Перейти до змісту

Відкрита лекція з веб-програмування

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Університет - завжди був бізнесом, студенти - це безкоштовна робоча сила, їхні мізки тільки треба правильно тренувати, які будуть приносити гроші університету, до тих пір, поки вони там навчаються.

А всіх інших, які не хочуть вчитись просто треба виганяти, і не думати хто він такий, і хто його тато чи мама, от і все.

Просто ректори зажерливі коти, які понапихали в викладачі своїх синів та дочок, більшість з яких тільки й вміє що читати з конспекту якісь малопотрібну єрунду, а потім ще просити за це гроші в якості призенту (надбавки до зарплати).

О_О.. я не в такому університеті вчилася

Опубліковано

Можливо є, чи планується відеозапис лекцій, для тих хто не має змоги потрапити на них?

Опубліковано

Соромітник, ше спірт перевозим, розбавляєм і продаєм по 15 злотих за пів літри=)

я був на захисті магістерських десь так в 2011-2012 році

з групи одного можна було лишити – іншим навіть корочку "оператор ЕОМ" видавати не можна... а поставили всім "відмінно"

тому не розказуй мені про рівень студентів

Опубліковано

Можливо є, чи планується відеозапис лекцій, для тих хто не має змоги потрапити на них?

Так відео є. Монтується і буде викладатися на канал Ютуб з квітня.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Так відео є. Монтується і буде викладатися на канал Ютуб з квітня.

Як справи з відео, хотілось би подивитись!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...