Перейти до змісту

Де можна зремонтувати телефон у Луцьку?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Fly IQ4416 ERA Life 5, екран цілий, але розбите скло і не реагує на дотики.

Скільки приблизно коштуватиме ремонт, і куди в Луцьку порадите звернутись?

Зремонтувати потрібно за 1-2 дні.

Опубліковано

Fly IQ4416 ERA Life 5, екран цілий, але розбите скло і не реагує на дотики.

Скільки приблизно коштуватиме ремонт, і куди в Луцьку порадите звернутись?

Зремонтувати потрібно за 1-2 дні.

По ціні ремонту можете уточнити у майстра, що здійснює ремонт мобільних телефонів у Луцьку, сервісний центр біля Старого Ринку.

Опубліковано

По ціні ремонту можете уточнити у майстра, що здійснює ремонт мобільних телефонів у Луцьку, сервісний центр біля Старого Ринку.

шось смущає мене в тій точці...

Також ми допоможемо з ремонтом на платній основі мобільних телефонів Samsung, Nokia, HTC, IPPLE.
Опубліковано
Також ми допоможемо з ремонтом на платній основі мобільних телефонів Samsung, Nokia, HTC, IPPLE.

Ви вже там ремонтували свій телефон? Прошу пояснити, Ваші підозри, сумніви, домисли...

Опубліковано

Aldo, мене, наприклад, назва IPPLE троха смущає :) - навіть гугль не знає шо то за звір такий.

Ось у чому справа? Дивні у Вас критерії, вибору майстра, м"яко кажучи.

OK. Віднині усі майстри на курсах підвищення кваліфікації, будуть здавати екзамени з правопису та грамотності.

Якщо для Вас правильне написання слів, важливіше кваліфікації та досвіду майстра, тоді питань немає. Тепер на виклики їздити та на прийомі техніки будуть філологи.

Опубліковано

Ремонтував телефони в telvis. Якістю роботи і цінами залишився задоволений. Раджу даного майстра!

Опубліковано

Дивно побачити серфісний центр з ремонту автомобілів BMV, Hevrolet, Oudi - нє?

Головне те, що на ділі, а не на словах. Не збираюсь підтримувати Ваш сарказм, оскільки вважаю його недорочним. Можете скільки завгодно мінусувати мої пости з Вашими прибічниками - словофілами.

Опубліковано

Ви отримали відповідь на своє питання? щось не так у відповіді? Як можно здати в ремонт телефон APPLE, якщо на сайті майстерні ця назва написана з помилкою? Чи спочатку тра здати, а вдруг вони таки вміють, а коли повернуть кірпіча назад то зрозуміти, що вони так само ремонтують як і пишуть... Мені не зрозуміло взагалі, невже потрібно бути великим філологом, щоб ПРАВИЛЬНО написати назву товару, який ремонтує майстерня.

Є помилка на сайті, яка впливає на думку про майстерню - то чому б її не виправити, то велика проблема?

• 7 місяців потому...
Опубліковано

апну темку.. порадьте хорошого майстра по ремонту смартів.. бажано щоб і брав не дорого) але це другорядне.. головне щоб дійсно шарящий, а не лушпай, яких купа зараз

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Тре відремонтувати с2305 Соні. Розбитий дисплей і сенсор. Якщо є такі майстри на борді кажіть термін роботи і вартість.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Тре відремонтувати с2305 Соні. Розбитий дисплей і сенсор. Якщо є такі майстри на борді кажіть термін роботи і вартість.

вартість десь приблизно 1500 грн термін 3_4 дні

апну темку.. порадьте хорошого майстра по ремонту смартів.. бажано щоб і брав не дорого) але це другорядне.. головне щоб дійсно шарящий, а не лушпай, яких купа зараз

звертайся до мене
зробив давно. Дякую форумчанам. Деталі тач і дисплей встали 24 бакса. Робота 150 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...