vrm Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 22:32 #26 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 22:32 якщо пішла така пянка, то дозвольте, вставити своїх 5 копійок.. .. я прочитав оголошення з зацікавленістю, все таки є в мене бус, і все б нічого, якби я не дійшов до суми зарплати і згадки про амортизацію включену в цю суму. Обовязки, це не проблема, нічого такого нереального, а от по грошах розкладу по полочкам:загальноприйнята норма для буса, що амортизація складає, 50 відсотків від вартості палива. отже віднімаємо 500 гр. залишається зарплата 3000 гр. Йдемо далі, я так розумію, витрати компенсуються тільки на робочі поїздки і хоча їх не багато але машину треба кожного дня треба подати, а ця дорога тобто витрати лягають на плечі працівника. Наприклад, до гулака артемовського мені 5 км. туди і з роботи виходить 10. собівартість км =2.50 отже 25 гр в день, 25 робочих днів це 625 гр ще віднімаємо. скільки в цілому отримаємо? ну от така арифметика(
woodwork Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 06:02 #27 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 06:02 якщо пішла така пянка, то дозвольте, вставити своїх 5 копійок.. ..я прочитав оголошення з зацікавленістю, все таки є в мене бус, і все б нічого, якби я не дійшов до суми зарплати і згадки про амортизацію включену в цю суму. Обовязки, це не проблема, нічого такого нереального, а от по грошах розкладу по полочкам:загальноприйнята норма для буса, що амортизація складає, 50 відсотків від вартості палива. отже віднімаємо 500 гр. залишається зарплата 3000 гр. Йдемо далі, я так розумію, витрати компенсуються тільки на робочі поїздки і хоча їх не багато але машину треба кожного дня треба подати, а ця дорога тобто витрати лягають на плечі працівника. Наприклад, до гулака артемовського мені 5 км. туди і з роботи виходить 10. собівартість км =2.50 отже 25 гр в день, 25 робочих днів це 625 гр ще віднімаємо. скільки в цілому отримаємо? ну от така арифметика(А ви заради цікавості наберіть до ТСа, або в пп, просто поговоріть, думаю домовитись можна буде...
san4ez1 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 06:21 #28 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 06:21 В мене на фірмі теж всі хворіють "універсальністю" - тільки задовбало за одну зп робити роботу на яку мали б наняти 3 людей, хоча б давали 2 зп чи 1,5.
trotsykmv Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 07:52 #29 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 07:52 Людина, яка заробила на власний бус, навряд чи погодиться на такі умови і з/п. Потрібно шукати хлопчину років 18-20 якому тато чи мама купили машину і утримують її. Оскільки утримання вантажного авто при нинішніх цінах аж ніяк не вписується в 2500грн (100$) А за 1000грн чистими (якщо вийде) вибачте.Сьогодні виїзд буса по місту мінімум 250грн. За містом 3,50 за км (якщо знайдете)А Вам ще й поприбирати, позамітати, клієнту вдома зібрати ліжко...Не реально!
nickel Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 08:53 #30 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 08:53 Ну робочу машину яка більше їздить чім стоїть в ремонті потрібно мінімум 4 тис дол. а це 100 тис грн. Трішкі напряжно в даний час.Вооооооооооот!!!!!. З цього й треба починати. Ви шукаєте людину, яка інвестує в вашу компанію своїх (мінімум) 100 тисяч гривень і буде виконувати ще різноманітну роботу. Ваша зарплата нормальна і робота не страшна, я б і сам на неї зараз пішов, якщо на ваш бус. Але я не готовий вкладати в вашу фірму 100 000 гривень і не мати з цього ніякого вихлопу.
Segbec Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 09:16 #31 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 09:16 А ще й прихована система штрафів, яка забирає половину зп, без того жалюгідної.
Гість Vergil Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 09:32 #32 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 09:32 2 Zalepok44 от користувачь Segbec має власний бус і шукає роботу перевізника. Домовтеся з ним, за ці 3500 на 8 ранку приїхав меблі запакував - розвіз по місцях і швиденько склав, і вже в 10-11 вільний. Як на мене, дуже чесна і вигідна пропозиція для обох сторін. Я б сам пристав на такі умови, як би мав черевичок.
Segbec Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 10:01 #33 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 10:01 Навіть смішно слухати за такі гроші)))) Як мінімум 85 грн\год. або 3 грн\км, і то це ще треба подумати....
Zalepok44 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 18:55 Автор #34 Опубліковано 17 Лютого, 2015 в 18:55 А ще й прихована система штрафів, яка забирає половину зп, без того жалюгідної. А ти звідки знаєш про нашу систему штрафів? У нас взагаліто номальне ставлення до людей (працівників) і ніхто нікого гривнею не наказує, тільки преміює доречі. 2 Zalepok44 от користувачь Segbec має власний бус і шукає роботу перевізника. Домовтеся з ним, за ці 3500 на 8 ранку приїхав меблі запакував - розвіз по місцях і швиденько склав, і вже в 10-11 вільний. Як на мене, дуже чесна і вигідна пропозиція для обох сторін. Я б сам пристав на такі умови, як би мав черевичок. Ні, шановний. Я нікого просити особисто не буду! Мені потібна людина яка в першу чергу буде знаходитись в магазині протягом робочого дня. Для того коли прийшов клієнт (клієнтка) і купує комода щоб було кому разом зі мною його закинути йому (їй) в авто. В день можна зібрати 1 ліжка (30-40 хв), раз з'їздити на НП (1 год) далі сидим ждем роботи (клієнта). Навіть смішно слухати за такі гроші)))) Як мінімум 85 грн\год. або 3 грн\км, і то це ще треба подумати.... Ну-ну) Прийде і твій час в нинішніх умовах. Мені за сьогодні зателефонували з борда 3 людини, і вони готові працювати на дану ЗП зі своїми бусами. Тому, що зараз роботи НЕМАЄ! В мене самого єможливість взяти буса в тестя і возити за 85 грн/год. Але я реально розумію, якщо буде 2-3 год в день, це реальна пруха. А там вже й витрати на пальне.... Є в мене друг таксист, купис собі АУДІ і думав що буде жити в шоколаді, мати по 500+ грн в день, як мають деякі його колегі, а тут сидить і чухає репу чого це він так не заробляє. Відповідь проста, не кожному дано. Хтось свою кієнтську базу напрацьовує роками, а хтось хоче все в одинь день. Думавши шо вкласти 10к $ достатньо шоб попер бізнес...
nickel Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 22:05 #35 Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 22:05 Мені за сьогодні зателефонували з борда 3 людини, і вони готові працювати на дану ЗП зі своїми бусами. Тому, що зараз роботи НЕМАЄ!То тему можна закривати?
BodyLife Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 22:11 #36 Опубліковано 19 Лютого, 2015 в 22:11 Мені за сьогодні зателефонували з борда 3 людини, і вони готові працювати на дану ЗП зі своїми бусами. Тому, що зараз роботи НЕМАЄ! То тему можна закривати? То ти все таки подзвонив теж, а тепер бачеш по повідомленню залєпка що в тебе є конкуренція і вже спішиш тему закривати щоб не втратити мажорну роботу так????
Segbec Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 10:00 #37 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 10:00 А ще й прихована система штрафів, яка забирає половину зп, без того жалюгідної. А ти звідки знаєш про нашу систему штрафів? У нас взагаліто номальне ставлення до людей (працівників) і ніхто нікого гривнею не наказує, тільки преміює доречі. 2 Zalepok44 от користувачь Segbec має власний бус і шукає роботу перевізника. Домовтеся з ним, за ці 3500 на 8 ранку приїхав меблі запакував - розвіз по місцях і швиденько склав, і вже в 10-11 вільний. Як на мене, дуже чесна і вигідна пропозиція для обох сторін. Я б сам пристав на такі умови, як би мав черевичок. Ні, шановний. Я нікого просити особисто не буду! Мені потібна людина яка в першу чергу буде знаходитись в магазині протягом робочого дня. Для того коли прийшов клієнт (клієнтка) і купує комода щоб було кому разом зі мною його закинути йому (їй) в авто. В день можна зібрати 1 ліжка (30-40 хв), раз з'їздити на НП (1 год) далі сидим ждем роботи (клієнта). Навіть смішно слухати за такі гроші)))) Як мінімум 85 грн\год. або 3 грн\км, і то це ще треба подумати.... Ну-ну) Прийде і твій час в нинішніх умовах. Мені за сьогодні зателефонували з борда 3 людини, і вони готові працювати на дану ЗП зі своїми бусами. Тому, що зараз роботи НЕМАЄ! В мене самого єможливість взяти буса в тестя і возити за 85 грн/год. Але я реально розумію, якщо буде 2-3 год в день, це реальна пруха. А там вже й витрати на пальне.... Є в мене друг таксист, купис собі АУДІ і думав що буде жити в шоколаді, мати по 500+ грн в день, як мають деякі його колегі, а тут сидить і чухає репу чого це він так не заробляє. Відповідь проста, не кожному дано. Хтось свою кієнтську базу напрацьовує роками, а хтось хоче все в одинь день. Думавши шо вкласти 10к $ достатньо шоб попер бізнес... Як кажуть на коже товар є свій покупець. От і на вашу пропозицію знаходяться люди. Особисто мене не влаштовують такі гроші, адже в Луцьку повно фірм, які платять в рази більше, ніж ви.
ISV Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 20:04 #38 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 20:04 А там такі гарні дівчата працюють, з таким глибоким декольте покупців зустрічають, що nickel би подобрішав відразу і без гроше може б там працював
woodwork Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 21:40 #39 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 21:40 А там такі гарні дівчата працюють, з таким глибоким декольте покупців зустрічають, що nickel би подобрішав відразу і без гроше може б там працював Там ще офіси та шкіряні дивани...
nickel Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 22:06 #40 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 22:06 А там такі гарні дівчата працюють, з таким глибоким декольте покупців зустрічають, що nickel би подобрішав відразу і без гроше може б там працював Та я ж і так не злий зовсім. І в жіночому колективі працював 6 років, де з 11 чоловік лише я один був чоловічої статі. Тепер мене цим спокусити важко, в принципі, як і налякати. Але буса в мене все-рівно немає.
Zalepok44 Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 12:32 Автор #41 Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 12:32 Вакансія закрита. Нажаль людину взяли не з Борда.
vagus Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 23:11 #42 Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 23:11 Вакансія закрита. Нажаль людину взяли не з Борда.Видно бордівчани трохі мають "клепку"!
Zalepok44 Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 19:03 Автор #43 Опубліковано 24 Лютого, 2015 в 19:03 Вакансія закрита. Нажаль людину взяли не з Борда.Видно бордівчани трохі мають "клепку"!Ну було близько 10 бажаючих з борди.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.