Перейти до змісту

Шукаю не дорогий і швидкий друк на тканині

eNot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю не дорогий і швидкий друк на тканині

Чорною фарбою по білій натуральній тканині. Бажано розмір А4

Пропозиції в ПП

Опубліковано

На натуральній тканині не вийде, принаймні у Луцьку. Або напівсинтетика з поліестром від 30% або на натуральній - нескладний векторний малюнок.

Опубліковано

На натуральній тканині не вийде, принаймні у Луцьку. Або напівсинтетика з поліестром від 30% або на натуральній - нескладний векторний малюнок.

Ну малюнок то не складний

Мені друкували вже, в Харкові, все зробили за хвилин 5, і запікли під пресом (з великою температурою).

Великий принтер, працює по принципу як і офісні...

Опубліковано

Я роблю текстильні принтери, які друкують на натуральній тканині форматом А3+. Моїми принтерами друкували в Львові, Києві, Дніпропетровську, Чернівцях хотіли ще в Тернополі, але криза:) Так от, що конкретно і які партії цих діл потрібні. Ще один ньюанс. Якщо тканина не буде пратись, то друкувати можна звичайним пігментом, або водянкою, краще звісно пігментом. Тоді друк - дуже дешевий. Не дорожчий звичайного друку фотки. Але є ряд ньюансів, якщо ви хочете щось типу вишиванок, або під бісер, то потрібно екосольвентні фарби під сольвентні головки, що йдуть вже на професійних принтерах - це зараз анріал. Якщо можна тут, або в ПП викладіть технічне завдання. В мене зараз якраз готовий принтер до зборки, нажаль клієнт відмовився, бо ціна його піднялась в чотири рази, паралельно курсу. Він зараз розукомплектований і готовий до зборки, чи є смисл збирати? Ну і відразу подумайте про якийсь бізнес план в часи повної жопи, щоб поменше емоцій.:)

Опубліковано

Ще ньюанси по якості тканини. Головне її щільність і безворсистість - оскільки частина фарби просто може затримуватись на ворсі, або проходити між волокна, що робить малюнок ненасиченим.

А4-й текстильник поїхав в Івано-Франківськ, чувак його в мене прикупив за 1500грн.:)

Опубліковано

А4-й текстильник поїхав в Івано-Франківськ, чувак його в мене прикупив за 1500грн.

рєдіска! не міг подзвонити?
Опубліковано

ось як він друкував. Я його для дослідів зробив, стояв з півтора року без діла, боявся що дюзи позасихають, тому продав за собівартість:) Я тобі казав що тим займаюсь, а тобі все ніколи:) Зараз вже не той трохи час, хіба полякам тягати.

Опубліковано

Відповідь наступна для вирішення задачі. Наголошую, кому потрібно тільки друкувати ярлики для одягу, наприклад і більше нічого, при чому на натуральній тканині, то тількі шовкографічним друком, однією рамкою, однією фарбою - водянкою для шовкографії. Коштує копійки і довговічне, якщо муку не просіювати. Але якщо робити повноколірні принти, ще й декілька штук, це вже дуже дорого і тут Ді рулить:) Один такий станок для CMYK-шовкодруку обійдеться 2-3 тис. баксів, така собі каруселька. Можна і на коліні зробити, але там пидводних каменів купа. В таку кризу краще не вкладати в обладнаня а співпрацювати з вже готовими виробниками, бо так є шанс вижити обом.

• 1 місяць потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

шукаю друк по тканині. потрібно простий однотонний малюнок надрукувати на футболці
хто користувався, де? по якій ціні? якість?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...