніж чекати ще з пів-року, поки вони "розродяться" віддати нам гроші.Імхо їм можливо буде дешевше прикрити бізнес (виженуть активи, бакнкуртство) і не платити. Тим більше якщо не тільки Вам винні кілька десятків
irchik_de Опубліковано 24 Лютого, 2008 в 02:31 #23 Опубліковано 24 Лютого, 2008 в 02:31 Esli interesyjut vustavki v Germanii, to vot neskoljko ssulok:(Köln)http://www.imm-cologne.de/ (Bad Salzuflen - v Ostwestfalen)http://www.mow.de/ceemes/show.php?news (Frankfurt)http://ambiente.messefrankfurt.com/frankfu...l?words=m%F6bel(München)http://www.trendset.de/
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.