Перейти до змісту

Шукаю програму для

Emi

Рекомендовані повідомлення

Шукаю програму яка може звужувати ємкість файла фільмів та музики як до найменшого.

наприклад якесь кіно важе 700 мб а я його хочю до найменшого ну максимум 200 мб.

треба для фільмів дуже-дуже:)

просто на парах деяких просто нудно сидіти одним словом не цікаво.

хто має прогу цю залийте на фтп і силку сюда.

На перед подякував.

хто допоможе з темой з мене плюс протягом місяця:):0056:

жду відповідей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На чому збираєшся фільми дивитися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если ты собираешся видео смотреть на телефоне, то можешь переконвертировать в 3gp формат. Video Solution вроде справляетса с этой задачей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю програму яка може звужувати ємкість файла фільмів та музики як до найменшого.

наприклад якесь кіно важе 700 мб а я його хочю до найменшого ну максимум 200 мб.

Якщо смарт Нокія ,то хороша програма SmartMovie Converter,там вибираєш модель і програма сама підрізає файл під розмір єкрана телефона.

погугляй знайдеш, на ФТП виложити не можу,а де скачав вже забув. :0056:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вот за название топика я бы влепил предупреждение ... что тяжело сказать "посоветуйте перекодировщик для видео " ??? - таких програмулек в инете немеряно ... любая из них справляется с тем что ты хочеш ... было бы немного мозга..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильне зауваження. Emi отримує варнінг за неправильне оформлення теми. Назва теми повинна бути інформативною, а не примушувати людей заходити в топік!

Тим більше, що одного запиту в гуглі було б достатньо для отримання відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по перше дейв я попросив залити на фтп тому ,що трафика мало! :)

по друге знаю ,що не правильно тему сосдав на то і став свій варнінг і не нада умнічать мені прога нада а не твої слова!

і так нащёд кін і проги телефон в мене нокиа н73

ну якщо ні вкого нема проги до цього телевона дайте зразу силку як найдете для цього телефона програму для зжимання. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю це тобі допоможе :)

PocketDivXEncoder_0.3.60.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скорпіо ти бачів шо ти дав?басів яка швидкість програвання кліпа,пісні чи кіна??да це таке хаха шо ппз.не канае :ok2:

дайте кто норм прогу для нокии н73.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо добре подумать, і розібратись з настройками, то ця програма супер для того щоб переконвертовувати відео. Незнаю що там тобі не сподобалось, але я писав собі на карточку 1гіг 3 фільма і на КПКшці(екран як і в твоєї нокії 320х240) дивився - звук і відео були в нормі. Так що звиняйте, якщо вам не підійшло :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scorpio, чуваку нада прога з двох кнопок: (1.)любе відєо → (2.)N73, а ти його так жосско підставив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте нехотів :D

В аттачі приклад перекодування правильними руками і міні інструкція хто інгліш в школі прогуляв :)

Revolver_PocketPC.rar

post-497-1200516289.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SmartMovie

Программа для просмотра *.avi файлов. Также конвертор на комп. Сначало регистрируем плеер Smart Movie на смарте ,забивая 000000000, потом на компе ковертор ,через опцию в меню smart movie на смарте -разблокировака конвертора.

smartmoviev341s60v3a.sis.rarінструкції малювати не буду. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я наверно начну мінуси ліпити за тупость.

с такіми прогами іди картошку копай.

я просив з легкодоступними.

ваше регістріруватись на всяких сайтах не збираюсь.прогу вашет просив на фтп залити найкращу а не туфту!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я наверно начну мінуси ліпити за тупость.

с такіми прогами іди картошку копай.

я просив з легкодоступними.

ваше регістріруватись на всяких сайтах не збираюсь.прогу вашет просив на фтп залити найкращу а не туфту!

2Emi

Ти вже на другого форумчанина за не **й наїзджаєш,які між іншим ,хотіли помогти.

може ще тобі ті програми прийти і настроїти.,бо в тебе руки з жопи ростуть. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер дивіться,що я шукав...

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Soft/ImTOO%203GP%20...nverter%20v2.1/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це я позавчора скинув забув відписатись,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що я виложив, зручніша і краще зправляється з поставленними задачами. І не потребує ніяких інсталяцій-кряків.

А тобі наскільки я поняв всього-навсього треба був конвертор в 3GP <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Почитав - прозрів!

перший запит у Google Тиць.

І маємо щастя!

Але оскільки із топікстаретра необхідно було кожне слово витягувати обценьками... тому тк і вийшло..

Хоча на мою думку першочергова назва теми була більш інформативною у цьому випадку..

варто було написати "Шукаю програму для перекодування відео у формат 3gp, для перегляду на мобільному телефоні. Модель телефону - така-то"

ось і все..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я думаю що варто було просто вникнути в кількість інтелекту, вкладену в зміст постів і в правопис топікстартера щоб зрозуміти, що це явне блондинко зі всіма витікаючими з цього наслідками. Йому не відео треба дивитись, а читати підручники по українській мові класу так з третього починаючи. Якщо йому скучно на парах, то хай йде вагони розвантажуват -- там скучати немає коли, а користі більше.

я наверно начну мінуси ліпити за тупость
шкода, що сам собі за свою ж тупість він мінуси поставити не може...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви кажете навіщо теми про вікове обмеження і тести.. ех...:160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вважаю що їх треба не просто наказувати, а й вивішувати їхні трупи на всіобще растірзаніє :)

Я сам радий був би поглумитись над його бездиханним профілем, якшо татко з мамою не навчили мінімальній толерантності то ми общими зусиллями доведемо цю справу до логічного завершення :ninja:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

в кого є програмка: любий конвертор flv to 3gp+crack???

скиньте на фтп))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставиш будь-який кодек пак, який грає flv, а потім imtoo 3gp video converter кодувати научиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...