Перейти до змісту

Треба прокатати візу в Польщу

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Хто їде на ці вихідні до Любліна, можу дати 2 пасажира в обидві сторони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

Можу взяти на неділю! Що платять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу взяти на неділю! Що платять?

По 280 грн тобі нормально? І яка машина ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні для Любліна це дуже мало! мінімальний тариф як для угрентних пасажирві по 400грн! тиж навіть і по 450 умудряєшся брати! Авто 5річна іномарка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моє діло придложить і собі пару грн. В кожного свій підхід до людей, люди бачать мій сервіс і готові платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя пропозиція дійсна до 21 год! і ще як надумаєш то обов'язково задаток в розмірі 50%!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай за 400, раз не хочеш 280 на підсадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні це ти шукаєш! і вирішив що краще 120 покласти в карман і ні куди не їхати! обіцяв вези! в тебеж такі якісні послуги!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. За восклицательный знак (!) после каждого предложения пора уже наказывать.

2. Разруливайте ваши финансовые выгоды в привате или по телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні це ти шукаєш! і вирішив що краще 120 покласти в карман і ні куди не їхати! обіцяв вези! в тебеж такі якісні послуги!

Тому й пропоную, тому що вільних місць не має. Ці люди зі мною їздили, але запізно ще раз звернулись. І ціни не занижую, так як ти часто пишеш ( дешевші від конкурентів від 200 до 300). А мені тут начінаєш нікому не потрібну писанину писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт! Запрошую прокататись до Польщі! Поїздки здійснюються 2-3 рази на тиждень! Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони! Мовна та інформаційна підтримка! Є можливість підвлаштовуватись з виїздом під пасажирів! О99-290-81-2О

актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Цікавить поїздка в Польшу (краще Грубешів, накрайняк Хелм, Люблін) в понеділок та вівторок

Їде хтось ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхатиму на Вівторок чи Середу в Люблін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На понеділок уже знайшов

Цікавить вівторок. І щоб бути в Польщі в другій половині дня, без усіляких нічних виїздів та ночівель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Всім привіт! Запрошую прокататись до Польщі! Поїздки здійснюються 2-3 рази на тиждень! Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони! Мовна та інформаційна підтримка! Є можливість підвлаштовуватись з виїздом під пасажирів! О99-290-81-2О

актуально.

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може їде хтось до Грубешова туди-назад по магазинах пробігтися десь так четвер-неділя ?

в ідеалі через Угринів хоча б туди :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт! Запрошую прокататись до Польщі!На закупи чи просто прокатати візу! Поїздки здійснюються 2-3 рази на тиждень! Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони! Мовна та інформаційна підтримка! Є можливість підвлаштовуватись з виїздом під пасажирів! О99-290-81-2О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Всім привіт! Запрошую прокататись до Польщі!На закупи чи просто прокатати візу! Поїздки здійснюються 2-3 рази на тиждень! Не шукайте дешевшу вартість! Ціни мінімум 250-300грн з людини в дві сторони! Мовна та інформаційна підтримка! Є можливість підвлаштовуватись з виїздом під пасажирів! О99-290-81-2О

а до якого міста в Польщі їдете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до якого міста в Польщі їдете?

До якого Вас цікавить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На четверг 12.11.15 їду на Польщу на закупи!До ХрубешоваВиїзд в 10 ранку ! Запрошую прокататись! Вартість проїзду 250грн з людини! Вечері повертаємось до дому! О99-290-81-2О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить поїздка в Грубешов десь так 16-18 числа, тобіш понеділок-середа

туди-назад, бажано через Угринів принаймні в ту сторону

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Підкажіть будь ласка де в Замості якісь великі торгові центри шоби шмотки повтикати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лінк

Досить велика і гарна з них Galeria Twierdza

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лінк

Досить велика і гарна з них Galeria Twierdza

таа :) велика і гарна то вєрняк, вчора був

але набита магазинами з китайським шлаком типу Cropp

а місто гарне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогу з Грубешова на Замость вже зробили? Бо були участки в ремонті місяць-другий тому...

Та й взагалі мені та дорога не подобається, бо ну ДУУУЖЕ багато населених на білому фоні по дорозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...