Перейти до змісту

Куплю земельну ділянку під забудову

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю земельну ділянку під забудову, мінімум 6 соток. В межах 10 км від луцька, або в Луцьку

Важливо:

- має бути неподалік транспортне сполучення (маршрутка), не за 2 км!

- комунікації неподалік (електроенергія, вода - необов'язково), газ не обов'язково

- має бути житловий квартал (не пустир)

- більш-менш нормальний доїзд (не ідеальний асвальт), але щоб авто не вгрузало в багнюці.

- цільове призначення під забудову (розглядається варіант с/г).

Жду пропозицій. Моливі даже від ріелторів (при умові ніякої передоплати!)

Опубліковано

маю дві ділянки в селі гаразджа...одна під с/г призначення 10 сотих приватизована, інша під забудову 12 сотих новий масив...якщо цікавить дзвоніть розкажу детальніше. 0663967104 Вадим.

маю дві ділянки в селі гаразджа...одна під с/г призначення 10 сотих приватизована, інша під забудову 12 сотих новий масив...якщо цікавить дзвоніть розкажу детальніше. 0663967104 Вадим.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Моя вам порада, не ведіться на ціни дворічної давності по 1000$ за сотку, можете сміливо ділити на два і пропонувати.

Опубліковано

Моя вам порада, не ведіться на ціни дворічної давності по 1000$ за сотку, можете сміливо ділити на два і пропонувати.

Дякую. Я і більше 500 і не дам.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Якщо досі актуально, то ось) У випадку реальної зацікавленості телефонуйте (Борис, 099 708 3570), ціна гнучка.

Земельна ділянка під забудову 29 соток, с.Коршовець 5 км від Луцька

Продається земельна ділянка (приватизована, весь пакет документів під будівництво,) 5 км. від м.Луцк. с. Коршовець.

Комунікації газ, світло - поруч.

Ділянка правильної форми 29*100 м, рівна.

Залитий фундамент на літню кухню і гараж.

Вартість 8 000 $, можливий торг.

Власник.

Опубліковано

Ціна знижена, 6 000 $, торг.

Координати на гугл мапс, і фоточки би побачити.

Довелося зареєструватись ще раз, щоби мати можливість відповісти, тому що нові користувачі можуть відправляти лише по два повідомлення на добу :)

Власне, ділянка не моя, а тестя, але він людина старша і з інтернетом не дружить, тому попросив розмістити оголошення мене.

На превеликий жаль, ні координат, ні фото надати не можу. Поясню, чому. Наскільки я зрозумів з телефонної розмови, ділянка приватизовувалась досить давно, і тоді ще ні координати не знімались, ні кадастровий номер не присвоювався. Загалом же з документами все в повному порядку, і є генплан, на якому відмічено точне розташування приватизованої ділянки, все це на вимогу можемо продемонструвати без проблем.

Зайшовши в Гугл-мепс чисто по орієнтирам на місцевості вдалося визначити приблизні координати - 50.663601, 25.326534

Ось скріншот

3a5d62401dbe.jpg

Якщо є ще якісь запитання, пишіть сюди, або ще краще зателефонуйте власнику напряму по телефону, вказаному у моєму попередньому повідомленні, він володіє більш повною інформацією з усіх питань :)

• 4 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Актуально. Цікавить межі міста, або приближних сіл, біля інфораструктури( магазини дорога, маршрутка).

Цікавить номальна адекватна ціна не більше чим 500 баків за сотку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...