Перейти до змісту

Платежі за кордон.

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У якому банку краще відкрити картковий рахунок для платежів за кордон ( Аліекспрес). Поділіться досвідом. Надумав відкрити валютну картку - більш прогнозований курс.

Опубліковано

Навіщо Вам голд? Я для таких справ відкрив універсальну з нульовим кридитним лімітом. Ніяких оплат за користування, платиш за курсом привата.

Опубліковано

Навіщо Вам голд? Я для таких справ відкрив універсальну з нульовим кридитним лімітом. Ніяких оплат за користування, платиш за курсом привата.

Так і я не хочу голд. Хочу звичайну.

Опубліковано

Не знаю що Ви там хочете платити за кордон!? В мене в практиці було що люди їздили платити платежі в Польщу! Бо в нас ахерена комісія! При потребі можу за винагороду допомогти! В Польщі буваю 2-3 рази в тиждень!

Опубліковано

Мені теж треба було отримувати гроші з закордону, мені оформили голд в приваті і платити щомісяця не треба - при поповненні беруть 1%

Опубліковано

Мені теж треба було отримувати гроші з закордону, мені оформили голд в приваті і платити щомісяця не треба - при поповненні беруть 1%

Перекази зараховують без комісії. Поповнення напевно 0.5%, а не 1%. Можу навчити, як і цієї комісії уникнути при поповненні карти для виплат.

Опубліковано

Відкрив у банку Михайлівський. Умови прийнятні. Рахунок депозитний відповідно не я плачу а банк нараховує відсотки на залишок. Приват бере в залежності від картки 1 - 0,5 % від суми. У Аваля беруть за обслуговування, а-банк також за обслуговування. Укрексім за відкриття 1200 грн хоче. В інших не був. Влаштували умови Михайлівського

Опубліковано

Оплачую вже не перший рік на Алі (Ебей) і т.д. ще не разу не брало комісії, все згідно курсу конвертації по карті. Максимальну суму оплати на Спортдірект (Британія) переводив 300 євро (по курсі на день оплати 2013 рік, щось в районі 3000 грн), відсотків не знімало.

Опубліковано

Перекази зараховують без комісії. Поповнення напевно 0.5%, а не 1%. Можу навчити, як і цієї комісії уникнути при поповненні карти для виплат.

Сьогодні поповнював - взяло 1%.

Опубліковано

Для інтернет покупок використовую доларову та єврову картку УкрСибБанку, пакетна пропозиція All Inclusive.

Жодних комісій за поповнення картки чи покупки немає. Лише плачу щось 12 чи 15 грн в місяць. Але величина абонплати залежить від об'ємів покупок щомісяця. Чим менші обороти - тим більша абонплата (максимум біля 30 грн).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...