Перейти до змісту

Виїзд за кордон військовозабовязаному

SS_2012

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт. Цікавить як офіційна інформація, так і те, як воно є насправді!!!! Хто віїздив в останній місяць за кордон-чи потрібна довідка із військомату? Про себе: військовозабовязаний, служив, повістка під час етапів мобілізації не приходила. Просто думаю й принципі планую, що буде необхідно поїхати на деякий час за кордон, як там воно з перетином кордану? дякую

Опубліковано

Виїзд без проблем. Ніяких наказів, щодо невиїзду військовозобов.язаних, до митників не було донесено. Є закордонний паспор - то вперед!

Опубліковано

50 грн в буді і питань за довідки не має, так на кордоні в Ягодині.

нащо розказувати "казки" ? ніхто,ніяких довідок з військомату не питає, та і не повинні, вже десь було офіційне повідомлення з цього питання.

Опубліковано

заборона на виїзд військовозобов'язаних за кордон встановлюється тільки за рішенням суду.

Опубліковано

Друзі для того щоб щось комусь радити підсказувати перше треба для початку в цьому самому орієнтуватись! По друге вїзд та виїзд через кордон контролюють не митникі а прикордонникі!(це ті у кого військова форма) я маю на увазі фейс контрол!!!! По третє ті що пишуть що треба давати комусь там 50 грн! то це контабандисти! Вони тільки тикають такі суми! для того щоб гладко пройти кордон! Ну і головне якщо ти(Ви) не в розшуку! то нічого не треба боятись і тим більше щось комусь платити! все що тут я написав - за це відповідаю!

Опубліковано

Друзі для того щоб щось комусь радити підсказувати перше треба для початку в цьому самому орієнтуватись! По друге вїзд та виїзд через кордон контролюють не митникі а прикордонникі!(це ті у кого військова форма) я маю на увазі фейс контрол!!!! По третє ті що пишуть що треба давати комусь там 50 грн! то це контабандисти! Вони тільки тикають такі суми! для того щоб гладко пройти кордон! Ну і головне якщо ти(Ви) не в розшуку! то нічого не треба боятись і тим більше щось комусь платити! все що тут я написав - за це відповідаю!

підтримую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...